▷ Deze kleine poes deed er alles aan om geadopteerd te worden door deze man

Karbonade de kat 1Toen deze kat naar het adoptiecentrum van Petsmart werd gebracht, wist ze meteen dat dit de plek was waar ze haar thuis van liefde voor het leven zou vinden. Toen zette ze haar zinnen op een jongeman die in de winkel ernaast werkte.

Wanneer deze jongeman naar zijn werk wilde gaan, liep hij langs het centrum om de katten te begroeten. Juist op deze momenten werd deze kat opgemerkt. Ze krabde telkens aan het glas, waarop de jongeman voorbij kwam en zei: kies mij, kies mij!

Deze kat was vastbesloten om deze man zover te krijgen hem te adopteren.

Karbonade de kat 2

En hoe dan ook, deze kon het lange tijd niet laten. Vervolgens nam hij zijn vriendin mee naar de hardnekkige kleine poes. Toen ze de kooi openden, wist ze precies wat ze moest doen. « We wisten dat zij de enige was die het wilde, want ze sprong in de armen van mijn vriend en bleef spinnen.” zegt de vriendin.

Het paar bezocht hem elke dag terwijl ze de stappen namen om zijn adoptie af te ronden en ze wisten allebei dat ze de juiste keuze hadden gemaakt. Ondertussen groeide de band tussen hen. Dus besloten ze haar Pork Chop te noemen en ze reageerde.

“Ze voelt zich erg op haar gemak in ons huis en houdt ervan om zich te nestelen en te verkennen. Hij is een zeer vocaal en spraakzaam kitten. »

Pork Chop houdt van haar nieuwe leven met haar nieuwe familie, vooral haar meester, die ze koos vanaf het moment dat ze hem zag.

Lees ook:   Kattengekreun: ontdek alles over paringsrituelen

Karbonade de kat 3 Karbonade de kat 4

Dit prachtige verhaal komt van: Reddit.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.