▷ Een 15-jarige tabbykat ontdekt de geweldige persoon waar hij altijd op heeft gehoopt

Een kat in zeer slechte staat, zichtbaar geslagen, werd gevonden in de straten van New Jersey. Eenzaam wist dit wanhopige dier te overleven. Deze tabbykat werd afgezet bij dierenweeshuis Voorhees. De dierenartsen ontfermden zich over hem. Geweldig was hun verrassing om te zien dat deze 15-jarige tabby-kat erg aardig en zachtaardig was, maar pijnlijk gebrek aan liefde.

Barnaby-1Deze bijzonder liefhebbende kat was voorbestemd om deze 15 jaar in het toevluchtsoord door te brengen. Toen besliste het lot anders toen Dr. Ed Sheehan en zijn vrouw Claire van het Sheehan Veterinary Center zijn foto op Facebook zagen. “Toen we zijn foto op Facebook zagen, voelden we dat hij echt veel veterinaire zorg nodig had, alleen al over zijn leeftijd en uiterlijk,” Zei Clare. Dus maakte het paar banden met het asiel en besloot Barnaby onder hun koepel te nemen.

Dr. Sheehan deed een gezondheidscheck voor het dier. Hij deed alle aanbevolen bloedonderzoeken. Het verplegend personeel genoot echt van de kat en er heerste een buitengewone sfeer in de kliniek. Het personeel werd echt verliefd op Barnaby. Hij liep niet als een indringer door het kantoor, maar als een koning in zijn paleis. Hij raakte ieders hart.

Rachel, een veterinaire technicus, verzekert dat deze kat erg slim was en het schoonmaken van de vloer op de voet volgde, zodat er geen ruimte werd vergeten. Bij het vallen van de avond rust hij op zijn knieën. Barnaby heeft antibiotica gekregen en zijn toestand lijkt te verbeteren. Deze tabby kat is gegroeid en zijn vacht is verbeterd. Barnaby herwint de vreugde van het leven, houdt ervan om vaak geborsteld te worden en waardeert goed eten.

Lees ook:   Evaluatie Ragdoll Voedingskaart: Nuttige tips en trucs

Op deze leeftijd ontwikkelen katten vaak bepaalde aandoeningen die speciale dagelijkse zorg vereisen. Dit maakt Dr. Sheehan en zijn vrouw bijzonder attent op hun huisdier. Barnaby raakte hun hart met een simpele blik op zijn foto. Barnaby, meer dan een huisdier, is een kind voor ons. Hij is een zeer aanhankelijk wezen dat wordt verzorgd en onderhouden door het Sheehan-echtpaar. En het hele personeel van de kliniek waardeert het echt, volgens mevrouw Clare.

Wanneer deze kat geen eetlust heeft, zijn de verpleegsters alert en geven ze hem lepels kattensaus. Voedingssupplementen en vitamines worden ook aan zijn dieet toegevoegd. Alles is goed gemengd met zijn eten. Dr. Sheehan merkte ook dat zijn pupillen verwijd waren. In werkelijkheid wordt Barnaby ouder en kan hij niet meer zo goed zien als vroeger. Barnaby is omringd door alle nodige zorg en geniet van een perfecte genegenheid. “Hij is onze baby en hij moet gelukkig zijn.”

Barnaby’s gezondheid en geluk zijn daarom een prioriteit. Zijn welzijn is onbetaalbaar. Wie weet het moeilijke moment dat hij heeft meegemaakt. Hij geniet momenteel van de liefde van zijn vader en zijn dierenartsmoeder. Hij profiteert ook van de goede genaden van het technische team dat goed voor hem zorgt. Barnaby beleeft gelukkige en vredige dagen in zijn nieuwe huis.

Andere artikelen over dit onderwerp