▷ Een kat die voor altijd een kitten blijft en het leven nooit heeft opgegeven

Dit is Se’Mores. Ze is nu twee jaar oud, maar alleen zo groot als een kitten van 8 weken oud. Een ongelooflijke kat die nooit de wil om te leven heeft verloren.

Smores-2Een hoofdwond bij zes weken van het leven dwong Se’mores tot een gecompliceerde jeugd. Een kattenmandje viel per ongeluk op haar hoofd, liet haar geïmmobiliseerd achter en beschadigde haar hersenen. Ze kon niet meer alleen lopen of eten. De dierenartsen wisten niet of ze het zou overleven of niet,” vertelde het vreemde kattenopvangcentrum ons. Dit ongelooflijke dierenasiel, gespecialiseerd in het toezicht op wilde dieren, zieke katten, oudere katten en katten in de dodencel, zag de strijd die Se’mores voerde en had besloten zijn lot niet aan de dood over te laten.

Hij legt uit dat ze niet langer in staat was om te lopen, te eten of te drinken, maar dat ze er zeker van waren dat ze met de juiste zorg zou kunnen overleven en gedijen. Haar herstel duurde ongeveer drie maanden, waarin ze alleen niet-reactieve voedingsstoffen kreeg die in een voedingssonde werden ingebracht. De dierenartsen wisten niet hoe lang het zou duren, want met de traumatische hersenschade die ze had was de kans dat ze zou overleven erg klein. »

Se’mores bleef gedurende de hele behandeling in het heiligdom waar ze alle zorg en aandacht kreeg die hij nodig had om haar door deze moeilijke tijd te helpen. Toegegeven, de vooruitgang was traag, maar met elke dag die voorbijging, werd het een beetje sterker. Na verloop van tijd begon ze tekenen van leven te vertonen.

Lees ook:   Wat zijn deze Cat producten waard? Beoordelingen &Informatie

Eerst begon ze met het nemen van water met een spuit en toonde enige interesse in het likken van voedsel van een bord. Toen begon ze langzaam te lopen, nog steeds linksaf. Met deze zorg begon ze met eten, drinken en zich gedragen als alle andere katten in het opvangcentrum. Het enige opvallende verschil is dat het even groot bleef als voordat het ongeval plaatsvond. Hier nestelt ze zich met de vrienden die ze heeft gemaakt.

Deze kat, ondanks het feit dat ze een wonder is met een klein postuur, zwemt ze in geluk. Ze slaagde er onlangs in om gebruik te maken van de kattenbak en op meubels te klimmen zoals elke andere kat. Ze werd geadopteerd door de oprichter van het heiligdom, daarom is ze vervuld van alle liefde in de wereld en voelt ze zich thuis. »

Ze heeft graag verkering met Mozart, haar broer van een andere moeder.

Smores-2

Lees hier meer over The Odd Cat Sanctuary of volg ze op Facebook.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.