▷ Een mollige kat van 16 kg wil worden geadopteerd

Symba is een tabby kat met overgewicht. Het is ook groter dan de gemiddelde gebruikelijke kat. En het is een kat die ook onze attente ogen en onze liefde verdient.

Deze mollige tabby kat is naarstig op zoek naar een eigenaar om voor hem te zorgen. Wie wordt de gelukkige?

Deze 6-jarige kat heeft een plek gevonden in het pand van “Humane Rescue Alliance” in Washington DC. Symba landde pas vorige week. De vorige eigenaar was iets te actief en had een hekel aan veel. Hij moest afstand doen van deze 16 kilo zware poes, waar hij niet meer voor kon zorgen. Zoals je kunt zien, heeft deze grote kat een sterke indruk achtergelaten op het personeel van het asiel.

De grootste kat heeft een grote die goed samenvalt met zijn grootte. Symba is erg schattig en houdt ervan om gekapitteld te worden. Hoewel een beetje zwaarlijvig, is deze tabby-kat perfect gezond.

We kennen niet de exacte redenen die Symba ertoe hebben aangezet om zoveel gewicht te krijgen. Gezondheidswerkers hebben al stappen ondernomen om hun dieet te reguleren. Deze kat werd ook onderworpen aan oefeningen. Niet makkelijk, maar er is een begin aan alles!

Symba is op zoek naar een nieuwe meester die voor zichzelf kan zorgen en strikt het voedsel- en oefenprogramma van de “Humane Rescue Alliance” kan volgen. Met dit dieet kan Symba een ideaal gewicht terugkrijgen. Neem contact op met de Humane Rescue Alliance voor de adoptie van Symba, die u naar het adoptiecentrum in Washington, DC zal brengen.

Lees ook:   ikea kledingroller

De link van de vereniging waar Symba is verwelkomd om ter adoptie te worden geplaatst: Humane Rescue Alliance wordt ook fan van hun Facebookpagina.

Op het moment van schrijven heeft Symba gelukkig een meester gevonden, bedankt aan iedereen die dit bericht 🙂 heeft gedeeld.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.