▷ Een ongelooflijke kat wordt de verpleegster van acht baby-egels

Een ongelukkig grasmaaierincident veroorzaakte de dood van de moeder van 8 kleine egels. Maar het was zonder te rekenen op de vriendelijkheid van een bewonderenswaardige kat die voor hen zorgde. Deze zeer aanhankelijke kat is dan ook door een combinatie van omstandigheden de moeder geworden van acht baby-egels.

De kleine egels werden verzameld in de Sadgorod Zoo in de stad Vladivostok, Rusland. Na het dramatische incident dat hun moeder overkwam, weigerden de baby-egels te worden gevoed met een spuit of flessen. “De moeder van de egels werd op het hoofd geslagen door een grasmaaier. Haar acht baby’s bleven achter zonder hun moeder. Ze aten niet alleen. Na twee dagen hadden de egels honger. » zegt Alyona Asnovina, adjunct-directeur van Sadgorod Zoo.

Musya-3

De adjunct-directeur van de dierentuin zag de kat Musya op het erf rondsluipen. Ze nam het en bracht het dichter bij de baby-egels. De symbiose was na enkele seconden perfect. Het experiment was overtuigend omdat de kat dichter bij de baby-egels was gekomen en vice versa. De geur van melk en het moederinstinct van de kat overheersten. Een verbazingwekkende maar perfecte toenadering die zonder problemen weet te opereren. Iedereen begreep snel zijn rol. Ze ging naar bed en de egels konden zich voeden met haar melk.

Musya-2

Musya werd hun adoptiemoeder. Gelukkig hadden haar uiers nog melk. Deze pleegmoeder zoogde verschillende pleegkittens. De kleine verweesde egels pasten zich snel aan. De kat voedt ze en verzorgt ze perfect, zelfs ’s nachts.

Kleine egels groeien dankzij de genegenheid van een liefhebbende en toegewijde kat die ze bedekt met warmte en ze melk geeft.

Lees ook:   Waarom zijn katten dol op olijven?

Musya-4

De onmetelijke liefde van een kat faalt nooit!

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.