▷ Een onwetende kat vindt deze geweldige manier om ieders aandacht te trekken

Sigmunds avontuur speelt zich af in Australië, juist in Cat Haven. Deze 3-jarige kat is een paar maanden geleden geadopteerd. Hij werd teruggebracht naar het asiel voor zijn te harde tijdens de wedstrijden. Na een paar weken weer thuis. Wat een poeh! Maandenlang wilde niemand Sigmund, deze dakloze kat, adopteren. Ondanks de pracht en praal van deze poes met een wat zwavelachtig karakter en vol energie, kwam er niemand bij hem aankloppen. Het dier besloot toen zijn lot in eigen handen te nemen.

Sigmund probeerde de aandacht van potentiële adoptanten te trekken door zijn ramen te laten hangen als bezoekers hem passeerden. De medewerkers van het asiel merkten zijn strategie al snel op en namen hem in de gaten die ze op Facebook plaatsten om een nieuwe meester voor hem te vinden. In een commentaar prees hij zichzelf door te publiceren: “Sigmund probeert zijn nieuwe eigenaren te vinden. Je adopteert niet alleen een kat, maar je krijgt ook een ruitenwasser. Als je van een beetje raar houdt, is Sigmund nu klaar voor adoptie. »

Sigmunds foto’s waren een doorslaand succes. Vanuit de hele wereld stroomden de telefoontjes binnen. Mensen met verschillende achtergronden waardeerden deze kat en zijn extravagantie echt.
Uiteindelijk wierp de strategie van Sigmund zijn vruchten af! Een jaar later vond hij eindelijk een pleeggezin.

Momenteel heerst Sigmund in zijn nieuwe huis. Hetzelfde kon niet van hem verwacht worden. De nieuwe eigenaren van Sigmund beweren dat bij Cat Haven WA:“Hij vestigde zich zo goed als verwacht, gezien het feit dat hij 4 jaar oud was toen hij introk. Hij is zo gek als een hoedenmaker. »
Deze eigenaren bevestigen zijn excentriciteit die hij laat zien als je de lakens naar bed wilt brengen. Hij geniet vooral van dit moment waarop hij als een gek plezier heeft. Deze kat houdt ervan om op meubels te klimmen en keukengerei te gooien door ze met een poot te slaan. Hij maakte een glijdende vlucht van een 6-voets kast die duidelijk mislukte. Hij is relatief jong om zo’n experiment uit te proberen. Deze kat geeft nergens om zoals andere katten.

Lees ook:   Zijn katten onkwetsbaar voor slangengif?

Deze atypische kat houdt ervan om veel plezier te hebben. De afgelopen maanden rent hij graag door het huis om er geld aan uit te geven. Het is echt een leuke en grappige kat die regelmatig speelt en pootsporen achterlaat op borden en dienbladen. Jammer dat hij niet weet hoe hij de afwas moet doen om zijn voetafdrukken sierlijk te laten verdwijnen tijdens zijn wandelingen.

Sigmund-7

Bedankt CatHaven voor dit prachtige verhaal.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.