▷ Een stel reageert op de verontruste kreten van een klein verdwaald kitten

Aan het begin van een wandeling komt een stel een klein verlaten kitten tegen. Het kleine kitten liep met moeite, hinkte en schreeuwde om hulp. Het echtpaar reageerde op haar noodkreten.

Het echtpaar zorgde in feite voor hem door hem naar de dierenarts te brengen en hem vervolgens naar huis te brengen. Deze momenten van opoffering door slapeloze nachten en uitstapjes naar de dierenarts, hebben uiteindelijk hun vruchten afgeworpen. Het kitten is weer op de been. Deze kat was het slachtoffer van de verlating van zijn moeder vanwege zijn beenletsel. Het duurde zo lang als het duurt, maar deze riskante ontmoeting en genezing is een wonder. Deze kat zwierf lange tijd rond in deze omstandigheden.

Klein katje gered

Deze kleine katachtige werd dagelijks gevoed, uitsluitend met een spuit, totdat hij de middelen en kracht vond om een fles te gebruiken. Dit kitten dat ternauwernood is gered, wordt verwelkomd in de familiekring die echt betrokken is geweest bij zijn herstel. Hij wordt voorzichtig, gevoed en gewassen.

Het kitten had deze genegenheid echt gevoeld. Dit katje is erg dankbaar voor het gebaar en toont zijn liefde voor zijn redders. Hij waardeert vooral de meester die hij overal begeleidt, zelfs met zijn gewonde been.

Na twee weken verbeterde de gezondheid van het kitten en was zijn voet beter en begon zijn plagerige kant zich te manifesteren.

Het kleine katje raakte echt gehecht aan de kinderen in het gezin. Ze zijn beste vrienden geworden.

Meer dan een maand is verstreken sinds zijn redding en het kleine kitten is echt hersteld en heeft weer op krachten. Hij woont gelukkig in zijn nieuwe huis voor het leven.

Lees ook:   Essence Pet Foods: De ultieme gids voor dierenvoeding

Je kunt meer van deze mooie familie zien op Instagram, bedankt voor dit mooie verhaal. Volg dringend dit Instagram-account.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.