▷ Een ster in wording, deze kat onderbreekt een tv-interview

Een schattige kat die in een stal in Finland woonde, wilde zijn meester begroeten, terwijl de laatste midden in een live televisie-interview zat.

Dit schattige calico-kitten hielp zijn meester Matias Salo, een paardenracetrainer, de stal te beheren. Het is zijn taak om ervoor te zorgen dat alle gasten in de stal zich goed voelen, en het gaat heel goed met hem.

Toen de presentatrice van een tv-programma, Joanna Kuvaja, bij de stal aankwam voor het interview, zag het vriendelijke kitten het bezoek als de perfecte gelegenheid om haar welkom te laten voelen en haar de nodige genegenheid te tonen. Toen de gastheer vijandelijkheden lanceerde en terwijl de camera de live opnam, rende het huisdier dat zijn meester zag naar hem toe. Hij sprong op haar schoot en gaf haar een dikke knuffel terwijl ze een vraag van de gastheer beantwoordde.

Vriendelijke kat in stal 3 Vriendelijke kat in stal 2 Vriendelijke kat in stal Vriendelijke kat in stalinterview

Het kitten besloot toen op zijn schouder te klimmen om hem wat gezichtswrijving te geven. Nadat ze haar meester met veel spinnen had geknuffeld, voegde ze zich vervolgens bij Joanna die totaal verrast was. Het was onmogelijk voor de gastheer om ongevoelig te blijven voor dit gebaar van de kant van de kat. Lachend zei ze: “ Ik kan niets zeggen vanwege het spinnen… Heb ik iets op mijn schouder?»

Wat een geweldig moment! Kitty wist hoe ze de show van haar meester moest stelen.

Bedankt MTVRavit voor deze scène.

Andere artikelen over dit onderwerp

Lees ook:   krabpaal natural home

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.