▷ Elektromagnetische kattenluik review Petmate

Om u te helpen bij het vinden van het ideale elektromagnetische kattenluik, hebben we besloten om geef je onze volledige review van Petmate’s elektromagnetische kattenluik, om de voor- en nadelen ervan te benadrukken. Aan het einde van onze test weet u of deze apparatuur echt de moeite waard is om te zien.

Waar we naar keken tijdens de Petmate Electromagnetic Cart-test

De kattenluiken zijn uitgevonden om 2 belangrijke redenen: om meer autonomie en vrijheid aan de kat te geven en het leven van de meester te vereenvoudigen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we ons voor onze test richten op het dagelijks gebruik van het kattenluik door de kat en het gebruiksgemak voor de meester.

Dagelijks gebruik door de kat

Met dit kattenluik kan je kleine katachtige buiten op expeditie gaan en het huis betreden zonder dat je de deur hoeft te openen. Zoals je zult hebben begrepen, biedt de elektromagnetische kattenklep Petmate meer vrijheid aan je kleine katachtige, waardoor hij meer vervuld en dus gelukkiger wordt.

Het enige wat u hoeft te doen is rust uw kat uit met een halsband met een magneet, waardoor het apparaat hem kan herkennen en openen om plaats te maken.

Lees ook:   Katten en Celosia: Giftig of niet? Ontdek essentiële informatie!

Dus de enige beperking voor uw kat is datHij zal te allen tijde een magnetische kraag om de nek moeten dragen., die door ongeluk verloren zou gaan, het huis ontoegankelijk zou maken voor de arme kat.

Gebruiksgemak voor de master

Dit kattenluik is ontworpen om gemakkelijk op te plaatsen deuren of beugels tot 6 cm dik. In tegenstelling tot elektronische kattenluiken, vereist het geen voorafgaande registratie of configuratie om uw kat door te laten. Het enige wat je hoeft te doen is kitty uitrusten met een magnetische ketting en voila. Zo kunt u de toegang van een onbeperkt aantal katten beheren, op voorwaarde dat ze zijn uitgerust met de juiste halsband en dat alles terwijl uw huis veilig blijft.

Groothandel de elektromagnetische flap Petmate is zeer eenvoudig te gebruiken, veel meer dan elektronische chip kattenluiken. Je zult er echter voor moeten zorgen dat je kleine haarbal zijn kraag niet verliest.

Pet Mate - Gateway 'Klein'

Pet Mate – Gateway “Klein”

  • Toegangsdeur voor katten met gemakkelijke toegang tot het huis
  • Voorkomt toegang tot andere dieren
  • Inclusief 2 foto’s voor ketting
  • Het biedt de openings- en sluitingsposities, alleen naar buiten of naar binnen dat
  • U hebt een 9V PP3-batterij nodig, niet inbegrepen

De kenmerken van het Petmate kattenluik

Hoe ziet dit Kattenmaat kattenluik eruit? Laten we eens nader bekijken wat u kunt ontdekken door de doos te openen.

Design, afmetingen en ergonomie

Met een eenvoudig en strak ontwerp is het Petmate elektromagnetische kattenluik Speciaal ontworpen om op deuren te worden geïnstalleerd en steunen van maximaal 6 cm dik. Met een luik van 16,8 cm breed en 21,9 cm hoog is het aangepast aan de morfologie van de meeste katten.

Lees ook:   Ontdek 5 verborgen feiten over de exotische Bengaalse kasjmierkat

Aan de ergonomische kant is het toegangsblad uitgerust met een magnetisch sluitingssysteem en een borstelafdichting, waardoor het bestand is tegen tocht, regen en ander slecht weer. Bovendien heeft het apparaat een stil mechanisme, waardoor angstaanjagende dieren worden vermeden en de rust van de meesters wordt gewaarborgd.

Functies

De Petmate elektromagnetische flap heefteen handmatige knop waarmee u een van de 4 toegangskanalen kunt aanpassen, inclusief alleen invoer, alleen uitgang, invoer – uitvoer en vergrendeld. Je kunt een onbeperkt aantal katten hebben, maar zolang elk van hen is uitgerust met een magnetische halsband.

Voedingsmodus

Dit apparaat wordt aangedreven door een 9V-batterij, voor een autonomie van ongeveer 1 jaar. Het kan daarom overal worden geïnstalleerd, zonder te worden beperkt door de beschikbaarheid van een stopcontact.

De instructies voor het gebruik van het elektromagnetische kattenluik van PetMate

De instructies voor het gebruik van het product zijn heel eenvoudig te lezen, daarom is dit product zo gemakkelijk te hanteren. Hier vindt u de instructiemontage-ionen en gebruikershandleiding van de Pet Mate elektromagnetische klep.

De sterke punten van dit kattenluik

Alle gebruikers van dit kattenluik zijn het er unaniem over eens: met zijn grote formaat, zijn opmerkelijke ergonomie, zijn eenvoud van gebruik en zijn vermogen om de toegang van een onbeperkt aantal katten te beheren, is het elektromagnetische kattenluik Petmate zowel praktisch als essentieel voor de kat als voor de meester.

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Dit is ook een van de kattenluiken die we van dichterbij wilden bekijken, aarzel niet om naar de lijst met onze nieuwste productrecensies te gaan. En we worden niet teleurgesteld.

Lees ook:   Slaappatronen van kittens ontrafeld: inzicht in hun gedrag

Conclusie onze mening over het elektromagnetische huisdier van petmate

7.5
Totaalscore

Zeer eenvoudig te gebruiken, met zijn eenvoudige maar effectieve en veilige toegangsmodus, is dit een van de beste elektromagnetische kattenluiken op de markt.

VOOR

  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudige en zeer efficiënte bediening

TEGEN

  • Inbouwbreedte wat laag

Opmerking van de gebruiker: 5 (1 stemming)

Gezien alle functies van dit apparaat die hierboven zijn vermeld en zorgvuldig zijn beoordeeld tijdens onze test, kunnen we luid en duidelijk beweren dat de elektromagnetische kattenklep PetMate van het Cate Mate-assortiment zeker aan onze verwachtingen voldoet.

>> Zie het Pet Mate elektromagnetische kattenluik<<

Zeer eenvoudig te gebruiken, met zijn eenvoudige maar effectieve en veilige toegangsmodus, is dit Een van de beste elektromagnetische kattenluiken op de markt. De enige tekortkoming is die van alle elektromagnetische flappen, namelijk: het feit dat kitty op elk moment zijn magnetische kraag kan verliezen en buiten vast komt te zitten …

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.