▷ Franklin Pet Food – Wat zijn deze kattenvoeding waard? Beoordelingen &Informatie

Ondanks de overvloed aan kattenvoermerken op de markt, blijven nieuwe merken zoals Franklin Pet Food opkomen en veel consumenten verrassen, tot het punt waarop het belangrijk wordt om de kwaliteit van hun producten in twijfel te trekken.

Franklin Pet Food is een jong merk dat 100% natuurlijk honden- en kattenvoer aanbiedt. Om alles te weten over de echte waarde van de producten van deze Franse start-up, ontdek hieronder alle informatie over de oorsprong, het assortiment, de aangeboden diensten, enz …, evenals onze mening over het merk.

Welke kattenproducten maakt Franklin Pet Food?

Met zijn commerciële beleid gebaseerd op een 100% natuurlijk dieet, biedt Franklin Pet Food een zeer gevarieerd assortiment producten in 3 categorieën: kroketten, patés en snoep, allemaal zonder granen en met minstens 60% vlees.

Lees ook:   wild spirit

Graanvrij kattenvoer van Franklin Pet Food

Voor de droge voeding van uw kat biedt Franklin Pet Food graanvrije brokjes bereid door voedingsdeskundigen en aanbevolen door dierenartsen. 100% natuurlijk, ze bevatten tussen de 60 en 75% vlees- of visfilets en slachtafval van superieure kwaliteit. De rest bestaat voornamelijk uit groenten, fruit, vitaminen en mineralen.

Geschikt voor alle katten (al dan niet gesteriliseerd), Franklin Pet Food kattenbrokken bestaat in 3 reeksen: Zalm, Kalkoen en Kitten. Al deze reeksen zijn verkrijgbaar in 2 kg en 6 kg formaten.

Franklin Pet Food brokjes voor katten

⭐⭐⭐⭐⭐

Katten houden niet van water, maar van vis! Wek hun visinstincten op met ons graanvrije zalmrecept. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verse zalm, bevat dit recept een enkele bron van hoogwaardige eiwitten. Het is geschikt voor gesteriliseerde katten dankzij een beperkt vetgehalte.

Bekijk in de winkel

Graanvrije kattenpaté’s van Franklin Pet Food

Voor de meest onbesliste katachtigen biedt Franklin een selectie van 2 smakelijke 100% natuurlijke recepten zonder ontbijtgranen voor katten zorgvuldig verpakt in een verpakking van 6 porties. Op het menu, filets en slachtafval van vlees en verse vis voor hun goede carnivore gezondheid!

Franklin Pet Food patée voor katten

⭐⭐⭐⭐⭐

Katten houden niet van water, maar van vis! Wek hun visinstincten op met ons graanvrije zalmrecept. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en verse zalm, bevat dit recept een enkele bron van hoogwaardige eiwitten. Het is geschikt voor gesteriliseerde katten dankzij een beperkt vetgehalte.

Bekijk in de winkel

Graanvrije traktaties voor katten van Franklin Pet Food

Voor training, als beloning of gewoon voor een beetje plezier, staart kronkelen verzekerd met onze natuurlijke en graanvrije traktaties samengesteld uit 80% vers bereide vis. Gewoon onweerstaanbaar!

Herkomst- en merkinformatie Franklin Pet Food

Franklin Pet Food is een merk afkomstig uit Frankrijk. Het is het hoogtepunt van de gemeenschappelijke en geheime droom van 2 jonge vrienden, Andréa El Hani en Bernard Dupray, die evolueerden in verschillende professionele werelden tot de dag dat ze ontdekten dat ze allebei de droom koesterden om een bedrijf te starten en besloten zich eraan te wijden.

Franklin Pet Food logoHet merk Franklin Pet Food verscheen zeer recent in maart 2018 en is een echte hersteller van de schade veroorzaakt door slechte voeding voor huisdieren dankzij de slogan gewoon goed en niets anders. Bij Franklin is kwaliteit essentieel en verzekerd met vers vlees als hoofdingrediënt. De recepten zijn niet ingewikkeld, mono-eiwit om het risico op allergieën te verminderen, et verstoken van granen die moeilijk te verteren zijn.

Franklin Pet Food is een merk dat houdt van en geeft om dierenwelzijn, daarom neemt het deel aan een programma om verenigingen en opvangcentra voor verlaten dieren in Frankrijk te ondersteunen door middel van brokdonaties. Ook maakt Franklin Pet Food uitsluitend in natuurlijk, zelfs in de verpakking. Het zet zich in voor een milieuvriendelijke aanpak met zijn gerecyclede kraftpapierverpakkingen en zijn recycling- en afvalwaterzuiveringscentrum.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Zelfs als zijn verschijning op de markt voor diervoeding recent is, heeft het merk Franklin Pet Food al een plaats voor zichzelf gemaakt en is het van plan zijn evolutie voort te zetten door zijn producten uit te breiden in tuincentra en dierenwinkels. De maandelijkse omzet van meer dan €80.000 laat zien dat het een merk is dat al een grote klantenkring heeft aangetrokken.

Lees ook:   kipsandwich

Zoals elk serieus merk biedt Franklin Pet Food zijn klanten een after-sales service die 7 dagen per week beschikbaar is om al uw zorgen weg te nemen.

Op de website van het merk franklinpetfood.com vindt u een formulier in te vullen waar u uw naam, voornaam, e-mail moet invullen en uw bericht moet achterlaten. Het team van dierenartsen van het merk zal u binnen maximaal 24 uur antwoorden.

U heeft echter ook een veelgestelde vragen (FAQ) die u rechtstreeks op de site kunt raadplegen.

Waar kan ik het voer van Franklin Pet Food voor mijn kat kopen?

Franklin Pet Food-producten zijn momenteel voornamelijk online verkrijgbaar, op de officiële website van het merk. De levering gebeurt thuis of in een relaispunt dat u moet kiezen bij het plaatsen van uw bestelling, in Frankrijk of België. De levertijd varieert tussen de 2 en 3 werkdagen.

Het is aan te raden om een abonnement te nemen, omdat het handiger en natuurlijk voordeliger is. Het abonnement is niet-bindend, u kunt het naar eigen goeddunken beëindigen en u krijgt 15% korting op alle inkomsten. Levering kost ongeveer € 3 en is gratis voor aankopen boven € 45.

Onze mening over Franklin Pet Food

Franklin Pet Food is een start-up die zich inzet voor de zaak van dieren, die biologisch voedsel voor uw huisdieren belooft. Hoewel ze erg jong is, raden we haar aan voor de voedingsbehoeften van uw kat, omdat ze veel positieve en bemoedigende beoordelingen van veel consumenten ontvangt.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.