▷ Hoeveel kost een krabpaal?

De krabpaal is een van de eerste items die je koopt als er een kat aankomt. De prijs van de boom moet in aanmerking worden genomen als u een budget voor de kat wilt opstellen. Dus wat zijn de verschillende prijsklassen en tot slot wat is de prijs van een krabpaal?

Prijsklassen voor een krabpaal

Zoals bij elk product is de krabpaal geen uitzondering op de regel, er zijn alle soorten en maten tegen alle prijzen. Ga gewoon naar een algemene online winkel of een online dierenwinkel om alle modellen te zien.

Over het algemeen is het nog steeds mogelijk om prijsbanden voor kattenbomen te definiëren, wat uiteindelijk het meest overeenkomt met hun kwaliteit.

  • Van 10 tot 30 €: hier vinden we vaak low-end kattenbomen, die meestal niet gemaakt zijn om lang mee te gaan.
  • Van 30 tot 50 €: het is van deze plak dat kattenbomen een interessante prijs hebben, er zijn voornamelijk kleine kattenbomen, middelgrote kattenbomen of krabtorens.
  • Van 50 tot 120 €: in deze prijsklasse zijn de modellen interessanter, net zo goed omdat ze van een betere kwaliteit zijn dan de keuze groeit met in het bijzonder grote krabpaal.
  • Vanaf 120 €: als je een krabpaal wilt met een goede prijs-kwaliteitverhouding en die je lang zult houden, moet je op deze plak mikken.

We zouden ook een plakje, luxe of ambachtelijke kattenbomen kunnen toevoegen. Ik denk in het bijzonder aan Franse fabrikanten zoals Titicatz waarvan de prijzen beginnen vanaf 250 €.

Lees ook:   Recensie Vet’s Kitchen Kattenvoer: een kijkje in de keuken!

Visualiseer het product dat u zoekt

Je kent nu de prijsklassen die in je budget passen, nu is hier een playdoyé voor twee soorten krabpaaltjes. Het is belangrijk om uw volgende aankoop te visualiseren.

Een kwaliteitsvolle krabpaal

Een kwaliteitskrabpaal is niet per se een hele dure krabpaal, het is mogelijk om resistente modellen te vinden met een correcte prijs en dat zal je haarbal net zo bevallen. Ik denk met name aan de Vesper kattenbomen die heel makkelijk online te vinden zijn.

Krabpaal van Vesper Model Details Gebruikersbeoordeling en Amazon-link
Krabpaal Vesper V hoge voet Cattree Vesper V

✔️Hoogte : 134 cm
✔️ Type en stijl: Krabpaalontwerp in edel materiaal
✔️ Prijs: Ongeveer 130 € op Amazon


Bekijk in detail

Weet dat investeren in een duurdere krabpaal u zal behoeden voor het vaak moeten vervangen in het licht van de aanval van de kat.

Een goedkope krabpaal

Krabpalen zijn allemaal goed en wel, maar ze zijn duur, maar door goed te zoeken is het makkelijk om een goedkope krabpaal te vinden met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het is duidelijk dat uw kat dit type model snel zal overwinnen, maar we vinden nog steeds een gebruik van dit soort goedkope producten.

Voor jonge katten en tieners zijn deze kleine katten erg turbulent en zullen ze met alle kracht aan hun boom blijven. Tussen ons doet het altijd pijn aan het hart om te zien hoe de kat de gloednieuwe krabpaal vernietigt voor 100 €. Je kunt dus net zo goed beginnen met een model dat hij kan beschadigen en dan na zijn vorige tienercrisis overstappen op een duurder model.

Lees ook:   Top Cat Namen: De Beste Namen Alle Categorie!

Het is aan jou om nu te spelen en een accessoire te kopen dat je kat echt zal plezieren. (Ik kan de tijd die mijn kat aan de krabpaal doorbrengt niet eens meer tellen.

En wat is de optimale prijs voor een krabpaal?

Om verder te gaan op het gebied van kattenbomen

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.