▷ Honneyguaridan A25 en A26 Bestseller Reviews

U bent op zoek naar een brokdispenser die u vervangt tijdens uw afwezigheid of voorkomt dat u bij zonsopgang opstaat om uw kleine kattenliefde te voeden.

Gezien het aantal geteste modellen van automatische brokdispensers die er zijn, wordt de keuze echter moeilijk. Om uw keuze te verfijnen, hebben we de Honeyguaridan A25 getest. Wij presenteren u de sterke en zwakke punten en een objectieve mening over dit product.

Waar we naar keken tijdens de Honeyguaridan A25-test

We hebben echt aandacht besteed aan twee essentiële punten: het dagelijks gebruik voor u en het vermogen om aan de eisen van de kat te voldoen.

Voordat we aan onze volledige review beginnen, is hier een videopresentatie van de Honneyguaridan A25.

honeyguaridan Vending Cat &Dog Food Vending Machine met roestvrijstalen voerbak, portieregeling en spraakopname, tot 6 maaltijden per dag, grijs

honeyguaridan Vending Cat &Dog Food Vending Machine met roestvrijstalen voerbak, portieregeling en spraakopname, tot 6 maaltijden per dag, grijs

  • Porties kunnen worden betaald tussen 4 gram en 400 gram per maaltijd. Als u meer informatie of gedetailleerde bediening wilt, kunt u zoeken naar HoneyGuaridan automatische huisdiervoeder op YouTube.
  • De distributeur kan tot 6 maaltijden per dag voor uw huisdieren verzorgen. Het werkt 24/7 wanneer de batterij voldoende is opgeladen. De capaciteit van de container is ongeveer 1,5 KG voor droogvoer, dus als u meerdere dagen het huis uit moet zijn of als uw huisdieren het juiste dieet moeten volgen, is dit een betere keuze dan andere goedkopere merken.
  • Ingebouwde voicerecorder en luidspreker: neem uw stem op (maximaal 12 seconden) om uw huisdieren te bellen voor voedsel.
  • Overloop- en blokkeringsdetector: Infrarooddetectie die de verstopping of overloop van de dispenser voorkomt en uw huisdier van zijn maaltijden laat profiteren. . Dit systeem is geschikt voor harde brokjes, maar deze mogen niet groter zijn dan 1/1 cm, anders kan het voedsel vast komen te zitten in het apparaat.
  • Laag energieverbruik: Werkt met 3 4D-batterijen (niet inbegrepen) waardoor het 6 maanden kan werken.

Het dagelijks gebruik van de dispenser

Zonder speciale programmering is het apparaat minstens 2 maanden autonoom. De dispenser is gemakkelijk te gebruiken. Vul eenvoudig de tank en programmeer de machine met het aantal maaltijden en het gewenste brokgewicht gedurende meerdere dagen.

Lees ook:   Top kattenhangmat van 2023: Ontdek de ultieme keuze!

Honing quaridan A25

Uw kat zal geen gebrek aan voedsel hebben, alles zal tot zijn beschikking staan en aan uw kant hoeft u alleen maar het volume brokjes te controleren. Trouwens, wat is de capaciteit ervan?

Brokjes capaciteit

De Honeyguaridan A25 heeft een zeer grote capaciteit, ongeveer 1,5 kg, waardoor hij achterblijft bij degenen met het grootste beschikbare volume.

U kunt maximaal 6 maaltijden plannen en porties van 4 tot 400 g instellen, handig om de hoeveelheid brokjes aan te passen aan de groei van de kat.

Dit apparaat is ook ideaal voor het reguleren van de eetlust van uw kat.

Kenmerken van de Honeyguaridan A25 voedseldispenser

Dus wat zit er in deze voedseldispenser van Honeyguardian?

En wat zijn de kenmerken die worden behouden door katteneigenaren die het kopen, het is nog steeds een van de bestsellers.

De algemene kenmerken van de distributeur

Deze dispenser met een prachtig ontwerp werkt met een batterij om op te laden of batterijen. Uitgerust met een LED-scherm, kan het tot 6 maaltijden per dag verdelen. De grootte van de brokjes mag niet kleiner zijn dan 1 cm/1 cm. Bovendien kunt u uw stem opnemen voor een duur van 12 seconden. Bij overloop of verstopping wordt u gewaarschuwd door een infrarooddetector.

Honing Quaridan A25 A26 infrarood sensor

Kibble distributie controle functie

Een infrarou-apparaatGE controleert of er brokjes in de kom zitten om een overloop of meerdere rantsoenen te voorkomen.

Honing Quaridan A25 A26 Grootte

Design en compact

Dit apparaat is compact, het neemt niet veel ruimte in beslag, het heeft vooral een mooi ontwerp dat distributeurs niet erg mooi verandert.

De sterke punten voor ons meesters

Kattenbezitters zijn unaniem over de vrijheid die deze machine met zich meebrengt door zijn gebruiksgemak, zijn autonomie en zijn grote capaciteit om maaltijden over meerdere dagen te programmeren.

Kijk maar naar de recensies over dit product, het is een goudklompje.

Om verder te gaan, denk aan de Honeyguaridan A26

Als u echter nog steeds twijfelt vanwege een batterijvoeding, kies dan in plaats daarvan voor de Honeyguaridan A26 die dezelfde functies biedt, maar die een alternatief biedt met zijn USB-kabel om rechtstreeks op een stopcontact te voeden.

Conclusie ons advies over de Honeyguaridan A25

Deze voedseldispenser voldoet echt aan onze verwachtingen, het is heel gemakkelijk te gebruiken, het ontwerp is niet slecht.

Het heeft alles van een geweldig product, de prijs is op het hoogtepunt van de service die aan de kat wordt verleend en aan de meester.

Geen tijd meer verspild door je af te vragen hoe je je kat moet voeden in zijn afwezigheid en vooral de tijd dat je vergeet zijn dieet te volgen voor een kat die een beetje groot is.

De enige nadelen zijn, het geluid wanneer de machine start, de eerste klap kan de kat verrast zijn, maar heel snel uw kat. Maar dit is niet echt een probleem, kijk maar naar de meningen van andere gebruikers.

>> de HoneyGuaridan A25 op Amazon <<

Lees ook:   Zijn ragdolls hypoallergeen? Allergie-gids voor ragdoll-liefhebbers

Om verder te gaan met dit product

Als u nog steeds een beetje aarzelt over de keuze of niet van dit product, wat ik u kan adviseren om naar de meningen van andere meesters over Honneyguaridan-producten te kijken, is de link hoger in het artikel.

In geval van verlies of gewoon om het apparaat diepgaand te ontdekken, hier is de handleiding van de Honneyguaridan A25. (We hebben contact opgenomen met Honneyguaridan om het te verkrijgen, we wachten op hun antwoord.)

Om echt verder te gaan en een expert te worden in brokdispensers, zijn hier onze andere meningen over deze producten:

Andere artikelen over dit onderwerp

Testresultaat: HonneyGuaridan A25

slechts 69,99 €

Testresultaat: HonneyGuaridan A25

Waar voor je geld


9.5/10

De meest:

  • Ontwerpen
  • Kwaliteit HonneyGuaridan
  • Nauwkeurige programmering

Tegens:

  • Een afneembare kom zou een pluspunt zijn
  • Een voeding op het stopcontact zou een pluspunt zijn (probleem opgelost door het A26-model).


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.