▷ Je kat kan je helpen mensen te ontmoeten!

Ben je het beu om de hele tijd alleen te zijn, thuis opgesloten met je kat? Weet dat je kleine bolletje haar een geweldige aanwinst is waarmee je nieuwe mensen kunt ontmoeten, je vriendenkring kunt uitbreiden en zelfs, als je single bent, ware liefde kunt vinden!

Inderdaad, volgens talrijke studies en enquêtes, Mensen die een kat of huisdier in het algemeen bezitten, lijken beminnelijker, vriendelijker en aantrekkelijker dan degenen die dat niet doen. Als gevolg hiervan hebben ze meer kans om mensen te ontmoeten en duurzame relaties op te bouwen.

Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die van dieren houden

Volgens een studie gepubliceerd in april 2015 in het tijdschrift PlosOne, heeft een hondeneigenaar meer dan 86% kans om te praten en nieuwe banden te vormen met zijn buren, vergeleken met slechts 75% voor degenen die dat niet doen.

Over het algemeen, volgens een studie uitgevoerd door Direct Line, lijken eigenaren van honden, katten en huisdieren in het algemeen beminnelijker, zorgzamer, vriendelijker en zelfs aantrekkelijker in de ogen van anderen.

Over verleiding gesproken, ongeveer 75% van de alleenstaanden die datingsites raadplegen, vindt aantrekkelijkere mensen die op hun profielfoto poseren met hun huisdier … Misschien is het tijd om het avontuur aan te gaan om je huisdier te ontmoeten, Pets Dating zal zeker een goed advies zijn op dit punt.

Lees ook:   Leverkanker bij katten: oorzaken, symptomen & behandeling - Een overzicht
Een meisje en haar kat

Activiteiten rond dieren zorgen ervoor dat je mensen ontmoet

Als je mensen wilt ontmoeten, kom dan dichter bij mensen die dezelfde passie delen als jij: katten! Daarom, zelfs als je verlegen bent, Je zult nooit zonder gespreksonderwerp komen te zitten, omdat er zoveel te vertellen is over je kleine katachtige.

U kunt bijvoorbeeld kattenbeschermingsverenigingen, kattenasielen en andere associatieve of niet-associatieve activiteiten bijwonen om uw liefde en passie voor katten te delen. Als er geen dergelijke activiteit bij u in de buurt is of gewoon uw datingveld verder wilt uitbreiden, kunt u forums of beter nog, online datingsites proberen.

Er zijn inderdaad steeds meer sites die kattenliefhebbers met elkaar verbinden. Dankzij dit soort sites kun je veel nieuwe vrienden maken en misschien zelfs de liefde van je leven ontmoeten.

De kat, een uitstekende bondgenoot tijdens het eerste liefdesbezoek aan je huis

Volgens de datingsite eDarling zal je potentiële partner tijdens het eerste liefdesbezoek aan je appartement gefascineerd en aangetrokken worden door je kat, waarbij hij de decoratie, de bibliotheek, muziekinstrumenten of iets anders dat je als een klein defect in je huis beschouwt, negeert.

Zorg er natuurlijk van tevoren voor dat je gast dezelfde passie voor katten deelt als jij, met het risico hem ongemakkelijk te maken of hem weg te jagen.

Vrouw met haar kat deelt een gelukkig moment

Hebben katten invloed op romantische relaties?

Een kat kan een grote invloed hebben op een romantische relatie, vooral als een van de eigenaren erg gehecht is aan zijn huisdier. Simpel gezegd, als je echt van katten houdt, een kat in huis hebt en je een relatie hebt met een persoon die katten haat, is het mogelijk dat je relatie niet lang zal duren. Aan de andere kant, als je partner van katten zoals jij houdt, zal het je relatie alleen maar helpen versterken.

Lees ook:   transporttas

Inderdaad, volgens een studie uitgevoerd door eDarling in 2016, zelfs als dieren romantische ontmoetingen faciliteren, zijn ze ook vaak de belangrijkste oorzaak van een breuk. En in bijna de helft van de gevallen komt dat doordat een van de partners meer aandacht besteedt aan zijn huisdier dan aan zijn helft. In andere gevallen is het een van de partners die het huisdier haat, of andersom, of beide.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmo-relatie willen hebbennieuse met hun bolletje haar.