▷ Laten we Suki ontmoeten, de reizende kat

Suki is een prachtige Bengaalse kat die in Canada woont met zijn eigenaren. Hiermee heeft deze kat veel avonturen beleefd op plaatsen die de meesten van ons zich niet kunnen veroorloven.

Dit is een ongewoon leven voor een kleine katachtige, maar het heeft geen angst om zijn kleine pootjes te gebruiken om nieuwe landen te verkennen. Niet alleen lijkt Suki gelukkig met haar leven als avonturier, ze heeft ook veel souvenirfoto’s op Instagram staan waarvan haar foto’s zijn gemaakt. Ik nodig je echt uit om je te abonneren op zijn Instagram!

Of het nu gaat om een kanotocht of een klim om een bloemrijke weide te bereiken, elke plaats die deze kat bezoekt, wordt veel helderder elke keer dat ze erin komt.

Suki heeft veel feedback gekregen over de ongelooflijke kleur van haar ogen. “Zijn kleur is bewerkt!” zegt een van zijn meesters. “Ik speel heel graag met foto’s om een beetje magie te creëren.”

Om te dromen, bekijk deze 10 prachtige foto’s en je zult meteen het verlangen willen hebben om met haar te reizen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.

Lees ook:   De ware intelligentie van katten onthuld door wetenschap