▷ Lief, trui, katten T-shirt en nog veel meer met Chat-Pristi PETA gecertificeerde kleding!

Vervuilende vezels, dierlijke vezels of producten getest op dieren de wereld van mode voor dieren is niet allemaal roze en om ons te kleden zoals we willen en vooral met katachtige modieuze kleding.

Maar bewustwording is er en gespecialiseerde winkels lanceren de beweging! Chat Pristi is een van die nieuwe generatie merken met een bewustzijn voor de toekomst.

Kleding meer respectvol voor de natuur, OEKO-TEX gecertificeerd, PETA gecertificeerd en goedgekeurd VEGAN, filosofie en vooral onze favorieten vertellen wij u alles over het merk Chat Pristi.

Ontdek Chat-Pristi, de kattenkledingwinkel!

Chat-Pristi is een online winkel die ecologische en verantwoorde kleding aanbiedt voor iedereen, mannen, vrouwen en kinderen. Hun universum, de wereld van de kat, in al zijn vormen staat het op elk kledingstuk.

Pristi Kat Logo

U vindt beide kleding gemaakt met grondstoffen uit de biologische landbouw en die PETA en OEKO-TEX gecertificeerd zijn zonder chemicaliën. Een Franse geest voor design, door middel van productie in het buitenland met respect voor de normen van de Fair Wear Foundation, wat respect voor mensen impliceert.

En als je op dit punt al veroverd bent waar je keek een kortingscode voor chat-pristi.com, je bent goed gevallen.

Lees ook:   5 dingen om te weten over een van 's werelds grootste katten

Geniet van 10% korting op chat-pristi.com met promotiecode : Universchat

Ga naar chat-pristi.com en vergeet niet de promotiecode toe te voegen.

Onze 3 favorieten voor kattenliefhebbers!

Het is moeilijk om niet te vertrekken met elk kledingstuk dat beschikbaar is op chat-pristi.com en toch is hier een kleine selectie van onze 3 favorieten voor kattenliefhebbers. Er is iets voor het hele gezin.

T-shirts voor kinderen en baby bodysuit in biologisch katoen

Kinder t-shirts zijn kleurrijk, grappig, ze laten je glimlachen door ze gewoon te zien. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar van 3 tot 14 jaar oud. Dit zijn allemaal kat t-shirts met ronde hals en een klassieke snit, ze gaan op alle silhouetten.

T-shirt Kind kat

Wat betreft het rompertje, net als de t-shirts zijn ze gemaakt van biologisch katoen, wat nu onmiskenbaar is voor onze kinderen. De enige echte die je op dit moment zal laten kraken en degene die het Cat-Pristi-logo bevat. Het zal je vooral laten vallen voor zijn originaliteit, weet dat het beschikbaar is van 0 tot 18 maanden.

Crops top en stijlvolle cat tank top voor dames

Crop tops zijn al een paar seizoenen erg in de mode, maar wat is het?  Crop tops zijn korte topjes die boven de navel uitkomen. Als je niet gezien wilt worden, moet je het dragen met een broek met hoge taille, stoffen of jeans zoals je wilt en in de zomer aantrekken met een kleine denim short.

Crop-Top voor poes

Maar stel je voor dat je een crop top draagt met een klein katje erop. Dit is een stijl die alle kattenliefhebbers zouden moeten dragen. Finesse of vol kleuren er is voor ieder wat wils, van S tot XS, elke vrouw heeft een top in haar maat.

Lees ook:   ▷ Hoeveel brokjes moet ik aan mijn kat geven?

Hoodies een klassieker om te hebben

Als het wat koeler is of gewoon omdat je van ze houdt, trek dan een hoodie aan. De favoriete snit voor dit kledingstuk is de klassieker en dat is goed, bij Chat Pristi zijn er genoeg, met daarnaast kleine katten erop.

Het is een ideaal cadeau voor diegenen die van gezellige en stijlvolle outfits houden, liever vergezeld van een jogging om de hele dag te chillen, of dragen met klasse, op jeans of rok, naar elk zijn stijl.

3 redenen om kleding op chat-pristi.com te bestellen

Nu je je spotting hebt gedaan, hoef je je alleen maar te laten overtuigen door deze 3 redenen om je aankoop af te ronden en waarom door je winkelwagen nog meer te vullen.

Milieuvriendelijke kleding

Katoen certificering

Elk van de beschikbare kleding is gemaakt van biologisch katoen. Deze keuze maken is kiezen voor zowel de planeet, maar ook je huid, want biologisch katoen is zeker veel minder irriterend.

Kleding gecertificeerd tegen dierenmishandeling

Certificering Vegan

Naast dat ze goed zijn voor de planeet en je huid, zijn ze ook gunstig voor dieren. Geen van de grondstoffen en producten van het merk wordt getest op dieren. Ze zijn PETA-gecertificeerd en hun kleding is VEGAN-goedgekeurd.

Kleding bedrukt in Frankrijk

De kleding zelf wordt niet in Frankrijk geproduceerd, maar alle prints worden in Frankrijk gemaakt. U kunt dus profiteren van de Franse knowhow voor het drukken.

Cat-Pristi heeft ervoor gekozen om zijn producten te produceren waar er biologische katoenproductie is, wat een bepaald klimaat vereist voor de teelt, wat we in Frankrijk niet hebben. Zoals ze zeggen, zou het economisch niet goed zijn om biologisch katoen naar Frankrijk te brengen en het vervolgens te maken.

Lees ook:   goedkoop plafond

Enige meningen over Chat-Pristi? Wij houden van ontwerpen en kwaliteit

Over het algemeen is onze mening positief, het is een bedrijf dat waarden heeft en deze laat voelen. Hun producten zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, goed voor u en de planeet. Bovendien willen ze, ondanks dat ze in het buitenland produceren, hun persoonlijke touch brengen door hun eigen producten in Frankrijk te drukken.

Aan de ontwerpkant zijn ze soms eenvoudig maar effectief, maar vaak zijn ze kleurrijk, energiek, gewoon ’s ochtends een van hun katten-t-shirts aantrekken, zal je de hele dag een glimlach geven. Aarzel niet, het is het ideale cadeau voor kattenliefhebbers of gewoon om jezelf te plezieren.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.