▷ Mijn mening over Catsan’s Cristal Plus nestje

Wist je dat het bekendste merk kattenbakvulling ook kristallen strooisel maakt?

Laten we eens kijken of het alle criteria heeft van een goede kwaliteit silicastrooisel. Gezond voor de kat, geuren goed absorberen etc…

De kenmerken van het Catsan Cristal Plus nestje

Cristal Plus van CatsanCatsan Cristal Plus nest is een nest gemaakt van silicakristallen, waarvan bekend is dat ze zeer absorberend zijn. Vloeistoffen worden opgevangen en geven geen tijd voor geuren om zich te ontwikkelen. Het zorgt voor de hygiëne van uw kat en zorgt ervoor dat van uw interieur omdat het niet aan de poten kleeft, weinig stof uitstraalt en weinig geparfumeerd is. Een zak van 3,8 liter wordt verstrekt voor 1 maand gebruik.

  • Type strooisel: silicastrooisel
  • Gemiddelde prijs per kg of liter: 1.70€/ liter
  • Klonteren: niet-agglomererend

De sterke punten van dit nest

✅ Het sterke punt van Catsan Cristal Plus-nest is de ultraabsorberende kracht van vloeistoffen en de neutralisatie van geuren. Het zorgt voor comfort en hygiëne voor uw huisdier gedurende enkele weken. Bovendien produceert het weinig stof en kleven de korrels niet aan de benen, wat ook netheid in je interieur brengt.

✅ Uw kat zal ook genieten van het evolueren op deze kristallen, deze zijn erg zacht. Bovendien is de katachtige erg gevoelig voor de geuren eromheen, dit nest is praktisch geurvrij.

Lees ook:   Een teken van goede gezondheid of niet?

De zwakke punten van dit product

Op de verpakking staat aangegeven dat dit nest 1 maand gebruikt kan worden. Volgens sommige consumenten moet het vaker worden vervangen, zelfs door dagelijks uitwerpselen te verwijderen. De eigenaardigheid van silicastrooisel is dat urine de korrels vergeelt. Sommige eigenaren of zelfs het dier kunnen worden afgeschrikt door het zien van de kleur, wat de prestaties niet wegneemt.

Een andere opmerking van consumenten is de hoge prijs. Over het algemeen, als je maar één chat hebt, is één pakket voldoende per maand. Uiteindelijk is de prijs niet zo duur als hij zou suggereren.

Let op, als u vloerverwarming heeft, is het raadzaam om isolatie tussen de vloer en de kattenbak te plaatsen, zodat er geen geuren ontstaan.

Beoordelingen van andere gebruikers

U kunt beoordelingen zien van andere gebruikers die ook deze kattenbakvulling hebben kunnen testen. Het heeft ook een uitstekende score behaald met een 3,7 uit 5 op het moment van schrijven.

Mening van een gebruiker over de Cristal Plus by Catsan

>> Bekijk meer beoordelingen<<

Mijn definitieve mening over het Catsan Cristal Plus nestje

Onder silica-nesten is het niet noodzakelijkerwijs de beste, maar het voldoet perfect aan de vereiste criteria. Het absorbeert perfect de urine van uw huisdier met respect voor de hygiëne.  De geuren worden geneutraliseerd en het kan 1 maand duren als de gebruiksregels, namelijk om het afval eenmaal per dag te verwijderen, worden gerespecteerd.

Bovendien zal uw huisdier de zachtheid van de korrels waarderen en deze zijn vrij groot en kleven niet aan de pads. Het is ook gezond, omdat het weinig geparfumeerd is. Het is een beetje duur, maar omdat het in de loop van de tijd duurt, is de aankoop winstgevend.

Lees ook:   Tekenen van inwendige bloeding bij katten - Vetadvies in 5 stappen

Waar koop je je tas Catsan Cristal Plus?

Catsan is een bekend merk, dus het is gemakkelijk te vinden in supermarkten, dierenwinkels of op alle websites.

>> Cristal Plus-nest op Amazon zien<<

Met betrekking tot de prijs per pakket, is het gelijk aan de ene winkel naar de andere, waar u de mogelijkheid heeft om geld te besparen door het in batches van verschillende pakketten te nemen of om een geplande levering met korting op de sleutel te nemen zoals bij Amazon.

Andere Catsan nesten

Andere artikelen over dit onderwerp

Cristal Plus van Catsan

Cristal Plus van Catsan

Gezond voor de kat


7.5/10

Geurretentie


8.0/10

Waar voor je geld


7.0/10


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.