▷ Mijn mening over Catsan’s Hygiene Plus nestje

Je hebt waarschijnlijk gehoord van Catsan-nesten, het is een zeer bekend merk, maar het staat echt bekend om zijn effectiviteit? We hebben dit gecontroleerd in catsan’s Hygiene Plus nesttest.

Hoewel het niet per se het nest van het jaar is, bevat het de criteria die we van een nest verwachten.

De kenmerken van Catsan Hygiene Plus nest

Dit strooisel bestaat uit fijn krijt en kwartszand. Minerale korrels bevatten sensoren die werken als sponzen. Bovendien kunnen antibacteriële stoffen de ontwikkeling van geuren stoppen. Het valt daarom in de categorie mineraalstrooisel.

Deze chemicaliënvrije kattenbak is gezond voor uw kat en geeft hem optimale hygiëne.

Dit nest is economisch, de prijs is betaalbaar, dus de voortdurende vernieuwing van vervuild strooisel is geen probleem, het nest duurt 1 week zonder een sterke geur.

Door het strooisel op een klein laagje van ongeveer 5 cm hoog te verdelen en zeer regelmatig urinevlekken en uitwerpselen te reinigen, voorkomt u elke vieze geur. Verander ten slotte het strooisel in de bak maximaal 2 tot 3 weken volledig.

  • Type strooisel: mineraal
  • Gemiddelde prijs per kg of liter: 1,10 €/kg voor een zak van 20 liter
  • Klonteren: Beperkte agglomeratie

Snel hier is de presentatie van dit nest door Catsan.

De sterke punten van dit nest

Als u wilt dat uw kat zich op zijn gemak voelt in zijn kattenbak, dan is de Catsan Hygiene Plus kattenbak iets voor hem. Inderdaad, je katachtige zal de zachtheid van de minerale korrels onder zijn pads waarderen.

Lees ook:   ▷ Brokjesdispenser en afwezigheidspunten om te controleren 🙀

✅ Het is ook geschikt als u een kitten adopteert. Het stelt hem in staat om stap voor stap zindelijk te leren in een relatief natuurlijk substraat.

✅ Bovendien, omdat de kat gevoelig is voor geuren, is dit substraat ontworpen zonder geur. Het is vrij van chemische toevoegingen en is volledig gezond voor uw huisdier.

✅ Dit nest heeft een sterk urineabsorptievermogen dankzij de sensoren in de korrels. Deze zijn vergelijkbaar met sponzen. De ontwikkeling van geuren wordt onderbroken dankzij de antibacteriële stoffen die van nature in het materiaal aanwezig zijn.

Catsan kattenbak met kitten

De zwakke punten van dit product

In tegenstelling tot wat de fabrikant aankondigt, gaat de 20-liter tas niet echt 20 maanden mee, maar eerder 15 maanden, wat nog steeds een goede prestatie is. Maar alleen als je de tijd neemt om goed voor het nest te zorgen.

In tegenstelling tot wat op de verpakking te lezen is, is Catsan Hygiene Plus strooisel niet klonterend in vergelijking met kristalstrooisel. Het wordt sterk aanbevolen om elke dag uitwerpselen te verwijderen.

Maar dit is een eigenschap die specifiek is voor mineraalstrooisel van dit type.

Bovendien moet volgens sommige consumenten, eigenaren van verschillende katten, de kattenbak regelmatig worden vervangen omdat deze snel verzadigd is door vieze geuren. Stof kan ook aan de poten van je kat kleven en witte vlekken achterlaten, tapijten bestaan om dit te verhelpen.

Beoordelingen van andere gebruikers

U kunt beoordelingen zien van andere gebruikers die ook deze kattenbakvulling hebben kunnen testen. Het heeft ook een uitstekende score behaald met een 4,1 uit 5 op het moment van schrijven.

Lees ook:   De stank van kattenpoep: Tips om te verminderen

Beoordelingen over catsan nest van een gebruiker

>> Bekijk meer beoordelingen<<

Mijn laatste mening over Catsan Hygiene Plus nest

De Catsan Hygiene kattenbak is zuinig, ook al gaat hij echt een goede tien maanden mee voor een kat. De prijs van een tas van 20 liter is ongeveer 10,49 euro. Per maand betaal je 0,70 euro, wat nog steeds erg voordelig is.

Bovendien vervult het zijn rol perfect door absorberend te zijn en vieze geuren vast te houden als het onderhoud correct wordt uitgevoerd. De gebruiksaanwijzing moet worden gerespecteerd, namelijk dagelijks uitwerpselen verwijderen, dit nest kan enkele dagen zonder parfum u met zijn geur duren als u slechts één kat heeft.

✅ Deze kattenbak is niet per se de beste, vooral als je meerdere katten hebt, maar hij voldoet aan de criteria die vereist zijn voor een kattenbak terwijl hij gezond is voor je huisdier.

Waar koop je je tas Catsan Hygiene Plus?

Je vindt dit merk in supermarkten, dierenwinkels en ook op verkoopsites op internet. Op de laatste worden vooral kortingen aangeboden op de 20-liter tas, die economisch kan zijn.

>> Zie Hygiene Plus-zwerfvuil op Amazon<<

Een praktisch ding op sommige websites zoals Amazon is de mogelijkheid om de verzending van zwerfvuil op regelmatige tijdstippen te plannen. Het is handig om altijd bij de hand te hebben zonder een grote hoeveelheid op te slaan.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.