▷ Mijn mening over Catsan’s Natural Plus nestje

Als je geïnteresseerd bent in Catsan’s Natural Plus nestje, is dat omdat je dat begrepen hebt. Plantaardige en milieuvriendelijke kattenbakken zijn beter voor je kat.

In dezelfde lijn als het Oko Plus nest, Natural Plus is een succesvol nestje en vervaardigd door een groot Catsan-merk.

Alleen kunt u nog steeds twijfelen over het merk om te kiezen of dat deze kattenbak bij uw kat past. We hebben het geselecteerd en getest onder verschillende merken zwerfvuil. We presenteren de voor- en nadelen ervan.

De kenmerken van Catsan’s Natural Plus nestje

Catsan Natuurlijke PlusCatsan Natural Plus nest is een groentestrooisel waarvan de samenstelling Gemaakt van kleine houtnerven aangenaam voor uw kat. Zeer absorberend, deze korrels werken als sponzen en houden geuren vast. Bovendien neutraliseren de lage PH en houtsoorten geuren.

Dit zwerfvuil is biologisch afbreekbaar, composteerbaar en geeft weinig stof af voor optimale hygiëne.

  • Strooiseltype: plantenstrooisel
  • Gemiddelde prijs per kg of liter: 1,74 €/liter
  • Klonteren: niet-agglomererend

De sterke punten van dit nest

✅ Dit groentestrooisel is drie keer effectiever dan een conventioneel niet-klonterend strooisel. De houtnerven houden vloeistoffen effectief vast en breng comfort aan uw huisdier door het te beschermen tegen vocht.

✅ De natuurlijke geur van hout neutraliseert effectief geuren en verzwakt hun ontwikkeling. Daarnaast blijft je interieur schoon omdat het weinig stof uitstoot.

Lees ook:   ▷ Tips voor het trainen van je kat?

✅ Dit groentestrooisel is ecologisch en heeft de “NF environnement” -certificering die bevestigt dat het is ontworpen met natuurlijke materialen, zonder chemische toevoegingen. Het is Gezond voor het milieu, voor u en voor uw kat.

✅ Uw kat zal ook het comfort van de korrels onder haar pads waarderen en het feit dat ze niet geparfumeerd is.

De zwakke punten van dit product

Zoals elk groentestrooisel op houtbasis, bevalt de geur niet noodzakelijkerwijs iedereen, zowel de kat als de eigenaar. De katachtige kan weigeren om daar te poepen, wat toch relatief zeldzaam is.

Zoals allemaal op basis van plantaardige vezels, stippen katten granen in hun huizen. Evenzo kunnen de korrels aan het lange haar van sommige katten kleven, zoals bijvoorbeeld Perzen. Het is dus altijd beter om een mat voor de kattenbak te gebruiken of een bak met een klein rooster zoals het Curver toilethuis.

In vergelijking met de prijzen van andere groentebrokken is die van Catsan Natural Plus strooisel iets duurder.

Beoordelingen van andere gebruikers

U kunt beoordelingen zien van andere gebruikers die ook deze kattenbakvulling hebben kunnen testen. Het heeft ook een uitstekende score behaald met een 4,1 uit 5 op het moment van schrijven.

Gebruikersbeoordeling van Catsan Naturelle Plus nestje

Gebruikersbeoordeling van Catsan Naturelle Plus nestje

>> Bekijk meer beoordelingen<<

Mijn laatste mening over Catsan Natural Plus nestje

Catsan Natural Plus-nest staat bovenaan het podium van alle niet-klonterende plantenbakken. Hoewel het nadeel van veel plantenbroed is dat ze uiteenvallen bij contact met urine, heeft dit nest zijn houtkorrels die vloeistoffen absorberen als een spons.

Het is ecologisch en laat toe om weggegooid te worden zonder risico voor het milieu en nog beter in de composteermachine.

Lees ook:   Kattenvergiftiging: oorzaken, symptomen en behandeling in kaart

Waar koop je je tas Natural Plus by Catsan?

Het is een nest dat gemakkelijk te vinden is, omdat het een groot merk is Catsan nesten gemakkelijk te vinden in de winkel. Je kunt het ook vinden op veel websites waarop je profiteert van gratis verzendkosten maar ook promotionele aanbiedingen zoals de aankoop van meerdere tassen of een abonnement.

>> Natural Litter Plus op Amazon<<

Andere Catsan nesten

Andere artikelen over dit onderwerp

Natural More van Catsan

Catsan Natuurlijke Plus

Gezond voor de kat


10.0/10

Geurretentie


7.0/10

Waar voor je geld


8.5/10


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.