▷ Mijn mening over de OkoPlus kattenbak van Cats Best

Als er een groentestrooisel is dat je waarschijnlijk al hebt gekruist, is het het OkoPlus nest van Cats Best. De meest gebruikte plantenbakvulling door katteneigenaren.

Het wordt vaak beschouwd als het eerste plantenstrooisel dat echt effectief is. Zijn krachten van absorptie en retentie van geuren en etc … Zijn ze echt? Wij vertellen je alles!

De kenmerken van Cat’s Best OkoPlus nest

Het beste ÖkoPlus-milieuvriendelijke nest van de katHoutpellets van Cats Best OkoPlus nest is gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels en zonder chemicaliën, waardoor het volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar is voor uw tuin. Ze kan zich zelfs op het toilet storten. Omdat het agglomereert, wordt onderhoud gefaciliteerd. Het is voldoende om het afval en de geagglomereerde ballen urine dagelijks te verwijderen.

Het heeft een sterk absorptievermogen, tot 700% van zijn gewicht in de urine. Bovendien neutraliseert het perfect geuren als het onderhoud goed is gedaan.

Het is ook zuinig, de prijs per liter is 0,70 € voor 10 liter. Het kan tot 4 tot 6 weken duren. Daarnaast zijn er tassen in 20 of 40 liter formaat, nog zuiniger.

  • Strooiseltype: plantenstrooisel
  • Gemiddelde prijs per kg of liter: 0,70 € / liter (voor 10 liter)
  • Klonteren: ja

Snel hier is de videopresentatie van dit nest door Cat’sBest.

De sterke punten van dit nest

✅ Dit zwerfvuil is milieuvriendelijk, voldoet het ontwerp bovendien aan de PEFC-norm. De grondstoffen zijn organische vezels zonder chemische componente. Daarom vervuilt het niet als je het weggooit. Het is goed voor jou, voor je kat en voor de planeet.

Lees ook:   Optimale kattenbakmaat voor Britse Korthaar: Kies de juiste grootte!

✅ Het is ultra-absorberend en laat geen vloeistoffen in spanning achter. Houtvezel zet urine om in agglomeraat Makkelijk op te halen. De draaibank met een proces dat zo min mogelijk stof uitstraalt.

✅ De geuren van urine en uitwerpselen zijn beperkt, houtpellets absorberen geuren heel goed voordat ze je interieur niet parfumeren. Er is zelfs een goede geur van vers gesneden hout dat naar buiten komt als je een handvol schoon strooisel toevoegt.

✅ Dit substraat is ook economisch en de prijs is laag.

De zwakke punten van dit product

Het merk geeft 4 tot 6 weken gebruik aan voor een zakje van 10 liter. In de praktijk moet dit nest regelmatig worden vervangen omdat het niet na verloop van tijd meegaat. Bovendien desintegreren houtpellets sneller in poedervorm en kleven ze soms aan de poten van uw huisdier.

Sommige consumenten zijn ook gevoelig voor de geur van dit nest dat niet per se voor iedereen geschikt is. (geur van hout).

Beoordelingen van andere gebruikers

U kunt beoordelingen zien van andere gebruikers die ook deze kattenbakvulling hebben kunnen testen. Het heeft ook een uitstekende score behaald met een 4,3 uit 5 op het moment van schrijven.

Gebruikersrecensies van het Okoplus nest van Cats Best

Gebruikersbeoordeling van Cats Best’s OkoPlus nest op Amazon

>> Bekijk meer beoordelingen<<

Mijn laatste mening over OkoPlus nest door Cats Best

Het Cats Best OkoPlus plantenstrooisel vervult zijn missie als ecologisch nestje, omdat het 100% biologisch afbreekbaar is. Het is zowel gezond voor je kat als voor de planeet. Klonterend, het voldoet aan alle voorwaarden voor optimale hygiëne en eenvoudig onderhoud. Bovendien houdt het perfect vloeistoffen en geuren vast. Het is ook zuinig en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lees ook:   ▷ Hoe voorkom ik dat mijn kat mij muizen en vogels brengt?

Het enige nadeel is dat het vaker moet worden vervangen dan een ander type nest, omdat het niet na verloop van tijd meegaat. Maar als dat de prijs is van het hebben van een kattenbak die goed is voor mijn kat, is het voor mij geen probleem.

Het kan snel aan de poten van uw huisdier kleven, dus het is aan te raden om een kattenbakmat op te leggen.

Waar koop je je tas Met Beste OkoPlus Katten?

Dit zwerfvuil is nu overal te vinden, zowel in algemene winkels als in winkels op internet. Er bestaan verschillende formaten tassen en het is meer fHet is mogelijk om ze te vinden op internetverkoopsites.

>> beste OkoPlus-kattenbrochuil op Amazon <<

Over het algemeen is dit nest erg zuinig, maar om de prijs te verlagen kun je grote zakken zwerfvuil kopen, of je inschrijven in ruil voor kortingen zoals bij Amazon.

Andere artikelen over dit onderwerp

OkoPlus van Cats Best

Het beste ÖkoPlus-milieuvriendelijke nest van de kat

Gezond voor de kat


10.0/10

Geurretentie


8.0/10

Waar voor je geld


10.0/10