▷ Mijn mening over het Perlinette nestje voor Gevoelige Katten

Je hebt waarschijnlijk gehoord van silicastrooisel, het vlaggenschipproduct op de zwerfvuilmarkt. Perlinette-strooisel van Demavic-laboratoria valt op, het is een van de producten die door veel dierenartsen en consumenten worden aanbevolen.

We hebben het voor u getest en we vertellen u alles: de kenmerken, voordelen, nadelen. Is het echt het beste nest dat momenteel op de markt is?

De kenmerken van het nest Perlinette Nest voor gevoelige katten

Perlinette Nest voor gevoelige kattenDit strooisel bestaat uit silicakristallen die bekend staan om hun absorptievermogen en geurneutralisatie. De korrels zijn zeer fijn en zacht, drogen snel en zijn daarom geschikt voor zowel katten als kittens. Bovendien zorgen de antibacteriële eigenschappen voor optimale hygiëne en comfort voor uw huisdier. Een zak van 15 kg kan de kattenbak 10 maanden vullen voor een kat.

  • Type strooisel: silicastrooisel
  • Gemiddelde prijs per kg of liter: 3,40€/kg voor een zak van 15 kg
  • Klonteren: niet-agglomererend

De sterke punten van dit nest

✅ Het is waar dat dit nest veel voordelen heeft. Te beginnen met het materiaal, silica dat zeer absorberend is en daarom drogen de korrels snel en optimaliseren het comfort van uw katachtige. Deze microkristallen neutraliseren geuren en voorkomen de verspreiding van deze effluviums.  Daarnaast is het antibacterieel en gezond voor je haarbal.

Lees ook:   ▷ Top 10 geluiden, geluiden en vocalisaties van katten! (met audio)

✅ Wordt de textuur gewaardeerd door katten? Dit is een groot “ja” omdat het poeder erg fijn is, dus het doet geen pijn aan hun poten. Bovendien waarderen katten de zachtheid van de korrels onder hun pads. Het beste is dat dit poeder niet aan hun poten kleeft!

De zwakke punten van dit product

Silicastrooisel is duurder in vergelijking met andere soorten zwerfvuil. Inderdaad, een zak van 15 kg Perlinette Litter kost ongeveer 50 €.  Dit pakket kan echter 10 maanden meegaan, wat uiteindelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding is.

Een andere opmerking, de fijnheid van de korrels is zo aangenaam voor katten dat ze de neiging hebben om de kattenbak met hun poten te krabben. Deze zelfde finesse is niet noodzakelijkerwijs geschikt voor kittens in de zindelijkheidstrainingsfase. Inderdaad, ze kunnen problemen ondervinden met kleine granen. Volgens sommige consumenten produceert dit zwerfvuil een beetje stof tijdens het schoonmaken.

Er zal ook worden opgemerkt dat het geen echt schoon zwerfvuil voor het milieu is, omdat het niet biologisch afbreekbaar is.

Beoordelingen van andere gebruikers

U kunt beoordelingen zien van andere gebruikers die ook deze kattenbakvulling hebben kunnen testen. Het heeft ook een uitstekende score behaald met een 4,5 uit 5 op het moment van schrijven.

Mening van een gebruiker over perlettestrooisel

>> Bekijk meer beoordelingen<<

Mijn laatste mening over Perlinette nest voor gevoelige katten

Deze test is zeer overtuigend. We kunnen het Perlinette-nest alleen maar aanbevelen. Het verdient zijn plaats op het podium tussen de verschillende merken zwerfvuil. Het heeft de vereiste kwaliteiten zoals een goede absorptie, volledige neutralisatie van geuren en zorgt voor een gezonde hygiëne voor uw 4-poots metgezel, of het nu een kitten of een kat is.

Lees ook:   4 DIY kattenloopplannen voor een speelse thuisomgeving

In vergelijking met andere nesten is het een beetje duur, maar gaat het lang mee. Op de lange termijn blijft het economisch.

Waar koop je je Perlinette tas voor gevoelige katten?

Het is geen nest dat altijd in supermarkten wordt gevonden, maar het is niet onmogelijk, de gemakkelijkste manier is om het online te bestellen bij grote winkels of dierenwinkels.

Dit nest komt in verschillende formaten. Opgemerkt moet worden dat sommige winkels de tas van 15 kg niet verkopen, u vindt deze gemakkelijker op websites.

>> Zie Perlinette-nest op Amazon<<

Andere artikelen over dit onderwerp

Perlinette Gevoelige Kat

0.00

Perlinette Nest voor gevoelige katten

Gezond voor de kat


7.5/10

Geurretentie


9.0/10

Waar voor je geld


7.0/10


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.