▷ PetSafe Drinkwell Platinum Waterfall Water Fountain Beoordelingen

Om gezond te blijven, moet een kat dagelijks minstens 70 ml water per kilogram gewicht consumeren. Gezien het belang van water voor het welzijn van je 4-poots vriend, is er niets praktischer dan het kopen van een waterfontein om aan zijn hydratatiebehoeften te voldoen, vooral als hij wordt gevoed met brokjes.

Beter dan de meeste modellen kattenwaterfonteinen die de markt overspoelen, wil PetSafe’s Cascade Drinkwell Platinum-fontein de uitdaging aangaan om alle katten te allen tijde van gezond, vers water te voorzien. Wij hebben het voor u geobserveerd en wij leveren alles! Hieronder vindt u de sterke punten en beperkingen van dit accessoire, evenals de duidelijke mening van onze experts over deze waterfontein voor katten.

Waar we naar keken voor onze beoordeling van de waterfontein van PetSafe

Tijdens de test van de Cascade Drinkwell Platinum waterfontein ondertekend PetSafe, hebben we ons gericht op 2 belangrijke aspecten: het vermogen om te voldoen aan de drinkwaterbehoeften van uw kleine katachtige en het gebruiksgemak voor u als eigenaar.

PetSafe - Drinkwell Platinum 5 L trapsgewijze waterfontein voor honden en kat - Huisdierwaterdispenser - Instelbare stroom - behoudt geuren en bacteriën - gemakkelijk schoon te maken

PetSafe – Drinkwell Platinum 5 L trapsgewijze waterfontein voor honden en kat – Huisdierwaterdispenser – Instelbare stroom – behoudt geuren en bacteriën – gemakkelijk schoon te maken

  • BEVORDERT HYDRATATIE Met een watercapaciteit van 5 L, een geïntegreerde tank, oxygeneert de cascade het water en moedigt dieren aan om meer te drinken, wat nier- of blaasaandoeningen voorkomt
  • DUBBELE FILTRATIE Het vervangbare voorfilter verwijdert vuil en haren van huisdieren. Actief koolfilter elimineert onaangename smaken en geuren en houdt water vers
  • EASY CLEANING BPA-vrij (behalve de pomp), alleen de fontein kan in de bovenste mand van de vaatwasser worden geplaatst voor zeer eenvoudige reiniging
  • STIL De pomp zorgt voor een bijna stille werking en het laagspanningssysteem zorgt voor een zuinig energieverbruik. Hij meet 41 x 26,5 x 25 cm
  • GARANTIE De Drinkwell Platinum dierenfontein heeft 2 jaar PetSafe fabrieksgarantie

Dagelijks gebruik door de kat

Met zijn gepatenteerde cascadewaterstraalsysteem en zijn ontvangsthelling die spetteren beperkt, is deze fontein ontworpen om de kat te allen tijde van vers water te voorzien, om hem aan te moedigen constant te drinken. Afhankelijk van of je kat het stromende water lekker vindt of liever uit de kom drinkt, zal hij grotendeels tevreden zijn. Bovendien is de fontein erg stil, wat onaangename geluiden voor je kleine bolletje haar beperkt.

Lees ook:   2023 Prijsgids: Wat is de prijs van een Peterbald kat?

Gebruiksgemak voor de master

Deze kattenwaterdispenser is relatief eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Inderdaad, je hoeft alleen maar de fontein op de ideale plaats van het huis te plaatsen, de watertank te vullen en deze aan te sluiten op het lichtnet. Eenmaal in bedrijf hoeft u alleen nog maar de stroming van het stromende water te regelen.

Bovendien is deze fontein dankzij het plastic materiaal gemakkelijk te onderhouden. Demonteer het eenvoudig en was elk stuk met de hand of in de vaatwasser (behalve de pomp).

Merk ten slotte op dat de Cascade Drinkwell Platinum waterfontein groot genoeg is voor uw kat om te delen met een andere kat of middelgrote hond, wat een voordeel is als u meerdere huisdieren heeft.

Kenmerken van PetSafe’s Drinkwell Platinum Fountain

Met afmetingen 40,38 x 26,92 x 26,7 cm is deze fontein speciaal ontworpen voor katten en honden. Gemaakt van resistent BPA-vrij plastic, biedt het een goede weerstand terwijl het gezond blijft voor uw kat. Het apparaat heeft een inhoud van 5 liter, handig om uw huisdier meerdere dagen achter elkaar te leveren. Het is ontworpen onder het trapsgewijze waterstraalmodel met dompelpomp, dat het voordeel heeft dat oxygenatie wordt bevorderd door continue menging en de ophoping van bacteriën in het water wordt beperkt.

Voor de kwaliteit en onberispelijke smaak van het water is de fontein uitgerust met een voorfilter dat haar en andere grote deeltjes vasthoudt. Een tweede vervangbaar koolstoffilter gemaakt van kokosschil houdt het water schoon en fris dankzij het anti-geur en anti-puin effect.

Ten slotte wordt de fontein gevoed via een stopcontact, met een 12-volt laagspanningssysteem dat een laag energieverbruik biedt zonder significante impact op uw elektriciteitsverbruik.

Lees ook:   Darmblokkade bij katten: tekenen, oorzaken en dierenartsbehandeling

De hoogtepunten van deze fontein

PetSafe Drinkwell Platinum met chatTijdens de test van de Drinkwell Platinum-fontein van PetSafe konden we veel punten identificeren die hem behoorlijk onderscheiden van andere producten in dezelfde categorie op de markt:

  • Het vermogen om uw kat gezond water te geven dankzij de efficiëntie van de filters
  • De stille werking wordt gegarandeerd door de dompelpomp
  • De grote wateropslagcapaciteit en het eenvoudige onderhoud
  • De 2-jarige conformiteitsgarantie die beschermt tegen mogelijke storingen
  • Eindelijk zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gezien de interessante functies voor minder dan 50 euro. Een relatief lage prijs in vergelijking met die van veel minder efficiënte fonteinen.

Gebruikersrecensies: Wat vinden ze?

Gebruikersrecensies van de Cascade Drinkwell Platinum waterfontein zijn ruim bovengemiddeld in termen van tevredenheid. Naar hun mening: “de fontein speelt zijn rol perfect en behoudt zijn stevigheid in de loop van de tijd”.

Het is een fontein die zeer gewaardeerd en aanbevolen wordt door vele meesters: “Uitstekende fontein”, “Grote fontein”, “tevreden”, “gelukkig”, “perfect”, “blij met deze aankoop”, zijn onder andere bijvoeglijke naamwoorden en positieve uitdrukkingen die door de meeste gebruikers van dit accessoire worden gebruikt (in beoordelingsnotities achtergelaten op winkelsites en online forums).

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Conclusie onze mening over de Drinkwell Platinum van PetSafe

7.5
Totaalscore

We hebben de Drinkwell Platinum waterfontein van PetSafe voor u onder de loep genomen en het is niet nodig om te zeggen dat het echt handig is. Maar is het echt de moeite waard? Hier is de volledige samenvatting van onze PetSafe fontein review.

Opmerking van de gebruiker: 4.5 (2 stemmen)

Aan het einde van de test, wat te onthouden van deze Drinkwell Platinum trapsgewijze waterfontein? Het lijdt geen twijfel dat PetSafe een praktische fontein biedt om onze dorst te lessen en tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden blijft.

We concluderen, gezien de kenmerken en gebruikersrecensies, dat deze waterfontein heel goed voldoet aan de uitdaging om onze kleine katten te allen tijde gezond water aan te bieden, allemaal voor een redelijk redelijke prijs. Over het algemeen is het een kwaliteitsproduct dat heel weinig klachten heeft.

>> zien op Amazon <<

We merken echter op dat sommige gebruikers problemen hebben om de defecte pomp na een aantal jaren te kunnen vervangen, net zoals een nogal vervelend geluid door de pomp kan worden uitgestoten wanneer de tank leeg is. Maar we wennen er gemakkelijk aan, vanaf het moment dat we dit geluid assimileren tot een waarschuwing die ons uitnodigt om meer water ter beschikking te stellen van onze metgezel.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.