▷ Review Cat it Senses 2.0 WaterFontein Bloem voor Kat

Altijd op zoek naar de perfecte waterfontein, hebben we besloten om voor u te testen Catit Senses 2.0 bloemenwaterfontein voor katten. Is het echt de moeite waard of is het een klassieke bloemenfontein?

Naast een gezond dieet moet uw kat regelmatig drinkwater drinken om gezond te blijven. Een kat die niet genoeg drinkt, is vatbaar voor ziekten van het urinewegstelsel zoals nierstenen. De beste manier om te zorgen voor een goede watervoorziening voor je kleine katachtige is om hem een goede waterfontein aan te bieden.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over deze apparatuur, de voordelen, beperkingen en onze definitieve mening.

Waar we naar keken tijdens de test van Catit’s bloemwaterfontein

Een goede waterfontein is bedoeld om uw kat te allen tijde van schoon, vers water te voorzien. En aangezien de kat het niet zelf kan starten en nog minder onderhouden, zijn deze taken daarom de verantwoordelijkheid van de meester.

Het is dus duidelijk dat om deze fontein effectief te testen, we ons hebben gericht op 2 belangrijke elementen: het gebruiksgemak van de apparatuur door de hoofdgebruiker die uw kat is, en het bedieningsgemak van het apparaat door de meester.

Dagelijks gebruik door de kat

Zoals je weet, geven katten de voorkeur aan stromend water boven stilstaand water, dat ze instinctief ongeschikt achten voor consumptie. Dus door uw kat constant water in een straal te geven, moedigt deze Catit Senses 2.0 Cat Flower Water Fountain hem aan om veel vaker en in grotere hoeveelheden te drinken, in vergelijking met een conventionele waterbak.

Lees ook:   Waarom geeft mijn kat liefdevolle likjes, gevolgd door bijtjes?

Bovendien past deze fontein zich met zijn 3 niveaus van waterstroomaanpassing aan de moeilijkste en meest veeleisende katten aan die kunnen bestaan. Ten slotte verwijdert de Catit Sense 2.0-fontein dankzij het speciale penswerkingsfilter vaste deeltjes, slechte geuren gerelateerd aan bacteriën, evenals mineralen (zoals calcium en magnesium) die in overmaat in het water aanwezig zijn.

Kortom, het gebruik van deze waterfontein is gunstig voor de gezondheid van je kleine katachtige, want door hem te dwingen veel water te drinken, wat meer schoon water is dat vrij is van overtollige mineralen, beschermt het hem tegen ziekten van het urinewegstelsel.

Gebruiksgemak voor de master

Omdat de Catit Sense 2.0 fontein zeer eenvoudig te monteren en te demonteren is, is hij eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden. Inderdaad, het bestaat uit een tank van 3 liter aan de onderkant waarvan de waterpomp is bevestigd. Deze tank wordt aan de bovenkant bedekt door een deksel dat het filter ondersteunt en de mooie bloemvormige waterdiffuser.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar de watertank te vullen en de fontein op een plek te zetten waar kitty in alle rust kan komen drinken. Houd er rekening mee dat aangezien de apparatuur niet werkt met batterijen, u een plaats in de buurt van een stopcontact moet vinden.

Voor onderhoud hoeft u het tankwater slechts minstens 2 keer per week volledig te vervangen en het filter elke maand. Omdat de fontein gemakkelijk kan worden gedemonteerd, is elk van de onderdelen gemakkelijk toegankelijk voor wassen met water en zeep.

Cat it Originele bloemfontein met waterniveauvenster, 3 liter

Cat it Originele bloemfontein met waterniveauvenster, 3 liter

  • Catit bloemfontein gebruikt stromend water om dieren aan te moedigen meer te drinken
  • De catit bloemfontein maakt gebruik van stromend water met drie waterstroominstellingen om zelfs de meest kieskeurige drinkers te betrekken met zachte stroming, borrelende bovenkant en kalme stroomstroom
  • Opslag van 3 liter water zodat uw katten de hele dag vers water hebben en bevat ook een observatievenster om het waterniveau gemakkelijk te controleren
  • Filter inbegrepen – zuivert en verzacht continu hard kraanwater om veel voorkomende urinewegaandoeningen bij katten te helpen voorkomen, met behoud van zwerfhaar en debis
  • De fontein is compatibel met drievoudige actiefilters (Amazon-code: B0748H3GKN (pakket van 5) en B071JSBR9X (pakket van 2))

Kenmerken van de CatIt Senses 2.0 fontein

Hoe ziet deze CatIt fontein eruit? Laten we eens nader bekijken wat je in de open lucht kunt ontdekken.nt de doos.

Lees ook:   Op ontdekkingstocht: 40 wilde kattenrassen verbluffen met hun natuurlijke schoonheid

Design en ergonomie

Bloem Fontein CatitOndanks zijn 3-liter tank heeft de Catit Senses 2.0 waterfontein een originele vorm en een ultracompact en discreet ontwerp. Uw kat kan het dus gebruiken zonder beperkingen in de grootte en de fontein kan overal worden geplaatst zonder uw interieur te schaden.

Functies

Naast het garanderen van een permanente toevoer van water naar uw kleine bal haar dankzij de geïntegreerde waterpomp, is de Catit Senses 2.0 fontein uitgerust met een filter met drievoudige actie en 3 niveaus van waterdiffusie-aanpassing. Dit komt omdat het filter vaste deeltjes vasthoudt (zoals dood haar, stof en anderen), slechte geuren met betrekking tot bacteriën en chloor uit leidingwater verwijdert en overtollige mineralen in het water verwijdert, zoals calcium en magnesium.

Energiemodus

Zoals eerder vermeld, verspreidt de Catit Sense 2.0-fontein water dankzij de geïntegreerde waterpomp, die uitsluitend wordt gevoed via een stopcontact. Dit dwingt u om de apparatuur alleen in een gebied dicht bij een stopcontact te installeren en de fontein permanent te voeden.

De hoogtepunten van deze bloemenfontein

Met zijn waterfilter met drievoudige werking, 3 aanpassingsniveaus, gebruiksgemak door de kat en bedieningsgemak door de meester, allemaal met een compact en netjes ontwerp, is de Catit Sense 2.0 waterfontein ontworpen om zich aan te passen aan elk type kat en elk type hoofdprofiel. De feedback van de verschillende gebruikers van dit product bevestigt deze verklaring verder.

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Conclusie onze mening over de Zintuigen 2.0 Waterfontein Fleur de Cat it

Gezien alle functies en ingebouwde functies van deze waterfontein die we u tijdens deze volledige beoordeling hebben gepresenteerd, en rekening houdend met de online beoordelingen van verschillende gebruikers, kunnen we luid en duidelijk beweren dat de Catit Sense 2.0-fontein vrij klassiek is voor een generieke bloemenfontein.

>> Zie het Pet Mate elektromagnetische kattenluik<<

Naast het feit dat het discreet is, wordt het geleverd met eenvoudige functies. Het enige nadeel is gerelateerd aan de enigszins stijve energiemodus, die je dwingt om het apparaat alleen in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Volgens online gevonden reviews is de pomp niet erg duurzaam maar is hij gemakkelijk te vinden als reserveonderdeel.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.