▷ Slimme spelletjes – 7 grappige manieren om je kat 😸 te voeden

De kat is een dier dat fysiek en mentaal moet worden gestimuleerd, het is voldoende om ze te observeren om het te begrijpen. Er is een veelheid aan speelgoed op de markt van alle soorten om hem te vermaken. Een daarvan is het brokjesdispenserspeelgoed waarmee je kat zijn jachtinstinct kan ontwikkelen door traktaties te vangen.

Speelse brokdispensers zijn grappig en het is goed voor de activiteit van de kat!

Jagen en spelen zijn een integraal onderdeel van het DNA van uw huisdier. De snoepautomaat stelt hem in staat om zijn smaak voor uitdaging te bevredigen door vindingrijkheid te tonen om zijn prooi te vangen. Dit type intelligentiespel stelt hem in staat om spaarzaam te spelen, jagen, uitgeven en eten!

De selectie van de 7 +1 voedseldispensers waar katten dol op zijn

Er worden veel modellen op de markt gebracht, uw kat zal ongetwijfeld geluk vinden tussen deze selectie van de 7 modellen die wij verkiezen.

Degene die u kunt kopen op Univers Chat

Catit Senses 2.0 het kattenvoerdoolhof

Catit Senses 2.0 Doolhof PowerHet broklabyrint bestaat uit verschillende kleine openingen waardoor hij de brokjes naar de bak moet laten zakken. Net als ‘Alice in Wonderland’ zal hij virtuositeit moeten tonen om de uitgang te vinden.

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Trixie Tunnel Feeder

Trixie Tunnel FeederDit model is verfraaid met verschillende tunnels waardoor hij de brokjes terug naar zich toe moet brengen. Hij zal moeten nadenken en deze existentiële vraag moeten beantwoorden: “Welke tunnel te kiezen?”

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Trixie Activiteiten het Fun Board voor katten

Trixie Activiteiten Fun BoardDoor zijn diversiteit wordt het vooral aanbevolen voor de kat zonder activiteit en zal het hem in staat stellen zijn vaardigheden te ontwikkelen. Het wordt de MacGyver van brokjes!

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Cat It Digger Senses 2.0 brokjes

CAT IT Digger BrokjesDit is de “eendvissende” kattenversie die bestaat uit verschillende buizen van verschillende groottes. Je kat zal behendigheid moeten tonen om de brokjes op te tillen.

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Polino-m mobiele brokdispenser voor katten

PIPOLINO-M Tricolor mobiele distributeurUw kat zal hem graag willen verplaatsen en zal de indruk hebben zijn prooi te achtervolgen. Ideaal voor appartementskatten omdat het hun verveling zal vullen. Het is dit type speelgoed dat we aanbevelen in gevallen van vraatzuchtige kat.

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Petsafe Speelgoed voor Kat met brokreserve

Petsafe Speelgoed voor Blue CatKatten houden ervan om met een bal te spelen en volgen deze onvermoeibaar. Gevuld met brokjes, zal uw huisdier plezier hebben en oefenen zonder het te beseffen.

Lees ook:   Waarom dommelen katten zo vaak?

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Trixie Cat Activiteit Snack Bal

Trixie Cat Activiteit Snack BalKlein balletje dat je kat maximaal moeite zal laten doen door hem te rollen om de brokjes eruit te krijgen en uiteindelijk zal voorkomen dat hij het is die rolt!

Bekijk productrecensies

Bekijk het product!

Houd je kat bezig terwijl je niet thuis bent

De kat houdt van interacties, vooral om te spelen. Als je weg bent, begint de verveling en als je terugkomt is hij klaar omt om je aandacht te trekken. Maar de kat heeft stimulatie nodig, afleiding voor zijn welzijn.  De snoepautomaat vult dit gat. Je kat zal gemotiveerd worden door de aanwezigheid van brokjes en hij zal al zijn talenten inzetten om sesam te krijgen!

Je kat is een intelligent dier dat houdt van moeilijkheden en uitdagingen. Kiezen voor een speelse brokdispenser is om hem in staat te stellen zijn katteninstinct te bevredigen.

Wat zouden we niet doen voor onze kat? Wist je dat er grotere brok distributeurs zijn om je kat te voeren, om meer te ontdekken ga dan naar de categorie brokdispensers.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.