▷ Top 10 beroemdste katten op internet

Katten laten ons helemaal kraken en we houden ervan om elke beweging op sociale netwerken te observeren! We vergapen ons aan hun schattige balletjes en hun onhandige acties.

Deze katten zijn beroemd geworden dankzij hun grappige lichaamsbouw en hun atypische persoonlijkheid en zijn het geluk van miljoenen internetgebruikers over de hele wereld.

Je bent er waarschijnlijk al een tegengekomen op sociale netwerken!

Dus wie zijn deze superster katachtigen? Hier is een top 10 van de meest invloedrijke ch’tars op het net op dit moment!

The Grumpy: Chagrijnige kat

Je kende de King of Pop, hier is de King of Instagram! Chagrijnige kat is het webfenomeen van de laatste tien jaar. Zijn poepende kop wordt gewaardeerd door bijna 8.650.000 abonnees! Zoals wat, het is goed om het hoofd te maken …

Volg Grumpy cat op:

De autoritaire: Kolonel Meow

Kolonel Miauw

Hou je van kolonel Miow? “Ja, Chief!” En je bent meer geïnteresseerd omdat zo’n look… Het wordt niet vergeten en, in alle eerlijkheid, het flankeert de kit een beetje! Genoeg om hem te gehoorzamen aan de vinger en het oog … En het zijn niet zijn 294.000 volgers die je anders zullen vertellen.

Volg Colonel Meow op:

Mode: Hamilton

Hamilton

Hamilton is een kat met een onberispelijk uiterlijk! Zijn gevoel voor smaak en mode zorgen ervoor dat zijn 471.000 volgers op Instagram zeggen: “Prachtig, mijn schat!”

Lees ook:   Een goede naam voor uw kat kiezen: de beste ideeën!

Volg Hamilton op:

De prinses: Nala

Nala Kat

Ze heeft revolversogen… en 2.200.000 volgers die geraakt zijn door dit verleidingswapen! Gerangschikt op de derde plaats onder de favoriete katten van internetgebruikers, zal Nala je in een oogwenk onder haar betovering laten vallen!

Volg Nala op:

De atypische: Monty Boy

Monty Boy kat

Geboren met een misvorming in de neus, heeft Monty een volledig atypische frimousse! Deze eigenaardigheid heeft hem tot een ster van sociale netwerken gemaakt. Monty Boy wordt nu gevolgd door meer dan 100.000 volgers op Instagram die graag naar zijn dagelijkse avonturen kijken.

Volg Monty Boy op:

Het mysterieuze: Venus

Venus Kat

De Venus van het internet heeft niets te benijden aan die van Milo… Eerlijk gezegd zou het ons meer doen denken aan een hedendaagse Janus. Deze mysterieuze gezichtsbehandeling Yin-Yang maakt Venus tot een instragramgodin. Geen wonder dat het de nieuwsgierigheid wekt van 1.300.000 volgers op Facebook!

Volg Venus op:

De sulky: Garfi

Garfi kat

Je zou denken dat hij verre verwant was aan Grumpy Cat! Garfi is een sulky, chagrijnige kat en duidelijk niet in de stemming om je een mooie glimlach te geven. Nee, het is door het hoofd te maken… Laten we indruk maken. In ieder geval mokken zijn 58.900 volgers niet om hem te zien evolueren!

Volg Garfi op:

Pluche: Snoopy

Snoopy Kat

Wie is er niet gesmolten voor dit kleine steenpuist van liefde? Dus ja, laten we je waarschuwen, als je eenmaal zijn ogen hebt ontmoet, ben je betoverd! Snoopy Babe ziet eruit als een knuffel die je de hele dag wilt knuffelen… En 326.000 internetgebruikers zijn klaar om vrijwilligerswerk te doen voor een kattenoppasmissie!

Lees ook:   Kan een gecastreerde kat nog vruchtbaar zijn en een vrouwtje bevruchten?

Volg Snoopy op:

Het grappige: Lil Bub

Lil Bub

Lil Bub lijdt aan een aangeboren ziekte en heeft van zijn handicap een echte kracht gemaakt. Gevolgd door meer dan 2.800.000 volgers op Facebook, is deze schattige kat de tweede favoriete kat van internetgebruikers.

Volg Lil Bub op:

De kern: Sam

Sam kat

Sam lijkt altijd ergens bang voor te zijn… Maar waarom paniek in het licht van succes? 191.000 mensen volgen het leven van deze kleine kat met grappige wenkbrauwen!

Volg Sam op:

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.