▷ Tractive GPS CAT 4 beoordelingen

Om u in staat te stellen altijd te weten waar uw kat is, om zijn reisgewoonten te kennen, om zijn activiteitsniveau te volgen, biedt Tractive u zijn oplossing: Tractieve GPS CAT 4 ! Dit is de nieuwste model van GPS-halsband voor katten gemaakt door Tractive die het Ikati-model vervangt.

Tractive belooft een robuust, betrouwbaar product dat gemakkelijk te gebruiken, ergonomisch en wordt geleverd met een veelheid aan praktische functies.

Maar wat is deze GPS tracker echt waard? Voldoet het echt aan wat Tractive op papier adverteert? We hebben het voor je onder de loep genomen en we vertellen je alles!

Inhoudsopgave

Waar we naar keken tijdens de Tractive GPS cat tracker test

We evalueerden de Tractive GPS CAT 4 kattenhalsband met de nadruk op 2 componenten: de impact van het gebruik van dit product op de kat, evenals die van de eigenaar.

Lees ook:   gebitsverzorging kat

Dagelijks gebruik door de kat

Omdat katten een bijzonder veeleisend dier zijn, kunnen we een product niet testen zonder eerst de impact ervan op de hoofdgebruiker te beoordelen. Daarom hebben we ons gericht op het echte nut van de Tractive GPS CAT 4-halsband voor uw kat en de impact die hij in zijn leven zal hebben. Het is vooral punten zoals de ergonomie van de halsband, het gebruiksgemak voor de kat, evenals de betrouwbaarheid en veiligheid.

Gebruiksgemak voor de master

GPS-halsbanden zijn uitgevonden om katteneigenaren en -eigenaren te allen tijde te laten weten wat hun kleine haarballen doen en waar ze zijn, zodat ze altijd gemoedsrust hebben. Dus evalueerden we de Tractive GPS CAT 4 in ervoor zorgen dat het daadwerkelijk nuttig is voor de meester en gemakkelijk te gebruiken. We keken naar zaken als:

 • Het gemak van het installeren van de Tractive GPS-tracker op een halsband.
 • Het gemak van het bevestigen van het apparaat aan de kat.
 • Het bedieningsgemak van het apparaat: de kwaliteit van de applicatie, het gemak van interpretatie van de gegevens, de toegankelijkheid van de service, de kosten van het abonnement.
 • Het bereik van de tracer en zijn andere technische kenmerken, waardoor de werkelijke interesse of bruikbaarheid van het apparaat kan worden afgeleid.
 • De autonomie van de Tractive GPS tracker en het laadgemak.
 • Het gemak van vervanging van de halsband, de compatibiliteit van de tracer met andere kragen, …

De kenmerken van Tractive GPS CAT 4

Zoekfunctie voor nabijheid

Zoekmodus

Zoekfunctionaliteit met kaarttracering

LIVE volgen

Virtuele barrière functionaliteit

Virtuele omheining

Functie Locatiegeschiedenis

Locatie geschiedenis

De Tractive GPS CAT 4 is een GPS-tracker die aan een halsband is bevestigd, bevestigt zich rond de nek van uw kat en stelt u in staat om volg zijn positie in realtime, evenals zijn activiteitsniveau. Dankzij de GPS-chip maakt dit apparaat verbinding met satellieten om de exacte positie van uw huisdier op aarde te bepalen.

Lees ook:   Knuffelige Brits Korthaar: Het perfecte gezelschap

De tracker is ook uitgerust met sensoren om bewegingen, stappen en het algehele activiteitsniveau van uw kleine katachtige te detecteren. Deze geolocatie- en activiteitsgegevens die door de halsband worden verzameld, worden vervolgens via internet naar uw smartphone verzonden via een GSM-netwerk dat GPRS-, EDGE-, 3G- of LTE / 4G-connectiviteit biedt.

De tracker is eigenlijk uitgerust met een simkaart waarmee hij verbinding kan maken met de mobiele netwerken van meer dan 175 landen over de hele wereld, waaronder Frankrijk, waardoor hij een onbeperkt bereik heeft. Het enige dat u hoeft te doen om toegang te krijgen tot mobiele netwerken, is u aanmelden voor een Tractive-abonnement.

De kenmerken van de Tractive GPS CAT 4 halsband

Met zijn langwerpige en licht concave vorm voor een gewicht van slechts 35 g, de Tractive GPS CAT 4 tracker is speciaal ontworpen voor Sluit comfortabel aan in de nek van uw kat. Het heeft een flexibele en intuïtieve sluiting, waardoor het compatibel is met bijna elke kraag. Daarnaast is het zeer schokbestendig en 100% waterdicht.

De batterij intern oplaadbaar dankzij een speciale USB-kabel (meegeleverd bij aankoop) geeft het Levensduur van de batterij tot 7 dagen. Met de ingebouwde GPS-chip, activity tracker en SIMKAART kunt u genieten van de volgende functies:

 • LIVE of LIVE Tracking modus: Real-time locatie van uw kat (elke 2 tot 3 seconden bijgewerkt).
 • Virtueel hek: hiermee kunt u het gebied afbakenen dat toegankelijk is voor uw kat. U ontvangt onmiddellijk een melding als het ooit dit gebied verlaat.
 • Locatiegeschiedenis van je kleine katachtige en heatmap over een bepaalde periode. Hierdoor kunt u het geheime leven van uw kat kennen door zijn favoriete hoekjes en schuilplaatsen te ontdekken.
 • Activity tracking en slaapmonitor, waarmee u de meest actieve uren, rusttijden, slaappatronen, …
 • GPS tracker configureerbaar en toegankelijk vanaf uw smartphone, tablet of computer, met onbeperkt bereik.
 • Locatie delen met uw dierbaren.

Merk echter op dat Tractive GPS CAT 4 een abonnement vereist om te worden gebruikt, en Het aantal beschikbare functies is afhankelijk van uw lidmaatschapsplan.

Tractive abonnement: Hoeveel kost het?

De prijs van een Tractive-abonnement varieert afhankelijk van uw lidmaatschapsplan. Je hebt de keuze uit 2 formules: BASIC en PREMIUM, en je hebt ook de mogelijkheid om het betalingsinterval te kiezen dat bij je past.

Tractief abonnementstarief voor GPS-halsband

De BASIC-formule biedt alleen de 3 basisfuncties van de GPS-tracker (GPS-tracking, onbeperkte LIVE Tracking en activity tracking) en is beschikbaar op:

 • 12 €/maand voor een maandelijks abonnement
 • 6 €/maand voor een 1-jarig abonnement (72 €)
 • 4 €/maand voor een 2-jarig abonnement (96 €)
Lees ook:   hill\'s kattenvoer urinary care

Het PREMIUM-abonnement geeft toegang tot alle functies van de Tractive GPS CAT 4 en is verkrijgbaar bij:

 • 7 €/maand als u kiest voor een 1-jarig abonnement, (84 €)
 • 5 €/maand als u kiest voor een 2-jarig abonnement, (120 €)
 • 4 €/maand als u kiest voor een 5-jarig abonnement, (240 €)

Tractive My Account of My Tractive, jouw ruimte om alles te beheren!

Om de Tractive GPS tracker te kunnen gebruiken, moet je eerst een account aanmaken vanaf je smartphone of tablet door de app te downloaden, of vanaf je computer door naar my.tractive.com te gaan.

Zodra uw account is aangemaakt, heeft u toegang tot een ruimte waar u uw GPS-halsband kunt configureren, om de gegevens te raadplegen die door de tracker zijn verzameld, kortom om toegang te hebben tot en volledige controle over de Tractive GPS CAT 4.

De gratis Tractive smartphone applicatie, het echte pluspunt van deze GPS halsband!

Met zijn intuïtieve, vloeiende en ergonomische interface kunt u met de Tractive-app, ontworpen voor iPhone- en Android-smartphones, optimaal profiteren van de Tractive GPS-trackerfuncties, waar u ook bent.

Om ervan te genieten, downloadt u het gewoon gratis uit de App Store voor telefoons met iOS 12 en hoger, of van Google Play voor smartphones met Android 7.0 en hoger.

De hoogtepunten van deze GPS kraag

Na het bekijken van alle functies en functionaliteit van de Tractive GPS CAT 4, hebben we veel hoogtepunten over dit apparaat opgemerkt.

 1. We waarderen vooral de lange autonomie van maximaal een week, evenals de hoge weerstand tegen schokken en water.
 2. We waarderen ook het grote gebruiksgemak, vooral dankzij de vloeiende en intuïtieve toepassing, die toegang geeft tot vele handige functies.
 3. Ten slotte houden we ook van de zeer goede ergonomie voor de kat, dankzij de langwerpige en holle vorm om de 35 g van het apparaat over de nek van het dier te verdelen.

Conclusie onze mening over de GPS-halsband voor katten Tractive GPS CAT 4

De ideale GPS-halsband moet u in staat stellen om in realtime en zonder uw hoofd te breken, de positie van uw kat op aarde te bepalen, en dit zonder het comfort van de kleine katachtige te beïnvloeden. Groothandel de ideale GPS-halsband moet gemakkelijk te gebruiken zijn voor u, comfortabel voor de kat en geven u idealiter toegang tot een groot aantal nauwkeurige en nuttige functies.

Na het kammen van de Tractive GPS CAT 4, We kunnen u geruststellen dat dit het geval is.MPLIT deze missie zonder twijfel, maar alleen voor katten van 4 kg en meer onder de grootte van het apparaat zal naar onze mening iets te groot zijn.

Houd er ook rekening mee dat u zich voor de best mogelijke ervaring moet abonneren op een PREMIUM-abonnement, waarvoor een verbintenis van ten minste 1 jaar vereist is.

Vragen en antwoorden over Tractive

Is Tractive Cat beschikbaar zonder abonnement?

Helaas kunt u de Tractive GPS CAT 4 niet gebruiken zonder abonnement. Het is inderdaad dit abonnement dat de simkaart toegang geeft tot alle mobiele netwerken, en dus de tracker om de activiteits- of geolocatiegegevens van uw kat te kunnen verzenden.

Wordt de simkaart geleverd met de kaartplotter?

Ja, de SIM-kaart wordt geleverd met de Tractive GPS CAT 4 tracker. Het is direct opgenomen in de behuizing van het apparaat. Deze embedded SIM kan niet worden uitgewisseld en is compatibel met de netwerken van alle operators in landen waar Tractive-diensten worden aangeboden.

Wat zijn de afmetingen van het GPS-baken?

Met zijn langwerpige en concave vorm is de Tractive GPS CAT 4 tracker 71 mm breed, 28 mm hoog, voor een dikte van 17 mm.

Is het echt waterbestendig?

Ja, de Tractive GPS tracker is volledig waterdicht, en dus waterbestendig!

Hoe lang is de GPS tracker gegarandeerd?

De Tractive GPS CAT 4 wordt gedekt door een garantie van 2 jaar vanaf de datum van uw aankoop. Houd er rekening mee dat de Tractive-garantie uw product alleen beschermt tegen fabricagefouten die van invloed zijn op de hardware en functionaliteit.

Volg deze stappen om uw Tractive-abonnement op te zeggen:

 • Ga naar https://my.tractive.com/#/settings/
 • Klik op Plotters en Abonnementen
 • Selecteer de tracker waarvan u het abonnement wilt stopzetten
 • Klik op Abonnement > Abonnement opzeggen

Houd er rekening mee dat u na het beëindigen van uw abonnement de Tractive GPS CAT 4 kunt blijven gebruiken zoals voorheen, tot het einde van de reeds lopende abonnementsperiode.

Tractief contact: Waar kan ik ze bereiken als dat nodig is?

Om contact op te nemen met Tractive gaat u gewoon naar Een klantenservice beschikbaar zal u graag helpen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.