▷ Tractive IKATI Bekijk de GPS Tracker voor katten van Tractive

Tractive heeft onlangs een nieuwe versie van zijn GPS-tracker voor kat uitgebracht, een volledig bijgewerkte versie, ontdek onze nieuwe review over de Tractive GPS CAT 4.

U vindt op de markt een veelheid aan modellen en merken trackers en GPS-halsbanden voor katten, maar hier zullen we ons concentreren op Tractieve IKATI GPS tracker. Dit apparaat biedt veel geavanceerde functies zoals Live Tracking of Virtual Fence, allemaal met een onbeperkt bereik. Maar wat is het eigenlijk waard?

Om u te helpen het tot op de bodem uit te zoeken, hebben we een Volledige beoordeling van deze GPS Tracker voor Cat en we onthullen alles aan jullie. Ontdek hieronder alles wat u moet weten over de IKATI GPS-tracker voor katten ondertekend Tractive, de sterke en zwakke punten, evenals onze mening over dit verbonden accessoire.

Tractieve GPS-halsband voor katten (2021) | Volg hem overal| 24-uurs GPS-tracking en 365-daagse geschiedenis

Tractieve GPS-halsband voor katten (2021) | Volg hem overal| 24-uurs GPS-tracking en 365-daagse geschiedenis

 • Alleen compatibel met Tractive GPS Cat Tracker (IKATI) en Tractive GPS DOG (niet op voorraad modellen) | Maat verstelbaar tussen 24 cm en 30 cm
 • ABONNEMENT – Met kosten vanaf € 4/maand (voor een prepaidabonnement van twee jaar), geniet u van onbeperkte tracking in meer dan 150 landen dankzij een geïntegreerde simkaart. Verschillende pakketten zijn beschikbaar na activering. Meerdere chats kunnen worden toegevoegd in de app en abonnementskosten worden betaald voor elke tracker
 • LIVE TRACKING LOCATIE – Volg de avonturen van uw kat over de hele wereld. In de LIVE Tracking-modus wordt de locatie elke 2 tot 3 seconden bijgewerkt en direct op uw smartphone of browser weergegeven
 • LOCATIEGESCHIEDENIS &HEATMAP – De GPS kattenhalsband toont u niet alleen de huidige locatie van uw kat, maar ook de bewegingen gedurende de dag. Ontdek zijn gebruikelijke plaatsen met de heatmap op de Tractive GPS-app
 • ACTIVITEITEN VOLGEN – Zie hoeveel tijd uw kat besteedt aan dutten en lopen, verbrande calorieën – en zorg ervoor dat ze in topvorm zijn

Videopresentatie van Tractive IKATI

Waar we naar keken tijdens de review van de Tractive IKATI ketting

We hebben de beoordeling van deze GPS-halsband uitgevoerd door een erezaak op 2 elementen te plaatsen: het comfort van het dagelijks dragen van het apparaat door de kat en het gemak van de meester in de greep om de activiteit van zijn kat te volgen.

Lees ook:   Kattenklauwen: 8 redenen waarom ze de muur belagen

Tractive Ikati GPS tracker app

Dagelijks gebruik door de kat

Op het eerste gezicht lijkt het geval van de Tractive IKATI GPS halsband een beetje groot, maar het is licht en rommelig. De vorm volgt de ronding van de nek van uw kat om comfortabel te zijn. Bovendien heeft de plotter een flexibel clipontwerp en geoptimaliseerd voor de meeste kragen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Gebruiksgemak voor de master

De grip van het accessoire is gemakkelijk voor de meester. Na het installeren van de Tractive GPS Pet Finder-app op onze smartphone, kunnen we onze kat lokaliseren en zijn activiteit vanaf elke locatie nauwkeurig volgen.

Zowel op mobiel als op webinterface blijft de applicatie ergonomisch en geeft u toegang tot alle opties en functies van de Tractive IKATI plotter.

Kenmerken en functionaliteit van tractive’s GPS halsband

De doos die bij u wordt afgeleverd bevat de Tractive GPS Tracker, USB-oplader en gebruikershandleiding. De Tracer weegt minder dan 30 g en meet 7,4 x 2,8 x 1,5 cm. Het is schokbestendig en waterdicht volgens de IPX7-norm. Bovendien is een simkaart met meerdere operatoren geïntegreerd in de GPS Tracker: daarom is een abonnement (vanaf 3,75 € / maand) vereist om het apparaat te bedienen.

Ten slotte is het apparaat uitgerust met een verwisselbare en oplaadbare lithium-ionbatterij, met een autonomie van 2 tot 5 dagen, afhankelijk van de mobiele dekking en het gebruik.

Daarnaast biedt de Tractive IKATI GPS halsband u functies zoals:

 • LIVE Tracking met exacte locatie-update om de 2 na 3 seconden
 • Geschiedenis &Heatmap-modus om alle bewegingen en favoriete plaatsen van uw kat te volgen
 • Activiteiten bijhouden met statistieken over het activiteitsniveau van uw kat
 • De Virtual Fence om u op de hoogte te stellen wanneer uw kat zich verwijdert van de gedefinieerde beveiligingszone.
Lees ook:   Acne bij Ragdoll katten: een erfelijke connectie?

Tractive Ikati abonnementsprijstabel

Tractief prijsraster

De sterke punten van deze GPS tracker

We hebben verschillende sterke punten geïdentificeerd die deze GPS-halsband heel speciaal maken, waaronder:

 • Het onbeperkte bereik en de mogelijkheid om te opereren in meer dan 150 landen over de hele wereld
 • De Premium Public &Family Sharing-functie waarmee u de locatie kunt delen en uw huisdier kunt laten volgen door uw familieleden of vrienden.
 • Het anti-addertje onder het gras.

Conclusie ons advies over de GPS-halsband voor katten Tractive IKATI

6
Totaalscore

Zeer interessante GPS-tracker, het is een van de drie beste systemen op de markt. Het is een product en zijn dienst die al lang beschikbaar is en die een indicatie geeft van het gebruik ervan door kattenbezitters.
Ikati is een GPS-halsbandsysteem dat we aanbevelen.

VOOR

 • Eenvoudige installatie
 • Goede GPS-nauwkeurigheid

TEGEN

 • Nog steeds een beetje groot voor een kat, we willen graag een nieuwe kleinere versie

Opmerking van de gebruiker: 3.21 (14 stemmen)

Aan het einde van deze beoordeling, Wat te onthouden van de IKATI Tractive GPS tracker voor katten? We vinden het interessant door de eenvoudige bediening voor de meester. Het ontwerp en de functies zorgen ervoor dat u uw katachtige in de gaten houdt en altijd de activiteiten in de gaten houdt tegen een betaalbare totale prijs.

>> zien op Amazon <<

Gebruikers getuigen van de effectiviteit van GPS die een goede nauwkeurigheid biedt in termen van locatie, en we konden dit tijdens de test bevestigen. Hoewel de meeste functies zijn verzameld, moeten opties aan de plotter worden toegevoegd, waaronder rinkelen, bellen, langere levensduur van de batterij, voor meer complete functies.

Lees ook:   katten handschoen

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.