▷ Uw kat verzekeren? Ja, want het kan snel duur worden!

Om gezond te blijven, naast een goede omgeving en goede voeding, heeft een kat medische hulp nodig. Deze zorg wordt gebruikt om hem te beschermen of om hem te behandelen in geval van ziekte of ongeval. Echter Deze zorg, die meestal onvoorspelbaar is, wordt steeds duurder, tot het punt dat sommige meesters worden ontmoedigd, die zich gedwongen voelen om hun dier te euthanaseren..

Om onaangename verrassingen te voorkomen, Het is daarom essentieel dat u klaar bent in geval van problemen. Om u in dit proces aan te moedigen, biedt dit artikel u alle goede redenen om niet langer te wachten met het verzekeren van uw kat.

Inhoudsopgave

Maar waarom ook sociale zekerheid voor katten?

Net als wij mensen kunnen ook katten ziek worden. Afhankelijk van zijn leeftijd, ras en geslacht is uw kat meer of minder kwetsbaar of vatbaar voor bepaalde pathologieën. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij het slachtoffer kan worden van een ongeval zoals het vallen van een boom, het kantelen door een auto …

Lees ook:   kattenvoer nieren

Kortom, om uw kat gedurende zijn hele bestaan te behouden, moet u een bepaald aantal preventieve zorg toedienen, zoals vaccinatie of ontworming, en zorgen om hem weer op de been te krijgen in geval van ziekte. Eindelijk U moet ook rekening houden met onverwachte uitgaven om hem te behandelen in het geval van een ongeval.. Omdat al deze zorg erg duur kan zijn, moet u uw kat absoluut verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij om eruit te kunnen komen en de best mogelijke zorg voor uw kleine katachtige te garanderen.

Wees slim en vergelijk cat verzekeringen

Om de ideale verzekering te vinden, hoef je geen 4 paden te doorlopen! U moet de verschillende formules vergelijken die door verzekeraars worden aangebodens. Kies voor de formule die de beste aanbiedingen tegen de beste prijzen presenteert, met andere woorden de beste gegarandeerde / prijsverhouding. Het is duidelijk dat als u dit vergelijkingswerk handmatig doet, het u een eeuwigheid zal kosten.

Vergelijk Cat Insurance

Dankzij een goede online vergelijking voor huisdierenverzekeringen zoals die beschikbaar is op Univers Chat, is het heel gemakkelijk voor u om deze zoekopdracht uit te voeren en krijgt u de resultaten in slechts een paar klikken en minuten.

Euthanasie in plaats van zorg? Het is niet zo ongewoon om de middelen te hebben om uw kat te behandelen

Dierenarts aan het werk

In Frankrijk, Duizenden katten die elk jaar sterven door gebrek aan zorg. Hun meesters hadden niet genoeg middelen om hen te behandelen, dus besloten ze te euthanaseren.

Om preciezer te zijn, volgens een nationale enquête uitgevoerd door SantéVet / IPSOS over de Fransen en hun huisdieren, maken katteneigenaren zich steeds meer zorgen over de gezondheid van hun haarbal.  Echter 19% van hen is klaar om hun kat te euthanaseren als ze ooit een dierenartsenrekening van meer dan 1000 euro krijgen.

Lees ook:   Himalaya-katten in 2023: het beste voedsel volgens beoordelingen

Om dit extreme scenario te voorkomen, kunnen we alleen maar adviseren om vooruitziend te zijn.

De prijs van veterinaire kosten gaat alleen maar omhoog

Of het nu gaat om consulten, vaccins, onderzoeken, medicijnen, operaties en alle andere soorten zorg, veterinaire kosten worden steeds belangrijker.

In 10 jaar tijd zijn de uitgaven voor de gezondheid van huisdieren met bijna 70% gestegen!

Omdat voorkomen beter is dan genezen, zult u zich moeten abonneren op een goede wederzijdse voor uw kat die zorgt voor alle toekomstige problemen van uw kat om onaangename verrassingen te voorkomen, vergeet niet om het basisadvies op te volgen om uw beslissing te nemen.

Een wederzijds voor katten is gewoon winstgevend

Julian is de trotse eigenaar van een 2-jarige Europese kat genaamd Broutille. Om de best mogelijke verzorging van zijn bolletje haar te garanderen, besluit Julian het in januari te verzekeren, bij Bulle Bleue.

1tijdperk Bezoek aan de dierenarts: 650 euro

In april valt de arme Broutille uit het raam van Julians appartement, die haar meteen naar een dierenarts brengt. Om te herstellen duurde het een week ziekenhuisopname in Broutille. In totaal, voor de consultatie, chirurgie en ziekenhuisopname, Julian betaalde 650 euro.

2Þ Bezoek aan de dierenarts: 130 euro

In augustus besluit Julian, voor het comfort van Broutille, haar te laten steriliseren. Hij gaf in totaal 130 euro uit aan een operatie aan zijn beestje.

3Þ Bezoek aan de dierenarts: 80 euro

In oktober merkt Julian dat Brouille gevoelig is voor meerdere dagelijkse braken. Eenmaal bij de dierenarts valt het verdict: de kat lijdt aan gastritis. In totaal gaf de meester voor consultatie, injectie en medicatie 80 euro uit.

Lees ook:   gebit snoepjes

In totaal bedraagt Julian’s dierenartsrekening voor de verzorging van zijn kat Broutille het hele jaar door 860 euro. Aangezien Broutille verzekerd is, krijgt zijn meester een deel van deze zorg vergoed, op een niveau dat afhankelijk is van de abonnementsformule. Bulle Bleue biedt inderdaad 3 verschillende formules: Essential (basic), Tranquil (mid-range) en Serenity (premium).

Met de essentiële formule krijgt Julian van de 860 euro zorg 464 euro verzekering vergoed. Bij de Tranquille-formule bedraagt de terugbetaling 574 euro en bij de Serenity-formule 684 euro. Zoals u zult hebben begrepen, compenseert deze prijs die maandelijks wordt betaald de prijs van zorg.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.