▷ Vind de ideale XXL krabpaal voor uw Maine Coon

Het is duidelijk dat als uw kat een Maine Coon of een andere grote kat is, vanwege zijn grote formaat en gewicht ruim boven het gemiddelde, Hij heeft een ongewone krabpaal nodig. Met zijn meerdere observatieplatforms, speelplekken, schuilplaatsen, krabpalen en vele andere accessoires is de krabpaal een essentieel element voor de ontwikkeling en het geluk van uw kat.

In ieder geval voor vind de perfecte krabpaal voor uw Maine Coon, moet je in gedachten houden dat het groot, sterk en stabiel genoeg moet zijn om de grote kat te ondersteunen. Natuurlijk moet je ook rekening houden met veel andere criteria, zoals esthetiek.

De 3 beste kattenbomen voor Maine Coon

Je zult veel kattenbomen in de winkel vinden, maar een Maine Coon is een kat die meubels op zijn maat nodig heeft, wat de facto de prijs van het accessoire verhoogt. Het enige dat overblijft zijn winkels zoals Animo Shop waarmee u grote goedkope kattenbomen kunt vinden die aan uw behoeften voldoen.

Om te illustreren wat een goede krabpaal is voor Maine Coon, is hier een selectie van 3 die zich vooral onderscheiden van de massa en goed vertegenwoordigen wat overeenkomt met een zeer groot model voor dit ras van zeer grote kat.

Lees ook:   Verliest je kat jou uit het oog als je hem wegdoet? (Verduidelijkt!)

Songimics Krabpaal Grote capaciteit 165 cm

FEANDREA Krabpaal, Klauwslijpen Stam, Grote Afmeting, Luxe Nis, voor Katachtigen, Speelkamer, Multi Levels, Grijs PCT17G

FEANDREA Krabpaal, Klauwslijpen Stam, Grote Afmeting, Luxe Nis, voor Katachtigen, Speelkamer, Multi Levels, Grijs PCT17G

Met een hoogte van 1,65 meter, met zijn basis van meer dan 50 x 50 cm, en gemaakt van natuurlijke spaanplaatpanelen versterkt met lamellen, is deze met grote capaciteit gesigneerde Songmics ontworpen om de grootste katten te ondersteunen die kunnen bestaan. Bovendien heeft het een netjes ontwerp en is het bedekt met fluweel, tot grote vreugde van kitty!

TecTake XXL Krabpaal

Songimics Krabpaal Grote inhoud 154 cm

FEANDREA Krabpaal, Game Tower met Hangmat, Platform, Lichtgrijs PCT86W

FEANDREA Krabpaal, Game Tower met Hangmat, Platform, Lichtgrijs PCT86W

Met zijn krabpalen bedekt met massief sisaltouw, hangende speelballen, onderdak, cirkelvormige mand en vele andere accessoires, zal deze gigantische krabpaal van Songmics je Maine Coon de gelukkigste ter wereld maken. Inderdaad, naast het feit dat het compleet is op het gebied van accessoires, geniet het van extreme weerstand en stabiliteit, evenals een nette stijl.

Hoe kies je een krabpaal voor deze grote kat?

Omdat hij op volwassen leeftijd meer dan 10 kg kan wegen en gemiddeld 1 m van snuit tot staart meet, heeft uw Maine Coon een krabpaal nodig die perfect is aangepast aan zijn morfologie, een XXL krabpaal voor XXL kat. De ideale krabpaal voor uw grote kat moet dus groot, solide en stabiel tegelijk zijn, idealiter zoals die we ook aanbevelen in onze XXL-krabpaalgids. U mag echter de esthetische kant van het accessoire niet verwaarlozen, evenals de kwaliteitsverhouding.

Grootte

Eyepower Rode Krabpaal 240cmDe perfecte krabpaal voor uw Maine Coon moet platforms, rustplaatsen, schuilplaatsen, krabpalen en andere accessoires van afmetingen hebben die overeenkomen met de morfologie van het dier. Al deze elementen moeten groot genoeg zijn voor uw kat om te bewegen, rusten, spelen, …., gemakkelijk, comfortabel en zonder geblokkeerd te worden.

Lees ook:   Katten en thiamine: 9 symptomen van tekort (dierenarts advies)

Sterkte en stabiliteit

Naast de juiste grootte moet de krabpaal sterk genoeg zijn om het gewicht van uw kat te dragen, inclusief een zeer dik centraal deel en een solide structuur. Bovendien moet de ideale krabpaal zeer stabiel zijn, met een brede basis en een stijve structuur.

Esthetisch

Naast het feit dat het perfect is aangepast aan de morfologie en het gewicht van uw kat, evenals zijn verschillende besoINS, de ideale krabpaal moet ook passen bij uw ontwerpvoorkeuren. Kies dus voor een model waarvan je de vormen en esthetiek leuk vindt, en dat gemakkelijk bij je interieur past.

Waar voor je geld

Merk ten slotte op dat de beste kattenbomen niet noodzakelijkerwijs de duurste zijn, je kunt grote goedkope kattenbomen vinden in online winkels zoals Animo Shop, Amazon en vele anderen. Maar om de best mogelijke keuze te maken, moet u kiezen voor de krabpaal met de beste prijs/kwaliteit verhouding, afhankelijk van uw budget en idealiter een duurdere krabpaal.

Welke grote katten hebben een grote krabpaal nodig?

Afgezien van de Maine Coon zijn er veel grote kattenrassen, die van nature een XXL-krabpaal nodig hebben. Deze omvatten katten zoals Bengalen, Brits Korthaar, Heilige Birma, Noorse Kat, Peterbald, Pixie-Bob, Siberische Kat, Savannah, Van Turk en vele anderen.

Andere artikelen over dit onderwerp