▷ Weenect Cats 2 beoordelingen

Studies hebben aangetoond dat 33% van de katten zal minstens één keer in hun leven verdwalen en 26% van hen zal nooit worden gevonden. Er is daarom niets praktischer en geruststellender dan je kleine katachtige uit te rusten met een GPS-halsband, om zijn bewegingen vanaf je smartphone te volgen.

Een van de meest serieuze aanbiedingen die op de markt beschikbaar zijn, de Weenect Cats 2 GPS halsband is zeker gepositioneerd als een van de beste, gezien de volledige technische kenmerken, evenals de aanbevelingen van veel tevreden kopers. We hebben je van dichterbij bekeken en we onthullen alles!

Hieronder vindt u de sterke punten en mogelijke grenzen van dit verbonden object, gevolgd door de duidelijke mening van onze experts.

Weenect Kat 2

⭐⭐⭐⭐⭐

Zie Klantbeoordelingen

Weenect Cats 2 GPS Tracker voor Kat

GEEN AFSTANDSLIMIET – De GPS-tracker werkt zonder afstandslimiet. Je volgt je chat vanaf je telefoon (iPhone en Android) waar ook ter wereld (+ 100 landen gedekt)

REAL-TIME GPS TRACKING – Het GPS-baken verzendt zijn positie continu: tot één positie per 10 seconden. Locatie is onbeperkt

TRAINING – Bel de tracker van uw kat bij elke maaltijd. Het zal de twee evenementen combineren. Vanaf dat moment is een beltoon voldoende om hem thuis te laten komen

BATTERIJ – De batterij gaat tussen de 2 en 4 dagen mee bij dagelijks gebruik (dit kan afhangen van de tijd die wordt besteed aan bewegen, de sterkte van het GPS-signaal en het 2G-netwerk). Het laadt op in 2 uur

ABONNEMENT – De GPS tracker is uitgerust met een SIM-kaart (meegeleverd). Het vereist daarom een abonnement om de servicekosten te dekken – vanaf € 3,50 per maand (voor een 2-jarig prepaid abonnement)

Bekijk in de winkel

Waar we naar keken tijdens de Weenect Cats 2 GPS halsband review

We hebben voor u de Weenect Cats 2 GPS-halsband getest door een erezaak te plaatsen op 2 elementen: het gemak en comfort van de kat om in te zetten met zijn accessoire en het gemak van de meester om de gadget te bedienen om de activiteit van zijn 4-pootige metgezel te volgen, dit zijn punten die te vinden zijn op de videoreviews van Weenect Cats 2.

Lees ook:   Allianz kattenverzekering: Formules en garanties van deze huisdierenverzekering

Dagelijks gebruik door de kat

We hebben vanaf het begin waargenomen dat het dragen ervan comfortabel en veilig is voor de kat. De doos uitgerust met De tag kan gemakkelijk aan zijn nek worden bevestigd dankzij een kraag die is geoptimaliseerd voor verschillende sjablonen. Superlicht (25 g), De kat zal zijn aanwezigheid nauwelijks opmerken. De kraag is niet omvangrijk of irriterend.

We merkten verder dat het stil werkt. Dit is nogal geruststellend voor de rust van de katachtige, de enige hoorbare geluiden als gevolg van de trilling of de beltoon die door de master wordt geactiveerd via de gripinterface.

Gebruiksgemak voor de master

Weenect Cat 2 AppHet gebruik van de Weenect Cats 2 ketting is heel eenvoudig. Nadat je het om de nek van je kat hebt bevestigd, hoef je alleen maar te doen Installeer de speciale gratis app op uw smartphone of tablet (Android of iOS). Zodra dit is gebeurd, kunt u in realtime de bewegingen en activiteiten van uw kleine kat volgen.

De Weenect Cats 2 app is stabiel, de interface is duidelijk en goed gestructureerd. Het toont alle kenmerken van de halsband, inclusief de precieze locatie van de kat, de sterkte van het GSM-signaal, de status van GPS-activiteit, de autonomie, de afstand tussen u en uw huisdier, de oproep-, bel- en trilknoppen, de geschiedenis en de veiligheidszone, enz.

De kenmerken van de Weenect Cats ketting

Met afmetingen van 58 x 23 x 10 mm voor 25 g is de Weenect Cats 2 GPS-halsband uitgerust met een oplaadbare lithium-ionbatterij met een capaciteit van 550 mAh, waardoor deze een autonomie van 2 tot 4 dagen heeft (afhankelijk van de intensiteit van de activiteit, de sterkte van het GPS-signaal en het 2G-netwerk). De gratis chattracking-app is beschikbaar voor telefoons en tablets met ten minste iOS 10.3 of Android 4.1.

Lees ook:   6 x

Bij aankoop wordt de doos geleverd met een GPS-tracker, Een siliconen schaal geschikt voor alle kragen en harnassen, een USB-kabel en een gebruikershandleiding. De GPS tracker in kwestie heeft een kaart SIM en vereist dus een abonnement om verbinding te kunnen maken met het GSM-netwerk en toegang te hebben tot het internet. Het abonnement varieert van 3,50 tot 7,90 euro per maand, afhankelijk van het gekozen pakket.

Houd er ook rekening mee dat de SIM-kaart multi-netwerk is, wat een maximale netwerkdekking garandeert en u in staat stelt uw kat te lokaliseren, ongeacht waar deze zich bevindt, Dit is ook de reden waarom een abonnement nodig is voor de werking ervan.

Vragen en antwoorden over Weenect Cat

Is Weenect Cat beschikbaar zonder abonnement?

De GPS tracker is alleen beschikbaar met abonnement. Hoewel het tegen een voorkeurstarief wordt weergegeven, moet er rekening mee worden gehouden tijdens uw aankoop.

Is de SIM-kaart aanwezig?

Ja, de multi-operator SIM-kaart is inbegrepen in de plotter.

Wat zijn de afmetingen van het baken?

Afmetingen en gewicht: 58 x 23 x 10mm / 25g

Is het waterbestendig?

Ja, het baken is 100% waterbestendig. Het voldoet aan de IP67-norm. Je kat kan dus met deze tracker tot 1 meter onder water gaan.

Hoe lang is de tag gegarandeerd?

Het baken wordt 2 jaar gegarandeerd door de fabrikant.

De hoogtepunten van deze GPS kraag

Tijdens de test van de Weenect Cats 2 GPS-halsband konden we veel punten identificeren die het echt praktisch maken en het onderscheiden van de massa:

  • Onbeperkt bereik: met de ingebouwde GPS-tracker kunt u uw kat volgen vanaf uw smartphone, ongeacht zijn positie in de wereld!
  • Onmiddellijke weergave: u hoeft geen minuten te wachten om toegang te krijgen tot de exacte positie van uw huisdier. GPS-bakens bieden u constante realtime informatie over de locatie van uw huisdier.
  • Een robuuste batterij: met een autonomie die schommelt tussen 2 en 4 dagen bij non-stop gebruik, en een herlading die slechts 2 uur duurt, bespaart het de meester voor onaangename verrassingen.
  • Optie om uw huisdier te trainen: door het rinkelen van de halsband aan te passen aan het nemen van de maaltijd, zal uw kat instinctief de 2 elementen associëren en daarom zal een eenvoudige toevallige ringing hem naar u terugbrengen.
Lees ook:   petsafe simply clean

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Conclusie onze mening over de GPS-halsband voor katten Weenect Cats 2

7
Totaalscore

We waren in staat om veel punten te identificeren die het echt praktisch maken en het laten opvallen tussen de GPS-halsbanden die beschikbaar zijn voor katten. De Weenect Cats 2 is echt interessant.

VOOR

  • Onbeperkt bereik
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Katten passen zich goed aan

TEGEN

  • Sterk dat de ketting nog meer geminiaturiseerd is
  • Nog steeds een abonnement, maar noodzakelijk voor de werking ervan, dus we accepteren toch.

Opmerking van de gebruiker: 3.38 (21 stemmen)

Wat te onthouden van de Weenect Cats 2 GPS kattenhalsband? Het verleidt ons met zijn efficiëntie en gebruiksgemak, Weenect is ook een bekend merk in het veld met de uitstekende Weenect Dogs. We concluderen, gezien zijn complete en originele kenmerken, dat de Weenect Cat 2 het ideale accessoire is voor alle eigenaren die de bewegingen en activiteiten van hun kat willen volgen zonder hun hoofd te breken. We hebben geen nadelen ontdekt aan deze ketting die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt, zelfs het bescheiden abonnement wint de goedkeuring van het publiek.

>> zien in store<<

Sommige gebruikers hebben echter problemen in gebieden met een slechte GSM-dekking afgekeurd. Maar dat doet niets af aan de waarde van deze goed ontworpen halsband die erin slaagt onze katten veilig te houden en ons te bevrijden van angst.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.