Amerikaanse en Engelse kattennaam – Hoe de juiste voornaam kiezen?


Heb je net een kitten geadopteerd? Het is tijd om er een naam voor te vinden. De ideale naam voor je kleine katachtige moet overeenkomen met zijn lichaamsbouw, zijn karakter en moet begrijpelijk zijn. Maar afgezien van dat alles, moet het overeenkomen met wat je leuk vindt.

Onder de lijsten met kattennamen zijn de Britse en Amerikaanse namen van grote originaliteit en veranderen ze een beetje van gewone namen zoals Gribouille of Minette die te vinden zijn in de topnamen in Frankrijk.

Hieronder vind je al onze tips en trucs om de perfecte Engelse naam voor je kleine haarbal te vinden zonder je hoofd te breken!

Lijst met Engelse kattennamen

Hier is onze lijst met voornamen geïnspireerd op kattennamen die in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk worden gegeven, sommige van deze namen zijn topnamen in de VS.

Lees ook:   Nachtelijke kattengeluiden onthuld: 6 verrassende redenen!

Cat Name: De mode voor Engels klinkende namen

Grijze Amerikaanse katOm een beetje te veranderen van de gebruikelijke Frans klinkende kattennamen, zou een origineel idee zijn om te kiezen voor een Engelse, Engelse of Amerikaanse voornaam, hetzelfde geldt voor andere consonantie zoals Japanse kattennamen. U moet echter altijd in gedachten houden dat wat het ook is, de naam van uw kat een reeks goed gedefinieerde regels moet volgen.

De naam voor uw kat vinden: de verschillende benaderingen

Naast het rekening houden met de fysieke en gedragsmatige eigenaardigheden van uw kat, kunt u ook inspiratie halen uit zijn ras en zelfs films om de perfecte naam te vinden.

Laat je inspireren door het karakter en de lichaamsbouw van het dier

De ideale naam voor uw kat moet uw kat goed vertegenwoordigen, hetzij op zijn gedrag of op zijn fysieke uiterlijk. Houd dus bij het maken van uw keuze altijd rekening met het karakter of de fysieke eigenschap die uw huisdier zo uniek maakt.

Als uiteindelijk een mannelijke of vrouwelijke kattennaam uit de VS niet bij u past, kunt u onze andere namenlijsten raadplegen:

Laat je inspireren door het ras en de oorsprong van de kat

Als uw kat een raskat is kunt u lijsten met raszuivere kattennamen bekijken, bijvoorbeeld uit de Verenigde Staten (zoals een Maine Coon of een Amerikaanse korthaar), u kunt kiezen voor een Engelse maar Amerikaanse naam.

Laat je inspireren door films en tekenfilms

Aarzel niet om inspiratie op te doen uit de namen van beroemde personages uit Engelse of Amerikaanse films of tekenfilms om uw kat een naam te geven.

Lees ook:   kattenspeelgoed op batterijen

Houd er bij het kiezen van de naam van je kleine katachtige altijd rekening mee dat deze eerst 2 basisregels moet respecteren: het moet gemakkelijk te begrijpen zijn voor het dier en het moet je bevallen. Kies dus voor een korte naam, niet meer dan 2 lettergrepen en met gesloten klinkers zoals “i” of “e”.

Omdat u het bent die deze naam gedurende het hele leven van uw kat zal uitspreken, zou het beter voor u zijn dat het naar uw zin is, dat wil zeggen mooi en aangenaam om voor u uit te spreken.

Nog meer kattennaamideeën

Het kan zijn dat deze lijst met namen niet overeenkomt met wat u uw kat wilde noemen, daarom vindt u op Univers Chat andere lijsten met kattennamen min of meer gethematiseerd.

Ga hierheen voor meer inspiratie: Lijst met kattennamen per thema – Vind de perfecte naam voor uw kat