Beoordelingen &advies – Silica strooisel voor kat


Als u op zoek bent naar een hoogwaardige kattenbak om geuren te absorberen en relatief gemakkelijk te onderhouden, zijn nesten op basis van silica gemaakt voor u en uw kat!

We hebben ons onderzoek gedaan en we brengen u de details en bovenal verwijzen we u door naar de juiste producten en merken. Details, vergelijking en meningen, het totaal.

De silicastrooisels die we aanbevelen, voldoen aan onze basisaanbevelingen op Univers Chat, laten we onmiddellijk beginnen met onze eenvoudige selectie.

3 van de beste silicasubstraat-gebaseerde 😻 nesten

Als je geen tijd hebt om onze onderstaande gids over silicakristallen strooisel en de complete gids over kattenbakvulling volledig te lezen. Hier is een selectie van 3 nestjes die echt de moeite waard zijn op de markt, vergezeld van een link om het snel in de winkel te zien. Maar vooral in lijn met onze efficiëntie-eisen.

Nullodor van Demavic laboratoria: LEen nest 100% biologisch compatibel

Dit silica nest heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, de zak van 15 kg gaat 10 maanden mee voor een kat. De kristallen bestrijden geuren en nemen snel vocht op wanneer uw kat urineert. Deze korte impregnatie laat geen tijd toe voor geuren om zich te ontwikkelen. Het is ideaal voor kleine ruimtes. Het heeft een antibacteriële werking, volledig hygiënisch voor u en uw huisdier. Deze zal zijn comfort waarderen, het nest kleeft niet aan de poten.

Lees ook:   Kat achtervolgt mij: 8 vaak voorkomende redenen

Vind de beoordelingen van andere consumenten

Perlinette gevoelige katten van Demavic laboratoria: Perlinette besteedt aandacht aan onze kleine katten

Perlinette is volledig samengesteld uit kristallen die geuren perfect vasthouden. In tegenstelling tot de meeste silica-nesten, kunt u een toilethuis gebruiken en geen dienblad, geuren zullen niet worden ingesloten. Bovendien droogt het natte strooisel snel, het laat een indruk van zachtheid achter onder de poten van uw kat. Door zijn antibacteriële werking garandeert het hygiëne voor uw huisdier. Zuinig, het pakket gaat na verloop van tijd mee.

Vind de beoordelingen van andere consumenten

Vitakraft Magic Schoon: L‘Deskundige Hygiëne

Eén zak komt overeen met een maand gebruik voor een kat. Vitakraft Magic Clean strooisel is gemaakt van zeer absorberende silicakristallen. Deze vangen de vloeistof op om de ontwikkeling van geuren te stoppen. Dit maakt het mogelijk om de verandering van het nest te plaatsen. Zowel fris als hygiënisch, uw kat zal deze kattenbak waarderen, vooral omdat deze niet aan de poten kleeft en niet geparfumeerd is. U zult het feit waarderen dat het geen stof produceert.

Vind de beoordelingen van andere consumenten

Wat is silica strooisel?

Kitten in kattenbakKen jij silica kristallen? Dit zijn kristallen of parels samengesteld uit zeolieten. De laatste is een mengsel van microporeuze natuurlijke of synthetische mineralen, dat wil zeggen met kleine gaten die het vermogen hebben om water en lucht vast te houden.

T is Vandaar waar deze retentiekracht vandaan komt. bovengemiddeld.

Als we praten silica strooisel of kristalstrooisel, het is dat ze zijn ontworpen met dit materiaal onder het uiterlijk van kleine doorschijnende korrels met een eigenschap van absorptie van urine in een paar seconden.

Lees ook:   13 redenen waarom mijn kat plotseling op mij ligt

Deze snelheid van drainage maakt het mogelijk om de uitbreiding van slechte geuren te onderbreken. Bevuilde korrels zijn herkenbaar aan hun gele kleur.

Voor- en nadeel van silica strooisel voor katten?

✅ Silicabakvulling is geliefd bij katteneigenaren omdat het zeer absorberend is en voorkomt dat geuren zich ontwikkelen. Bovendien stoot het geen stof uit of bijna geen.

✅ Urine markeert de korrels met een gelige kleur zodra het bevuild is, desondanks komt er geen geur uit je nest en kun je het een paar weken bewaren door regelmatig uitwerpselen te verwijderen.

Omdat dit nest efficiënt is, is het ook duur, het gaat langer mee dan een lambda-nest en op de lange termijn lijken de kosten minimaal.

Bovendien zijn de meeste silicastrooisels niet biologisch afbreekbaar en dus niet milieuvriendelijk.

Is er een litièrE voor ideale kat?

De ideale kattenbak is degene die in de ogen van je kat staat! Het is niet noodzakelijkerwijs afhankelijk van het substraat.

Het moet hygiënisch zijn, geuren en vloeistoffen vasthouden. Uw geurgevoelige en schoongevoelige kat moet zijn bak of toilethuis willen betreden. Het is dus ook aan jou om de kattenbak goed te onderhouden.

Hij zal ook aandacht besteden aan de kwaliteit van het graan, of het zacht is voor zijn benen of als het antistatisch is.

Wat is het alternatief voor silicastrooisel?

Hoewel silicabakvulling aan de overgrote meerderheid van de verwachtingen voldoet, is het mogelijk dat uw kat het weigert of dat u om ecologische redenen een ander type nest wilt nemen.

✅ Dus als je een ecologische gevoeligheid hebt, is groentestrooisel iets voor jou, omdat het biologisch afbreekbaar is.

Lees ook:   Voel katten instinctief wanneer je ziek bent?

Andere alternatieven zijn voor u beschikbaar, zoals goedkoop mineraalstrooisel, bovendien bieden sommige merken dezelfde voordelen als silicastrooisel (absorptie en geuren).

Waar kattenbakvulling kopen en voor welke prijs?

Wat betreft de prijs van nesten, ze schommelen tussen 6 € en 50 € afhankelijk van het merk en de hoeveelheid die je gaat kopen, je kunt hier al het goedkope zwerfvuil op Amazon zien. Andere sites zoals www.litiere-pour-chat.fr bieden ranglijsten van de goedkoopste kattenbakvullingmerken, het zal een geweldige aanvulling zijn op onze goedkope aanbevelingen voor kattenbakvulling.

Wanneer u een kat adopteert, is de kattenbak een terugkerende aankoop. Het kopen van uw nest in grote hoeveelheden is goedkoper, of het nu in dierenwinkels en / of op websites is. Aan onze kant hebben we elke keer de link toegevoegd naar het product dat we u adviseren en ook de meningen over zijn producten.