De krabpaal Vesper V High Base onze mening

Een krabpaalmerk komt heel vaak voor Wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitsproduct, Vesper, het assortiment kattenmeubels dat iedereen aan het oprapen is. Maar waarom?

Om deze vraag te beantwoorden hebben we een krabpaaltest uitgevoerd voor de V – High Base of Vesper, de design krabpaal die goed doet aan je interieur en een kat aan de top van zijn vorm houdt.

Laten we eens in meer detail kijken wat de krabpaal V – Hoge Basis van Vesper concreet voor ons in petto heeft maar de oordelen zijn duidelijk, deze krabpaal is Een veilige waarde voor veel katteneigenaren.

Waar we naar keken tijdens de krabpaaltest

Vesper V High Base met kat

De Vesper (Klik om hem in de winkel te zien)

Waar moet je op letten voordat je een krabpaal koopt? Zeker als het gaat om een bijzonder model als dit.

Het ontwerp van de Vesper

Met dit model van krabpaal is het duidelijk dat de banale multiplex en tapijtboom geen partij is, le V – Vesper’s High Base onderscheidt zich door zijn luxe uitstraling.

De high-end afwerkingen zijn aanwezig en rechtvaardigen de prijs; Een zeer succesvol walnootfineerhout, natuurlijke sisal krabpalen en rotan speelgoed.

Allemaal zeer elegant samengesteld, past de walnoot perfect bij de roomwitte geheugeneffectkussens.

De kracht van de krabpaal

De V – High Base walnoot Om beau, om een elegant product te zijn, is het niet minder solide, alle interesse is er voor de kat. Het is bekend dat katten het harde leven leiden om bomen te kappen, krabben en springen op platforms.

Lees ook:   floortje muis

Hier is geen probleem, de krabpaal beweegt geen centimeter als er een kat op springt en er is geen schade aan de montage te melden.

Montagegemak

De montage is ook heel eenvoudig, niets ingewikkelds, het is ook niet nodig om extra gereedschap te gebruiken om eraan te sleutelen, volg gewoon de montage-instructies. Het is een genoegen om een krabpaal te monteren die geen werk vereist om hem te monteren zoals bij krabbomen van slechte kwaliteit.

Trouwens, je kunt zelfs de video voor de montage hieronder bekijken, of de montage pdf van de Vesper High Base hier volgen.

De kwaliteit van de materialen

Hoogwaardige materialen zijn aanwezig, ze respecteren onze kat en brengen de gezondheid niet in gevaar, maar brengen hem niet in gevaar terwijl ze duurzaam zijn.

 • De houtsoorten zijn walnootfineer op MDF
 • De klauwpalen zijn gemaakt van sisal, een zeer sterke plantaardige vezel
 • De kussens of het kraboppervlak zijn gemaakt van synthetische vezels
 • Het speelgoed is gemaakt van bruin rotan
 • De verven zijn op waterbasis, dus vrij van gevaarlijke producten

De prijs/kwaliteit verhouding

Laten we eerlijk zijn, deze krabpaal is veel duurder dan andere modellen die te vinden zijn, het is geen goedkope krabpaal, de V – High Base is een eigentijdse en kwalitatieve krabpaal.

Het is dus zeker dat de kwaliteit er is, de prijs ook, maar in dit geval is er niets om over te klagen.

De kenmerken van de krabpaal V – High Base

Een wagenboom is misschien wel de mooiste ter wereld, maar ons kleine bolletje haar zal altijd geïnteresseerd zijn in wat haar zal behagen. Zijn deze kenmerken voor de kat aanwezig?

Lees ook:   uiltje van vilt

Trunks om te krabben

V-hoge basis krabpaal Wit

Sisal krabpalen

De Scratching post functionaliteit is goed aanwezig op deze boom, de kat kan gemakkelijk zijn klauwen maken. De stammen zijn 4 in aantal en allemaal bedekt met sisal met voldoende spanning zodat de kat ze niet te snel beschadigt.

De twee achterste stammen zijn allemaal hoog, waardoor je kat zijn klauwen kan maken terwijl hij zich tot het maximum uitstrekt. Katten houden ervan om zich uit te rekken tijdens het maken van hun klauwen.

Platformen en niches

Deze Vesper krabpaal heeft 3 extreem stabiele platformen door de basis van de boom en een kubusvormige nis, de signatuur van deze V-lijn.

Bovendien zijn de kussens die bij de nissen horen erg praktisch dankzij klittenbandsluitingen. Hiermee kunt u ze gemakkelijk verwijderen voor deMachinewas en vermijd nare geurtjes.

Awakening spelletjes

Wit onderstel v-hoog speelgoed

Rotan spelletjes

Enige kleine minpuntje hier, het speelgoed voor de kat, de krabpaal heeft goed en de kat zal blij zijn om met de drie rotan ballen te spelen. Maar hun suspensie met een touwtje zal zeker beperkt zijn voor een zeer actieve kat of voor een kitten.

Niettemin Je kunt eenvoudig meer games toevoegen voor het geval dat, hier wilde Vesper de volumes van de krabpaal niet breken door veel franje toe te voegen.

Onze mening over de krabpaal V – High Base van Vesper

Je zult begrepen hebben dat deze krabpaal geen goed punt mist, Het is duidelijk een van de kattenbomen meer dan interessant.

In twee opzichten onderscheidt deze krabpaal V – High Base van Vesper zich van alles, hij is gemaakt voor katten, Krassende berichten, games, niche en platform alles is er, maar alleen, omdat het ook voor jou en voor je huis is gemaakt en er niet uitziet als andere lelijke kattenbomen.

Lees ook:   Ontdek de verschillen tussen zwangere en normale kattentepels!

Dus, de V – High Base is voor jou als:

 • U wilt uw huis verfraaien met een prachtig kattenmeubel
 • Je hebt begrepen dat een krabpaal goed is voor je kat
 • U wilt dat een krabpaal gemaakt is om lang mee te gaan

Juist dit laatste punt is belangrijk, Vesper heeft heel goed begrepen dat onze geliefde katachtigen door alle kleuren aan hun krabpaal te laten zien, daarom biedt hij reserveonderdelen aan wanneer dat nodig is, op de loer en kussen als sisal schraper.

Kat op boom vesper

Om verder te gaan, ontdek een reeks design kattenmeubels met Vesper

Na deze review van de V – High Base krabpaal van Vesper wilde ik het meer in het algemeen hebben over het Vesper assortiment. Om het simpel te maken en deze complete test niet te verlengen en je laat je krabpaal kiezen en kopen.

Het assortiment krabpaaltjes van Vesper is de perfecte combinatie van innovatief design, materialen gewaardeerd door katten en een onberispelijke afwerking, die VESPER kattenbomen unieke rust-, speel- en luiheidsgebieden in dit gebied maakt.

Dus als dit model niet precies het model is dat u wilt, heeft Vesper een heel assortiment met andere krabpaalstijlen, u heeft een overzicht van die beschikbaar door op de onderstaande link te klikken.

>> Bekijk alle Vesper kattenbomen<<

Testresultaat: V – Vesper High Base

119 €

Vesper V High Base met kat

Waar voor je geld


9.5/10

De meest:

 • Walnoot afwerking
 • Gemakkelijk verwijderbare kussens om ze te wassen
 • Eenvoudig te monteren
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen
 • Eindelijk in prachtige krabpaal


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.