iams naturally

Iams Natuurlijk – Gezonde Voeding voor Je Huisdier

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor je trouwe viervoeter of kat. Een goede voeding is daarbij essentieel. Iams Natuurlijk is een voeding die speciaal is ontwikkeld om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. In dit artikel lees je alles over Iams Natuurlijk en waarom deze voeding zo goed is voor je huisdier.

Wat is Iams Natuurlijk?

Iams Natuurlijk is een voeding die is samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. De voeding bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is vrij van tarwe en soja. Iams Natuurlijk is verkrijgbaar voor zowel honden als katten en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van je huisdier.

Waarom is Iams Natuurlijk zo goed voor je huisdier?

Iams Natuurlijk is een voeding die speciaal is samengesteld om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. De voeding bevat alle benodigde voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Daarnaast is de voeding vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat het alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Een ander voordeel van Iams Natuurlijk is dat de voeding helpt bij het behouden van een gezond gewicht. De voeding bevat namelijk minder calorieën dan reguliere voeding, waardoor je huisdier op een gezond gewicht blijft. Dit is vooral belangrijk voor huisdieren die weinig bewegen of ouder worden.

Naast het behouden van een gezond gewicht, helpt Iams Natuurlijk ook bij het behouden van een gezonde spijsvertering. De voeding bevat prebiotische vezels die de groei van goede bacteriën in de darmen stimuleren. Dit zorgt voor een gezonde darmflora en een betere vertering van voeding.

Lees ook:   power of nature kattenvoer

Welke varianten zijn er van Iams Natuurlijk?

Iams Natuurlijk is verkrijgbaar in verschillende varianten, zowel voor honden als katten. Zo is er Iams Natuurlijk Kip & Rijst voor volwassen honden, Iams Natuurlijk Zalm & Rijst voor volwassen katten en Iams Natuurlijk Kip & Rijst voor kittens. Daarnaast is er ook Iams Natuurlijk Puppy, speciaal ontwikkeld voor puppy’s.

FAQs

1. Bevat Iams Natuurlijk kunstmatige toevoegingen?
Nee, Iams Natuurlijk bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

2. Is Iams Natuurlijk geschikt voor honden en katten van alle leeftijden?
Iams Natuurlijk is verkrijgbaar in verschillende varianten, zowel voor volwassen huisdieren als voor puppy’s en kittens.

3. Helpt Iams Natuurlijk bij het behouden van een gezond gewicht?
Ja, Iams Natuurlijk bevat minder calorieën dan reguliere voeding, waardoor het helpt bij het behouden van een gezond gewicht.

4. Bevat Iams Natuurlijk tarwe en soja?
Nee, Iams Natuurlijk is vrij van tarwe en soja.

5. Helpt Iams Natuurlijk bij het behouden van een gezonde spijsvertering?
Ja, Iams Natuurlijk bevat prebiotische vezels die de groei van goede bacteriën in de darmen stimuleren, wat zorgt voor een gezonde darmflora en een betere vertering van voeding.

Conclusie

Iams Natuurlijk is een voeding die speciaal is ontwikkeld om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. De voeding bevat hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen. Door de lage calorieën helpt Iams Natuurlijk bij het behouden van een gezond gewicht en de prebiotische vezels dragen bij aan een gezonde spijsvertering. Kies voor Iams Natuurlijk en geef je huisdier de beste voeding die er is!