Kies een goede J-naam voor uw kat: J-namenlijst


Wanneer u een kat in uw huis verwelkomt, is het eerste wat u moet doen allereerst om hem een naam te geven, waardoor hij een volwaardig lid van het gezin wordt. Of je nu van schattige, hele mooie “J” namen houdt of van hele onthullende namen voor je haarbal, er zal er altijd 1 voor hem zijn.

Ontdek hieronder al onze basistips om een originele naam in “J” te vinden voor je kleine katachtige, en dit, zonder je hoofd te breken met een grote lijstnaam in J voor kat.

Een naam kiezen voor kat in J: Basisadvies

De naam moet kort en goed hoorbaar zijn voor de kat

Naast dat het kort is, moet de naam van je kleine kat hoorbaar en begrijpelijk zijn voor de laatste. Hiervoor moet de voornaam een sterke klank hebben. Ook moet na de “J” absoluut een klinker volgen. Deze klinker kan “u”, “of” of “a” zijn.

De acute zijn in dit geval erg populair. Als gevolg hiervan zal een “i” of een “y” die de naam beëindigt, zeer gewaardeerd worden door de kat.

Houd rekening met het geslacht en de persoonlijkheid van uw kat

Zeer schattige voorgedefinieerde namen in “J” bestaan voor zowel vrouwen als mannen, niet te verwarren! Bovendien, als je het karakter van je kat heel goed beheerst, wat hij graag doet, kun je gemakkelijk geïnspireerd raken om de naam te vinden die perfect bij hem past.

U kunt ook rekening houden met de omstandigheden van hun adoptie of de geboortemaand

Als er bepaalde momenten waren die je wilt vereeuwigen, gebeurtenissen die je ertoe hebben aangezet om je metgezel te adopteren, dan kun je je kat een naam geven die je elke keer aan hen herinnert!

Bovendien, als je misschien toevallig of toevallig in juli een schattige kat adopteert en het gebeurt dat ze in juli is geboren, dan kun je een “juli”, wat “juli” betekent in het Engels, voor haar proberen.

Nog meer naamideeën beginnend met J

Ben je op zoek naar een originelere kattennaam of gewoon dat de vorige trends je niet bevallen? Hier is de grootste lijst met J-kattennamen voor mannetje en vrouwtje.

Lees ook:   kattenluik met magneet

Lijst met namen van mannelijke katten die beginnen met J

Lijst met vrouwelijke kattennamen die beginnen met J

Nog meer kattennaamideeën?

Op zoek naar meer kattennaamideeën? Vind al onze lijsten met kattennaamideeën in alfabetische volgorde van A tot Z. Er zal er zeker een zijn die perfect bij uw kat past.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z