Lijst met kattennamen per thema – Vind de perfecte voornaam voor uw kat


Het vinden van de perfecte naam voor je kleine kat is geen gemakkelijke taak! Of je hebt te veel keuzes of je hebt alleen lijsten met klassieke kattennamen! Dit is niet praktisch bij het zoeken naar een originele of thematische naam.

Om u te helpen bij uw zoektocht naar de naam voor uw kitten die u zojuist hebt geadopteerd, hebben we de beste kattennamen verzameld en hebben we ze allemaal ingedeeld op thema.

Het enige wat je hoeft te doen is de naam kiezen die je het leukst vindt voor je haarbal, zonder te vergeten het juiste advies op te volgen om de naam van je kat te kiezen.

De namen van katten geclassificeerd volgens de eerste letter van de voornaam

Om toegang te krijgen tot het grootste aantal katten- en kittennamen, is de eenvoudigste manier om door de alfabetische volgorde van de lijsten te navigeren.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kattennamen ingedeeld volgens een thema of universum

Ben je een fan van een universum? Liefhebbers van een bepaalde cultuur, vinden onze lijsten met kattennamen voor vele universums, Japans, manga, Viking, Geek, die originele namen.

Kattennamen gesorteerd op medeklinker en herkomst

U bent op zoek naar een naam voor uw kitten exotischer, onze lijsten bevatten namen van katten van over de hele wereld.

Lees ook:   kaaspasta

Namen volgens de vacht of het ras van uw kat

Zwarte kat, rode kat en alle beroemdste jurken, elke kattenkleur heeft een naam die het beste bij hem past! Een gemberkat genaamd Garfield zie je! Maar niet alleen!

Namen per jaar voor raskatten

Als u wilt dat uw raskat wordt geregistreerd bij de LOOF, moet u deze een naam geven op basis van het geboortejaar. Hier zijn de lijsten van de afgelopen jaren.

Namen voor man en vrouw

Op zoek naar vrouwelijke of mannelijke namen voor je kleine haarbal, vind je de lijsten met namen voor katten met een vrouwelijk en mannelijk geluid.