Mutuelle Chat Carrefour – Beoordelingen voordat u zich abonneert


We kunnen u nooit genoeg vertellen, om onaangename verrassingen in termen van onverwachte uitgaven te voorkomen en de beste gezondheidszorg voor uw kat te garanderen, moet u zich absoluut abonneren op een kattenverzekering. Niet alle verzekeringen zijn echter gelijk: u moet daarom de moeite nemen om de verschillende aangeboden formules te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Een van de meest serieuze verzekeringen op de markt is de wederzijdse kat Carrefour, erkend voor zijn gevarieerde lidmaatschapsformules en hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de rest van dit artikel vindt u de essentie om te beslissen of u al dan niet een verzekering voor uw kat afsluit bij Carrefour Assurance met alle goede redenen om erop in te schrijven.

Waarom uw kat verzekeren bij Carrefour?

Zoals eerder vermeld, ondanks de overvloed aan aanbiedingen voor huisdierenverzekeringen, zijn niet alle bedrijven gelijk. De Carrefour animal mutual onderscheidt zich om verschillende redenen van de massa:

  • Carrefour biedt tot de beste op de markt op het gebied van garantie/prijs en kwaliteit/prijs verhouding.
  • Naast de verschillende en gevarieerde lidmaatschapsformules heeft de Carrefour-verzekering een bijstandscomponent die u vergezelt bij de zoektocht naar uw huisdier (in geval van verlies) en de voogdij ervan als u ooit in het ziekenhuis wordt opgenomen.
  • Met 30 jaar verzekeringservaring heeft Carrefour vele agentschappen en hypermarkten waar u op elk moment terecht kunt. Het bedrijf biedt u ook callcenteragenten die u telefonisch kunt bereiken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Met zijn meer dan 2 miljoen klanten is carrefour verzekeringen een van de meest gewaardeerde door de Fransen.
Lees ook:   Profiel van het Somali-kattenras: Kenmerken en eigenschappen

Wat zijn de formules die Carrefour Insurance aanbiedt voor katten?

De Carrefour animal mutual biedt 3 lidmaatschapsformules aan, die naast hun specifieke kenmerken allemaal een eigen risico van 20% bieden (minimaal 20 euro). Houd er rekening mee dat u de mogelijkheid hebt om opties aan elk van hen toe te voegen.

De ongevallenformule

Vanaf 5,31 euro / maand biedt deze instapformule u de essentiële garanties voor de verzorging van uw kleine katachtige in geval van ongeval en ziekte. Het jaarlijkse vergoedingsplafond is 1000 euro, wat over het algemeen voldoende is voor een jonge kat, behalve regelmatig ongeval.

De formule Balance

Naast het dekken van de kosten van ongevallen, dekt deze mid-range formule van Carrefour chirurgische kosten in geval van ziekte en niet alleen een ongeval, evenals een deel van de kosten van het steriliseren van uw kat als dit nog niet gebeurt. De prijs begint vanaf 9,22 euro / maand exclusief opties.

De Equilibre Plus formule

Voor een minimum van 28,48 euro/maand is het de premiumformule die een optimale dekking biedt voor het dier: naast de garanties van de Balance-formule omvat het de dekking van alle routinezorg, schaalkosten en biedt het een preventiepakket en een overlijdensuitkering.

Carrefour Assurance Chat review: een goed idee?

Dankzij de gevarieerde en flexibele lidmaatschapsformules biedt Carrefour Insurance u garanties die zich aanpassen aan elk type behoefte en elk type portefeuille, wat we erg interessant vinden. Daarnaast is de bijstandscomponent die de verzekeraar aanbiedt relatief goed ontwikkeld. En als klap op de vuurpijl is de toegang tot verschillende diensten en informatie heel eenvoudig en snel.

Lees ook:   Kat eet kattenbakvulling: oorzaken en oplossingen