Ontdek waar Perzische kittens te koop zijn: 16 topfokkers!

16 Perzische kattenfokkers: waar Perzische kittens te koop te vinden

Als u op zoek bent naar een Perzische kat, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een betrouwbare fokker vindt. Het vinden van een gerenommeerde fokker kan echter een uitdaging zijn, vooral met zoveel opties die online beschikbaar zijn. In dit artikel zullen we 16 Perzische kattenfokkers bespreken waar u Perzische kittens kunt kopen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

1. Fokker A

Fokker A is al tientallen jaren actief in het fokken van Perzische katten. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en staan bekend om hun gezonde en goed verzorgde kittens. Hun fokprogramma richt zich op het behouden van de rasstandaarden en het produceren van kittens met een vriendelijk en zachtaardig temperament.

2. Fokker B

Fokker B is gespecialiseerd in het fokken van showkwaliteit Perzische katten. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen op nationale en internationale kattenshows. Hun kittens worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun fysieke kenmerken en temperament. Als u op zoek bent naar een Perzische kat om deel te nemen aan kattenshows, is Fokker B een goede keuze.

3. Fokker C

Fokker C is bekend om hun ethische benadering van fokken. Ze zorgen ervoor dat al hun katten een liefdevol en gezond leven leiden. De kittens worden in huis opgevoed en gesocialiseerd, zodat ze gewend zijn aan menselijk contact en huiselijke geluiden. Fokker C hecht veel waarde aan het welzijn van hun katten en kittens.

Lees ook:   Agressie bij Ragdoll katten: Feit of Fabel?

4. Fokker D

Fokker D heeft een breed scala aan Perzische katten in verschillende kleuren en patronen. Ze bieden ook de mogelijkheid om een kitten te reserveren voordat het beschikbaar is. Dit kan handig zijn als u specifieke voorkeuren heeft voor de vachtkleur of het geslacht van uw kitten.

5. Fokker E

Fokker E is gespecialiseerd in het fokken van Perzische kittens met een bijzonder zachte vacht en expressieve ogen. Ze besteden veel aandacht aan de gezondheid en het welzijn van hun katten en zorgen ervoor dat alle kittens opgroeien in een liefdevolle omgeving.

6. Fokker F

Fokker F heeft een uitgebreid fokprogramma waarbij ze streven naar het produceren van kittens met een perfecte vachtkwaliteit en een ronde kop. Ze hebben een passie voor het ras en staan altijd klaar om potentiële eigenaren te adviseren en te begeleiden bij het opvoeden van hun Perzische kat.

7. Fokker G

Fokker G is gespecialiseerd in het fokken van Perzische kittens met een unieke kleur en patroon. Ze hebben een breed scala aan kleuren beschikbaar, waaronder zeldzame kleuren zoals chocolade en lilac. Fokker G zorgt ervoor dat al hun kittens opgroeien in een stimulerende omgeving om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.

8. Fokker H

Fokker H heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het fokken van gezonde en evenwichtige Perzische katten. Ze werken nauw samen met dierenartsen om ervoor te zorgen dat hun katten de beste medische zorg krijgen. Fokker H biedt ook nazorg en ondersteuning aan de nieuwe eigenaren van hun kittens.

9. Fokker I

Fokker I is al meer dan 20 jaar actief in het fokken van Perzische katten. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd en hebben veel tevreden klanten. Fokker I legt de nadruk op het fokken van kittens met een goede gezondheid en een liefdevol temperament.

Lees ook:   everclean

10. Fokker J

Fokker J is gespecialiseerd in het fokken van Perzische kittens met een specifieke vachtkleur. Ze hebben een breed scala aan kleuren beschikbaar, waaronder effen, schildpad, en bicolor. Fokker J zorgt ervoor dat al hun kittens grondig worden onderzocht door een dierenarts voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan.

11. Fokker K

Fokker K is trots op het fokken van Perzische kittens met een uitstekende vachtkwaliteit en een vriendelijk temperament. Ze besteden veel tijd aan het socialiseren van hun kittens om ervoor te zorgen dat ze goed aangepast zijn aan het leven in een gezinssituatie. Fokker K biedt ook uitgebreide garanties voor de gezondheid van hun kittens.

12. Fokker L

Fokker L heeft een passie voor het fokken van Perzische kittens met een uniek uiterlijk. Ze hebben kittens met zowel korte als lange vachten, evenals verschillende oogkleuren. Fokker L zorgt ervoor dat al hun kittens volledig gevaccineerd zijn voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan.

13. Fokker M

Fokker M heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het fokken van Perzische kittens met een stabiel temperament. Ze besteden veel aandacht aan het socialiseren van hun kittens, zodat ze goed kunnen omgaan met andere huisdieren en kinderen. Fokker M biedt ook ondersteuning en advies aan de nieuwe eigenaren van hun kittens.

14. Fokker N

Fokker N is gespecialiseerd in het fokken van Perzische kittens met een bijzonder zachte vacht en een lieve uitstraling. Ze zorgen ervoor dat al hun kittens regelmatig worden ontwormd en dat ze de nodige vaccinaties krijgen voordat ze naar hun nieuwe thuis gaan.

15. Fokker O

Fokker O heeft een uitgebreid fokprogramma waarbij ze streven naar het produceren van Perzische kittens met een uitstekende gezondheid en een levendig temperament. Ze werken samen met verschillende dierenartsen om ervoor te zorgen dat al hun katten de beste medische zorg ontvangen.

Lees ook:   Furminator voor Ragdoll: Noodzaak of Nonsense?

Conclusie

Het vinden van een betrouwbare Perzische kattenfokker kan een uitdaging zijn, maar met deze lijst van 16 fokkers heeft u een goed startpunt. Vergeet niet om uw onderzoek te doen, vragen te stellen en de faciliteiten van de fokker te bezoeken voordat u een beslissing neemt. Een goede fokker zal altijd bereid zijn om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel kost een Perzische kitten?

Een Perzische kitten kan variëren in prijs, afhankelijk van de fokker, de bloedlijn en de kwaliteit van het kitten. Verwacht te betalen tussen de €500 en €1500 voor een Perzische kitten van een gerenommeerde fokker.

2. Zijn Perzische katten geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Perzische katten staan bekend om hun rustige en vriendelijke karakter, waardoor ze geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Ze gedijen goed in een rustige en gestructureerde omgeving.

3. Hoe lang is de gemiddelde levensduur van een Perzische kat?

De gemiddelde levensduur van een Perzische kat ligt tussen de 12 en 15 jaar. Met de juiste zorg en voeding kunnen ze echter ook langer leven.

4. Moeten Perzische katten regelmatig worden geborsteld?

Ja, vanwege hun lange vacht moeten Perzische katten regelmatig worden geborsteld om klitten en klitten te voorkomen. Een dagelijkse borstelsessie wordt aanbevolen.

5. Zijn Perzische katten geschikt voor mensen met allergieën?

Perzische katten staan bekend om hun hypoallergene vacht, wat betekent dat ze minder allergenen produceren dan andere kattenrassen. Dit kan ze geschikt maken voor mensen met milde allergieën, maar het is altijd het beste om contact op te nemen met een allergoloog voordat u een kat adopteert.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met verschillende Perzische kattenfokkers en is bedoeld om u te helpen bij het vinden van een betrouwbare fokker voor uw nieuwe Perzische kitten. We hopen dat u hiermee de juiste keuze kunt maken en veel plezier zult hebben met uw nieuwe huisdier!