royal canin oral care

Royal Canin Oral Care: 10 Reasons Why Your Cat Needs It

Heeft jouw kat last van tandproblemen? Dan is Royal Canin Oral Care de perfecte oplossing. Deze voeding is speciaal ontworpen om de mondhygiëne van jouw kat te verbeteren en tandplak en tandsteen te voorkomen. In dit artikel lees je alles over de voordelen van deze voeding en waarom jouw kat het nodig heeft.

1. Vermindert tandplak en tandsteen

Het eerste voordeel van Royal Canin Oral Care is de werking tegen tandplak en tandsteen. Door te kauwen op de brokjes wordt het gebit van jouw kat gereinigd en wordt tandplak en tandsteen verminderd.

2. Helpt bij een gezonde spijsvertering

Naast de werking tegen tandproblemen, heeft Royal Canin Oral Care ook een positieve invloed op de spijsvertering van jouw kat. De voeding bevat namelijk ingrediënten die de darmflora ondersteunen en het verteringsproces bevorderen.

3. Optimaliseert het gewicht van jouw kat

Overgewicht is een veelvoorkomend probleem bij katten. Royal Canin Oral Care heeft een optimale balans tussen eiwitten en vezels wat helpt bij het behoud van een gezond gewicht.

4. Bevordert de urinewegen

Royal Canin Oral Care bevat ook ingrediënten die zorgen voor een gezonde werking van de urinewegen van jouw kat. Zo wordt de kans op blaasproblemen verlaagd.

5. Geschikt voor kieskeurige katten

Sommige katten zijn erg kieskeurig als het op voeding aankomt. Royal Canin Oral Care is zodanig samengesteld dat het erg smakelijk is en ook aantrekkelijk is voor kieskeurige katten.

6. Verbetert de adem van jouw kat

Een frisse adem bij je kat is belangrijk voor een goede mondhygiëne. De ingrediënten in Royal Canin Oral Care helpen bij het verminderen van een slechte adem bij katten.

Lees ook:   raambeveiliging kat

7. Verbetert de hartfunctie

Royal Canin Oral Care bevat ook voedingsstoffen die de hartfunctie van jouw kat ondersteunen en zo bijdragen aan een gezond hart.

8. Voorkomt haarballen

Haarballen zijn een veelvoorkomend probleem bij katten. Royal Canin Oral Care bevat speciale vezels die helpen bij het voorkomen van haarballen.

9. Geschikt voor alle kattenrassen

Of jouw kat nu een groot of klein ras is of een leeftijd heeft van 1 of 10 jaar, Royal Canin Oral Care is geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijden.

10. Wetenschappelijk bewezen werking

Ten slotte is de werking van Royal Canin Oral Care wetenschappelijk bewezen. Het is door Royal Canin zelf ontwikkeld en getest, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het echt werkt.

FAQs:

1. Moet ik voor elke maaltijd Royal Canin Oral Care aan mijn kat geven?
Nee, het is voldoende om eenmaal daags Royal Canin Oral Care aan je kat te geven.

2. Kan ik Royal Canin Oral Care ook aan mijn kitten geven?
Het wordt aanbevolen om Royal Canin Oral Care pas vanaf de leeftijd van 1 jaar aan je kat te geven.

3. Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie bij mijn kat?
Het resultaat bij jouw kat kan verschillen, maar over het algemeen zijn de eerste resultaten na ongeveer 3 weken zichtbaar.

4. Is Royal Canin Oral Care duurder dan reguliere kattenvoeding?
Royal Canin Oral Care is duurder dan reguliere kattenvoeding, maar gezien de voordelen en werking kan het de investering waard zijn.

5. Waar kan ik Royal Canin Oral Care kopen?
Royal Canin Oral Care is verkrijgbaar bij dierenwinkels, dierenartsen en online winkels.

Lees ook:   Minuet

In conclusie is Royal Canin Oral Care een voeding die zorgt voor de optimale mondhygiëne van jouw kat en tevens een positieve werking heeft op onder meer de spijsvertering en het gewicht van je kat. Met ingrediënten die wetenschappelijk bewezen werken en geschikt zijn voor alle kattenrassen, is het zeker de investering waard.