royal canin sterilised 37

Royal Canin Sterilised 37: Voeding voor Gesteriliseerde Katten

Als je een kat hebt die gesteriliseerd is, weet je hoe belangrijk het is om te zorgen voor de juiste voeding. Een gesteriliseerde kat heeft namelijk een andere voedingsbehoefte dan een niet-gesteriliseerde kat. Royal Canin Sterilised 37 is een speciale voeding die is ontwikkeld voor gesteriliseerde katten. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over deze voeding, inclusief de voordelen, ingrediënten en voedingswaarde.

Voordelen van Royal Canin Sterilised 37

Royal Canin Sterilised 37 biedt verschillende voordelen voor gesteriliseerde katten. Zo helpt deze voeding bij het behouden van een gezond gewicht, wat erg belangrijk is voor katten die gesteriliseerd zijn. Gesteriliseerde katten hebben namelijk de neiging om sneller aan te komen en hebben daarom extra ondersteuning nodig om hun gewicht op peil te houden.

Daarnaast helpt Royal Canin Sterilised 37 bij het ondersteunen van de urinewegen. Dit is erg belangrijk voor katten die gesteriliseerd zijn, omdat zij een verhoogd risico hebben op urinewegproblemen.

Ingrediënten van Royal Canin Sterilised 37

Royal Canin Sterilised 37 bevat een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die speciaal zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van gesteriliseerde katten. Zo bevat de voeding een hoog gehalte aan eiwitten om de spieren van je kat gezond en sterk te houden. Daarnaast bevat de voeding weinig vet, zodat je kat op een gezond gewicht blijft.

De voeding bevat ook een speciale mix van vezels die bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Verder bevat de voeding een mix van mineralen die bijdraagt aan gezonde urinewegen.

Lees ook:   kip met linzen

Voedingswaarde van Royal Canin Sterilised 37

Royal Canin Sterilised 37 heeft een uitgebalanceerde voedingswaarde die is afgestemd op de voedingsbehoeften van gesteriliseerde katten. Zo bevat de voeding een hoog gehalte aan eiwitten, wat bijdraagt aan een gezonde spiermassa. Daarnaast bevat de voeding weinig vet, zodat je kat op een gezond gewicht blijft.

De voeding bevat ook een uitgebalanceerde mix van koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen die bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een gezond immuunsysteem. Royal Canin Sterilised 37 is daarom een goede voedingsoptie voor gesteriliseerde katten.

FAQs over Royal Canin Sterilised 37

1. Is Royal Canin Sterilised 37 geschikt voor alle gesteriliseerde katten?
Ja, Royal Canin Sterilised 37 is geschikt voor alle gesteriliseerde katten, ongeacht hun ras of grootte.

2. Kan ik Royal Canin Sterilised 37 gebruiken als mijn kat niet gesteriliseerd is?
Ja, je kunt Royal Canin Sterilised 37 ook gebruiken als je kat niet gesteriliseerd is. Echter, deze voeding is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde katten en biedt daarom extra ondersteuning voor hun specifieke voedingsbehoeften.

3. Hoeveel Royal Canin Sterilised 37 moet ik mijn kat geven?
De hoeveelheid voeding die je aan je kat moet geven hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewicht, de leeftijd en de activiteit van je kat. Raadpleeg daarom altijd de voedingsrichtlijnen op de verpakking of vraag advies aan je dierenarts.

4. Is Royal Canin Sterilised 37 verkrijgbaar in verschillende smaken?
Ja, Royal Canin Sterilised 37 is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat je kunt kiezen welke smaak je kat het lekkerst vindt.

5. Waar kan ik Royal Canin Sterilised 37 kopen?
Royal Canin Sterilised 37 is verkrijgbaar bij verschillende dierenwinkels en online winkels.