sureflap dual scan

SureFlap Dual Scan: De meest innovatieve huisdierdeur

Als huisdiereigenaar wil je ervoor zorgen dat je huisdier veilig kan rondlopen, zonder dat ze het huis uit rennen. Een huisdierdeur is daar een oplossing voor. Er zijn echter zorgen of andere dieren niet binnen kunnen komen, of dat inbrekers de deur ook kunnen gebruiken om binnen te komen. Dit is waar SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem in beeld komt.

Wat is SureFlap Dual Scan?

SureFlap Dual Scan is een huisdierdeursysteem dat automatisch het in- en uitstappen van het huisdier registreert. Het systeem is uitgerust met een microchip-technologie, die ervoor zorgt dat alleen dieren die een microchip bij zich dragen toegang krijgen tot de deur. Hierdoor kunnen alleen geregistreerde huisdieren naar binnen en buiten, wat professioneel is op het gebied van huisdierbeveiliging.

Hoe werkt het?

Het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem werkt op basis van RFID-technologie. Elke keer dat een huisdier langs de deur loopt, wordt de microchip op de halsband gelezen en wordt de deur automatisch geopend. Op deze manier krijgen de huisdieren toegang tot het huis en de tuin, terwijl andere dieren en ongewenste personen worden geweerd. Het systeem heeft een dubbele scanfunctie om ervoor te zorgen dat alleen het juiste huisdier naar binnen en buiten kan.

Bovendien zijn de SureFlap Dual Scan huisdierdeursystemen geschikt voor verschillende soorten huisdieren: katten en kleine honden (tot 7 kg), die passen in de afmetingen van de deur.

Voordelen van SureFlap Dual Scan

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van SureFlap Dual Scan:

1. Veiligheid: Het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem biedt een veilige omgeving voor huisdieren, doordat alleen huisdieren die een microchip dragen toegang krijgen tot de deur.

Lees ook:   Appelciderazijn: effectief tegen vlooien op katten? Dierenarts onthult.

2. Geschikt voor verschillende soorten huisdieren: Het systeem is geschikt voor verschillende soorten huisdieren, zolang ze tot 7 kg wegen en passen in de afmetingen van de deur.

3. Handig: SureFlap Dual Scan is een handig systeem voor huisdiereigenaren omdat huisdieren naar binnen en buiten kunnen, zonder dat de eigenaar de deur hoeft te openen.

4. Energiezuinig: Het systeem is energiezuinig, omdat het alleen werkt wanneer er een huisdier langs de deur loopt.

5. Gemakkelijk te installeren: Het systeem is gemakkelijk te installeren in de bestaande huisdierdeur. Om het systeem te laten werken, volstaat het om de microchip van het huisdier te registreren in het systeem.

FAQs

1. Kunnen meerdere huisdieren het systeem gebruiken?

Ja, meerdere huisdieren kunnen het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem gebruiken, zolang ze maar een geregistreerde microchip hebben.

2. Werkt het systeem ook zonder microchip?

Nee, het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem werkt alleen met een geregistreerde microchip. Huisdieren die geen microchip hebben, kunnen geen toegang krijgen tot de deur.

3. Hoe lang duurt de installatie van het huisdierdeursysteem?

De installatie van het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem duurt ongeveer 30 minuten en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in de bestaande huisdierdeur.

4. Kan ik het systeem gebruiken als ik meerdere huisdieren heb zonder microchip?

Nee, het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem werkt alleen met geregistreerde microchips voor huisdieren. Als je meerdere huisdieren hebt zonder microchip, kan dit systeem niet worden gebruikt.

5. Kan ik het systeem gebruiken als mijn huisdier de microchip niet wil dragen?

Als uw huisdier niet bereid is om een microchip te dragen, dan is het SureFlap Dual Scan huisdierdeursysteem niet geschikt voor u. Het systeem werkt alleen met huisdieren die een microchip dragen.

Lees ook:   Kat onrustig na sterilisatie: de zoektocht naar kalmte

Conclusie

SureFlap Dual Scan is een innovatief huisdierdeursysteem dat automatisch het in- en uitstappen van het huisdier registreert. Het systeem is uitgerust met RFID-technologie, wat ervoor zorgt dat alleen geregistreerde huisdieren toegang krijgen tot de deur en hierdoor creëer je een veilige omgeving voor huisdieren. De installatie van het systeem is eenvoudig. Het werkt op basis van een geregistreerde microchip, waardoor het systeem niet werkt zonder een geregistreerde microchip. Met SureFlap Dual Scan bespaart u tijd, energie en bent u altijd zeker van de veiligheid van uw huisdier. Kies voor een betrouwbare manier van huisdierbeveiliging bij SureFlap Dual Scan.