Vergelijk de beste tarieven van 2021

Waarom een online vergelijkingspartner voor huisdierenverzekeringen gebruiken?

Als u op zoek bent naar een verzekering voor uw kat, zou het eindeloos zijn om bij elke verzekeraar een offerte te vragen en vervolgens het resultaat te vergelijken, met de online vergelijking van Univers-Chat.com, u hebt slechts een paar minuten nodig.

Door de leeftijd, het ras, de identificatie (chip of tatoeage) en de medische geschiedenis van uw huisdier in te vullen, heeft u toegang tot een simulatie van aangepaste verzekeringstarieven om te besparen op veterinaire kosten!

Waarom een mutualiteit voor katten?

Simpelweg omdat we van onze katten houden! Veel te veel Franse eigenaren kunnen de kosten van de dierenarts om hun kat te behandelen niet betalen en geven de voorkeur aan euthanasie.

Wat het ras ook is, de kat die u adopteert, heeft een minimum aan zorg nodig om een aangenaam en bevredigend leven te hebben. Inderdaad, sommige van deze behandelingen zullen preventief zijn, om uw kleine katachtige te beschermen tegen verschillende ernstige ziekten (zoals tyfus, coryza, leukose of hondsdolheid), of parasieten (vlooien, teken, luizen). Andere vormen van zorg zijn curatief, om je haarbal weer op de been te krijgen na een ziekte (spijsverteringsstoornissen, urinewegfalen, kanker, …) of een ongeval.

Omdat ziekten en ongelukken niet kunnen worden gepland, moet u bereid zijn om onverwachte uitgaven te doen om uw kat te behandelen.

Lees ook:   kattenbak met zeef