▷ 5 cadeau-ideeën voor uw kat

De gebruikelijke accessoires voor katten zoals kattenbakken of kommen zijn niet langer genoeg voor onze kattenvrienden! Er zijn talloze items voor uw kat, van de meest gekke, tot de eenvoudigste en tegen alle prijzen.

Hier is onze lijst met cadeau-ideeën voor uw kat! 5 cadeaus zowel klassiek als veel leuker voor de kat.

Gewone geschenken voor het welzijn van katten

Het geven van een geschenk aan uw kat is in de eerste plaats een onbetwistbaar teken van gehechtheid en liefde dat we voor hem hebben: het stelt u in staat om behaag uw kat, evenals uzelf. We weten het, voor onze kleine katten zouden we klaar zijn om alles te doen om hen welzijn en geluk te brengen.

Kattenmanden: Ideaal voor een dutje

Twee katten in een mandjeWe kennen hondenmanden, maar kattenmanden zijn niet zo beroemd en toch hebben ze ook hun belang! Met een gemiddelde van 15 tot 18 uur dagelijkse slaap, moeten katten hun Toplocatie om te slapen: comfortabel en goed geplaatst !

Er zijn verschillende soorten: manden, zachte kussens, tipi’s, hangmatten, kleine huizen, tapijten … Er zijn ook hangmatten en manden die aan de muur of zelfs aan een radiator kunnen worden bevestigd voor zeer koude dagen.

Je hoeft alleen maar te kiezen op basis van de persoonlijkheid van je kat: en vergeet niet om hem op een strategische plek in je huis te plaatsen, zodat je kat zich goed voelt.

Lees ook:   Huidknobbels bij katten: oorzaken, symptomen & behandelingen

Kattenbomen: essentieel voor binnenkatten

Vesper Walnoot KrabpaalZoals we allemaal weten, brengen katten een zeer groot deel van hun dag slapend door, Het zijn ook bekende zware slapers. Ze moeten echter ook oefenen en een nauwkeurig oppervlak hebben om te krabben om aan hun natuurlijke behoeften te voldoen. De beste investering voor binnenkatten is een stabiele krabpaal, aangepast aan zijn grootte en leeftijd, zodat hij stoom kan afblazen zoals hij wil!

Geschenken om onze haarballen te plezieren

Voor het welzijn van katten, Niets beter dan hem te voorzien van een gezond en aangepast dieet en garandeer hem zijn gebruikelijke slaaptijd.  Om uw kat te vermaken en gezond te houden terwijl hij plezier heeft, is er niets beter dan kattenspeelgoed!

La Miaoubox: Maandelijkse cadeaus voor katten

De MiaouboxOmdat niets te goed is voor onze kleine dieren, biedt de Miaoubox elke maand geschenken voor uw kat: traktaties, verschillende accessoires, aangepast speelgoed en hygiëneproducten. Alles is inbegrepen voor het welzijn van uw kat en om hem te plezieren!

Ontdek de Mioubox in onze complete review van deze kattenbak.

Elke maand Er worden 6 verrassingen naar uw katten gestuurd in relatie tot het profiel dat u hebt gekozen : kitten, volwassen en senior. Speelgoed en traktaties zijn daarom volledig aangepast aan het profiel en de grootte van uw kat.

Borstelhandschoen voor katten

Zelfverzorgende borstel voor kattenHet borstelen van je kat is essentieel: het verwijdert voorzichtig het zogenaamde “dode” haar op zijn vacht en helpt het tijdens de rui. Het is ook een eenvoudige manier om de hoeveelheid haar die uw kat tijdens zijn toilet kan doorslikken te verminderen, wat de vorming van zeer onaangename haarballen in de maag van uw kat voorkomt.

Lees ook:   ▷ Een 15-jarige tabbykat ontdekt de geweldige persoon waar hij altijd op heeft gehoopt

Daarnaast is een poetshandschoen als cadeau aan je kat een goede manier om Breng een speciaal moment door met je haarbal. Borstelen, wanneer zacht en gewetensvol gedaan, helpt ook om uw kat te ontspannen, zodat hij zich goed voelt.

Speelgoed op basis van kattenkruid

Om te voorkomen dat je planten gekauwd worden door je kamer katachtigen, is het misschien beter om hem zijn eigen plant te kopen! De oplossing is om te installerenKattenkruid totaal onschadelijk voor je kleine beest : het elimineert haar dat tijdens het toilet wordt ingenomen.

Het tweede type kattenkruid, kattenkruid, is ook een ideaal cadeau voor hem: kattenkruid bevochtigt en heeft ontspannende maar ook opwindende deugden voor onze haarballen. Een beetje kattenkruid op zijn Olympische Spelenuets en voila: je kat is klaar om zijn slaap opzij te zetten voor entertainment!

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.