▷ Beoordelingen Honeyguaridan A36 de automatische brokdispenser met kom

Onder de vele modellen en merken die op de markt verkrijgbaar zijn, onderscheidt de Honeyguaridan A36 automatische brokdispenser zich door zijn functies en vele functies. De prestaties ervan worden bewezen door de positieve beoordelingen van de meeste meesters. Maar wat is het eigenlijk waard?

Ontdek hieronder alles wat u moet weten, evenals onze mening over deze kattenvoerautomaat ondertekend Honeyguaridan, als dit merk van voedseldistributeur u geïnteresseerd bent, vindt u hier onze mening over de Honeyguaridan A25 en A26

Waar we naar keken tijdens onze beoordeling van Honeyguaridan’s A36-distributeur

We hebben 2 essentiële aspecten onderzocht om onze mening te geven over het A36-model van de Honeyguaridan-distributeur: het gebruiksgemak voor u en uw kat op dagelijkse basis, evenals de brokcapaciteit.

Brokjesdispenser Honneyguaridan A36

Gebruiksgemak voor u en uw metgezel

Deze automaat is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Na een snelle lezing van de gebruikershandleiding kunt u deze installeren en het aantal, de verhouding en het tijdstip van de maaltijden programmeren. Het apparaat is gedurende enkele weken volledig autonoom en uw instelling wordt opgeslagen in het geheugen van de distributeur. Als het wordt uitgeschakeld, hoeft u het niet elke keer opnieuw te programmeren. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de broktank oplaadt en vergeet niet om de dispenser na verschillende toepassingen schoon te maken.

Lees ook:   Beoordelingen &advies – Silica strooisel voor kat

De dispenser garandeert uw kat een regelmatige verzorging van brokjes, zelfs tijdens uw langdurige afwezigheid. De verwijderbare kom heeft een grote capaciteit en de lage positie vergemakkelijkt de toegang tot voedsel.

Brokjes capaciteit

De droogvoeropslagcapaciteit van de Honeyguaridan A36 wordt geschat op 3 kg. Wat betreft de roestvrijstalen kom, deze kan ongeveer 600 g brokjes bevatten. Met dit model kunt u maximaal 6 dagelijkse maaltijden voor uw kat programmeren, in verhoudingen variërend van 1 tot 80 voor elke maaltijd en een gewicht tussen 5 en 10 g per verhouding.

Samenvatting van Honeyguaridan A36 kopersbeoordelingen

Het model maakt zeer goede cijfers bij gebruikers. De beoordelingen op sites en online forums zijn vol lof of getuigenissen van tevredenheid na aankoop van deze automaat. De meesters vinden het modern, praktisch en vooral van goede kwaliteit.

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Kenmerken en functionaliteit van de automatische brokdispenser

Honneyguaridan A36 functieDe Honeyguaridan A36 is ontworpen om uitsluitend droog honden- en kattenvoer te verstrekken. Het heeft een waterdichte tank met een inhoud van 3,8 liter met een verwijderbare roestvrijstalen kom. Een knipperende blauwe LED dient als waarschuwing wanneer het brokniveau te laag is, terwijl het HG-logo rood knippert wanneer de kom wordt gevuld. Daarnaast heeft de dispenser een microfoon en luidspreker om gepersonaliseerde berichten op te nemen en uit te zenden tijdens de maaltijd.

De dispenser is uitgerust met een LCD-scherm in blauw met 4 bedieningsknoppen voor instellingen. In termen van autonomie wordt het gevoed door een stopcontact met de meegeleverde AC-adapter. In geval van storing wordt de autonomie gewaarborgd door 4 4D-batterijen die niet zijn inbegrepen.

Lees ook:   Waterfontein voor kat: hoe kies je de beste? – De Gids

Ten slotte integreert de Honeyguaridan-brokautomaat functies zoals cyclische maaltijdplanning, spraakopname en brokniveauwaarschuwing dankzij infraroodsensoren.

Conclusie onze mening over de brokdispenser Honeyguaridan A36

8.5
Totaalscore

Een voedseldispenser in de continuïteit van Honneyguaridan-modellen, de A36-versie is ook van kwaliteit! Het grote voordeel van dit product is om een kwaliteitsproduct te kunnen krijgen tegen een volledig correcte prijs.

VOOR

  • Zeer effectief, niets te klagen over het formulier
  • De basisfuncties zijn aanwezig
  • Zeer cool ontwerp

TEGEN

  • We hadden graag een kom een beetje mooier gevonden

Opmerking van de gebruiker: 3 (11 stemmen)

Wat moet je uiteindelijk onthouden van de Honeyguaridan A36-automaat? Onze mening eindigt met een positieve noot, zowel qua vorm als over de werkelijke prestaties van het accessoire. Op de vorm is het een solide model met een strak ontwerp dat een premium uitstraling heeft. Het is niet omvangrijk en past gemakkelijk bij het interieur.

>> zien op Amazon <<

Aan de prestatiekant is de dispenser onberispelijk, de functionaliteiten zijn compleet, de programmering is nauwkeurig, het gebruik en onderhoud zijn eenvoudig. Voor minder dan 80 € is de prijs-kwaliteitverhouding zeer correct.

De autonome werking slaagt erin om aan de eisen van onze katachtigen te voldoen en verhoogt onze vrijheid en rust. Dit A36-model weerspiegelt de hoge kwaliteit die wordt erkend door de verschillende distributeurs van het merk Honeyguaridan.

Andere artikelen over dit onderwerp