Wat zijn deze Cat producten waard? Beoordelingen &Informatie

Als eigenaar die op zoek is naar de beste producten voor uw schattige kleine katachtige, zult u waarschijnlijk producten tegenkomen (of al zijn tegengekomen met het catit-merklabel. Het is een kattenmerk dat ernaar streeft om aan de behoeften van alle katten te voldoen met zorgvuldig ontworpen producten om deze dieren in alle stadia van hun leven te voeden, te troosten, te stimuleren en te vermaken.

Gezien de naamsbekendheid van Catit, hebben we besloten om haar producten onder de loep te nemen, net als andere merken kattenaccessoires, om u beter te informeren over hun waarde. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over het merk Catit, evenals onze definitieve beoordeling van zijn producten.

De vlaggenschipproducten van het merk

Laten we beginnen met een presentatie met een kort overzicht van de vlaggenschip kattenproducten die worden aangeboden door het merk Catit, veel van hen zijn bestsellers in hun categorie in de winkel.

Krabpaal en meubels Vesper van Catit

Top 3

Vesper

Catit Kattenbomen en Vesper meubelen zijn luxe accessoires die een kleine ruimte, beschutting of comfortabele schuilplaats voor de kat bieden. Ze zijn ook praktisch voor katten die zich graag in de hoogte vestigen. Dit zijn accessoires die worden beschouwd als elegant, robuust, esthetisch (kunnen worden gecombineerd met interieurdecoraties) en die een speelse kant combineren.

Gemaakt voor verschillende maten heeft u de keuze tussen verschillende aantrekkelijke modellen, waaronder: High Base Vesper high furniture, Vesper Double Furniture, Vesper Kitty met krabpaal, Play Center Vesper meubels, Vesper Boxes, Vesper Cottage Furniture, etc.

Lees ook:   Kunnen katten maïs verteren?

Waterfontein voor kat

Voor de drank van je kleine bolletje haar heeft Catit verschillende modellen fontein gemaakt zodat het altijd de beschikking heeft over vers, gefilterd en gezond water. Catit waterfonteinen hebben een compact, ergonomisch ontwerp met instelbare waterstroom en om katten aan te moedigen spontaan te drinken.

Afhankelijk van de kenmerken van uw kat, heeft u de keuze tussen de modellen waterfontein met bloeiende zintuigen 2.0, de Catit Mini Flower Fountain 2.0 (1,5 liter) voor kleine katten, of het witte roestvrijstalen fonteinmodel, de Fresh &Clear Catit Design Fountain.

Kattenbakken

Dit zijn in wezen voerbakken, handig voor het serveren van het voedsel van je kleine katachtige. Deze voerbakken zijn stabiel, ontworpen met ondiepe diepte om de snorharen van de kat tijdens het eten niet te storen, evenals duurzame materialen zoals gemakkelijk te reinigen roestvrij staal. Catit heeft voor u multifunctionele kommen in enkel- of dubbelformaat gemaakt, met antislipvoeten.

Zak- en transportkratten

Dit zijn accessoires die bedoeld zijn om de mobiliteit en beweging van uw kat te vereenvoudigen, bijvoorbeeld als u hem mee wilt nemen op reis of zijn afspraken met de dierenarts wilt nakomen. Met catitzakken en transportkratten kunt u uw kat gemakkelijk vervoeren, en dat allemaal in alle veiligheid.

Catit ontwierp de multifunctionele Cabrio Transport Cages met afneembare kommen om voedsel in te brengen zonder te openen. Ze openen aan alle kanten en vergrendelen gemakkelijk, met optimale ventilatie. Ze zijn ruim en geschikt voor alle vervoerswijzen.

Speelse brokjesdispenser

In dit assortiment heeft Catit voor uw katachtigen de Croquettier Senses 2.0 en de Senses 2.0 brokjes tubes bedacht, om hun jachtinstinct te stimuleren en hen aan te moedigen om moeite te doen om hun brokjes of lekkernijen te krijgen. Dit helpt hen actief te houden terwijl ze worden vermaakt. Deze 2 producten zijn ook langzaam voedende accessoires, die voorkomen dat uw katachtigen veelvraten worden.

Kattenspeelgoed

Top 4

Catit Pelle Zintuigen 2.0

Catit heeft een reeks Senses-speeltjes ontwikkeld om uw kat aan te moedigen zijn verschillende zintuigen te gebruiken, zijn jachtinstinct te stimuleren en zijn behendigheid te wekken. Ze zijn ook bedoeld om momenten van afleiding en oefening te bieden voor een goede fysieke conditie. Dit zijn speeltjes zoals Senses 2.0 Circuits en SuperCircuits en Fireball senses 2.0 of Senses Catit Turnstile.

Beddengoed en hygiëne

Voor hygiëne en mestbeheer biedt Catit een reeks nesten met Magic Blue functi filterpatronenOp als luchtreiniger en effectief verminderen van het ammoniakgehalte in de tank. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn ze ontworpen voor alle maten, Standard en Giant. Voor meer netheid zijn er extra Catit tapijten voor kattenbak.

Lees ook:   200 Schattige en Grappige Kattennamen voor Broer en Zus Tweelingen

Kattenborstel en haarverzorging

Het onderhoud en de verzorging van de vacht van uw katten wordt bij Catit niet verwaarloosd. Voor dit doel vindt u verzorgingssets met de meeste essentiële accessoires voor het verwijderen van dood haar, haarontwarring en andere verzorging voor verschillende soorten haar. Deze omvatten Senses 2.0 Self-Grooming Brushes, Korthaar en Langharige Kattenverzorgingskits en nog veel meer.

Welke kattenproducten produceert Catit?

Het merk Catit biedt katten 2 hoofdcategorieën producten die overeenkomen met hun behoeften: een reeks voedingsproducten en een breed scala aan kattenaccessoires.

Feesten en kattenvoer

Catit biedt een scala aan maaltijden voor het voeren van onze katachtigen. Dit zijn in wezen natte voedingsmiddelen gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten (eiwitten geassocieerd met groenten), zonder granen, GGO’s of kunstmatige smaakstoffen. Traktaties en voedingsmiddelen omvatten:

  • Een reeks Catit Chicken Meals met een verscheidenheid aan 6 kipsmaken: Catit Chicken Duck en Potato, Zalm en Wortelen, Rundvlees en Pompoen, Tonijn en Groene Kool, Lever en Zoete Aardappel, tot slot Tilapia en Sperziebonen.
  • Een reeks Catit Fish Meals, ook met 6 vissmaken: tonijn en wortelen, zalm en sperziebonen, garnalen en sperziebonen, tilapia en aardappelen, krabsmaak en pompoen.
  • Het Catit Creamy-assortiment lekkernijen is verkrijgbaar in 4 smaken: kip en lever, zeevruchten, zalm en tonijn.
  • Catit Nibbly Trakteert met kip, zalm en tot slot kip en lever.

Categorieën kattenaccessoires

Catit biedt een uitgebreide catalogus van accessoires gericht op alle specifieke behoeften van katten, en onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Een reeks voedingsproducten bestaande uit drinkers of waterfonteinen, voerbakken of kommen, evenals placemats.
  • Een scala aan Catit Vesper meubels en kattenbomen.
  • Een waaier aan Senses speelgoed, met accessoires zoals Game Circuits, brokjesdispensers, krabpalen, …
  • Een scala aan tassen en transportkratten voor de mobiliteit van uw katachtigen.
  • Een scala aan toilethuizen, kattenbakken en andere gerelateerde accessoires voor hygiëne.
  • Een scala aan producten voor verzorging en haarverzorging.

Catit bestsellers op dit moment

Herkomst en informatie over het merk Catit

Logo CatitCatit is een merk van kattenproducten van Canadese oorsprong waarvan de missie is om producten aan te bieden die praktisch, gemakkelijk te gebruiken en geschikt zijn voor de behoeften van zelfs de meest wispelturige katten. Het merk behoort tot HAGEN, een grote multinational in familiebezit opgericht in 1955 door Rolf C. HAGEN, gespecialiseerd in de productie en distributie van producten en accessoires voor huisdieren. Naast Catit bezit het bedrijf ook andere bekende merken zoals Dogit, CatLove, Vesper, Design, Zeus, Le Salon, Living World Green, etc.

Lees ook:   Zijn Savannah-katten legaal in Ohio? Essentiële informatie!

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Het merk Catit maakt gebruik van de reputatie, ervaring en distributienetwerk van het moederbedrijf HAGEN, al meer dan 60 jaar een van de invloedrijke spelers op de dierenwinkelmarkt. De laatste heeft het vertrouwen van gebruikers verdiend door de kwaliteit van zijn producten. Het merk Catit is sterk vertegenwoordigd in Noord- en Zuid-Amerika, maar ook op het hele Europese continent.

Sinds de oprichting heeft Catit zich uitsluitend gewijd aan de behoeften van katten en een reeks producten ontwikkeld die zo divers als gevarieerd zijn. Zelfs als het merk graanvrij kattenvoer aanbiedt, wordt het vooral gewaardeerd om de verscheidenheid en kwaliteit van zijn catalogus van kattenaccessoires die zijn ontworpen volgens de regels van de kunst, van hoogwaardige en duurzame materialen. Naast hun bewezen kwaliteit worden Catit accessoires ook gewaardeerd om hun betaalbare kosten.

Catit heeft een redelijk responsieve klantenservice opgezet waarmee u op verschillende manieren contact kunt opnemen. 95% van de vragen over de producten van het merk worden snel beantwoord op het tabblad Contact. Selecteer gewoon het product dat interesseert u en heeft de antwoorden. Als u meer specifieke zorgen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail (of telefonisch voor inwoners van Canada).

Waar kan ik producten kopen voor mijn Catit kat?

U kunt Catit-producten kopen bij retailers, speciaalzaken of dierenwinkels. U vindt ze ook in winkels die kattenproducten verkopen op sites van derden, omdat het merk nog geen eigen online winkel heeft.

Catit producten te koop van het moment

Onze mening over Catit

Wat kunnen we ons uiteindelijk herinneren over de waarde van de producten van Catit (voedsel en accessoires)?

Wat het voedselassortiment betreft, het is niet het sterke punt van het merk vanwege de gemiddelde kwaliteit van de recepten. De formules zijn zeker graanvrij, maar niet rijk genoeg aan eiwitten die essentieel zijn voor katten.

Aan de andere kant is de naamsbekendheid van Catit volledig gebaseerd op zijn assortiment kattenaccessoires. Dit zijn producten die met de grootste zorg zijn gemaakt en die alle behoeften van de katachtige gent dekken. We waarderen de kwaliteit van de accessoires die speciaal zijn ontworpen met de speciale zintuigen van de katten in gedachten, voor hun gezondheid, veiligheid en welzijn, hun gebruiksgemak en onderhoud, en de prijs-kwaliteitverhouding waardoor ze goed toegankelijk zijn voor de meeste eigenaren. Dit alles draagt ertoe bij dat Catit een van de beste merken kattenproducten is.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.