▷ Beoordelingen Invoxia Pet Tracker de GPS tracker lange autonomie

De Pet Tracker van Invoxia is een GPS tracker die is ontworpen om u te helpen uw 4-poots metgezel te vinden in geval van verlies, weglopen of wanneer hij te ver gaat, maar ook om zijn dagelijkse activiteit te volgen.

Beter dan de meeste concurrerende modellen, onderscheidt de Invoxia Pet GPS-tracker zich door zijn hoge autonomie, zonder te beknibbelen op de andere hoofdkenmerken van een GPS-halsband. We hebben het onder de loep genomen en we leveren alles aan u! Ontdek hieronder de sterke punten, mogelijke zwakke punten en onze mening over de GPS kattenhalsband Invoxia Pet Tracker.

Invoxia - Pet Tracker - Mini Tracker voor kat en hond - Activity Monitoring Welzijn en GPS Zone - Abonnement 3 jaar inbegrepen &lange autonomie

Invoxia – Pet Tracker – Mini Tracker voor kat en hond – Activity Monitoring Welzijn en GPS Zone – Abonnement 3 jaar inbegrepen &lange autonomie

 • ONTDEK ZIJN GEHEIME LEVEN: volg zijn activiteiten: wandelen, dutten, maaltijden, plaatsen om te wandelen, enz. en zijn avonturen, dag en nacht. Perfect voor bewaking op afstand (hondenoppas, kennel …)
 • ZORG VOOR UW VEILIGHEID: Volg de gezondheidsindicatoren (krabben, blaffen en activiteit) op de lange termijn om pathologieën te detecteren. Word beter georganiseerd als een gezin om hem te voeden en mee te nemen
 • WEET WAAR JE HET MOET ZOEKEN: GPS zone tracking (tussen 5 en 80m) en warme/koude radar op de laatste meters. Lekwaarschuwing dankzij het “virtuele hek”. Waarschuwing: minder nauwkeurig dan een GSM-tracker
 • PRAKTISCHER EN GOEDKOPER DAN EEN GSM-TRACKER: van 15 dagen tot 1 maand autonomie (oplaadbaar), om uw huisdier te volgen, zelfs na enkele dagen weglopen, in tegenstelling tot GSM. Abonnement inbegrepen 3 jaar
 • DE KLEINSTE EN LICHTSTE: slechts 15g en waterdicht tot 1m. Ideaal om uw kat of hond beter te begrijpen, hun gezondheid en welzijn te bewaken en hun geluk te garanderen. Gevalideerd door dierenartsen

Waar we naar keken tijdens de Invoxia Pet Tracker review

Inoxia Pet Tracker met een katTijdens onze review van de Invoxia Pet Tracker trokken 2 essentiële punten onze aandacht: het dagelijks gebruik door de kat enerzijds en het gebruiksgemak voor u, de meester, anderzijds.

Lees ook:   life 24

Dagelijks gebruik door de kat

Het ontwerp van de tracker wordt verondersteld comfortabel te zijn voor de kat vanwege zijn kleine formaat en lichte gewicht. Het is een minidoosje dat geruisloos werkt en geen rommel bevat. Het hecht gemakkelijk aan de ketting van uw kat en vergezelt hem dagelijks zonder zijn bewegingen te belemmeren of te belemmeren.

Gebruiksgemak voor de master

Het gebruik van het accessoire is zonder bijzondere beperking voor de master. De installatie is eenvoudig en snel. Het enige dat u hoeft te doen, is volledig opladen, vervolgens de gratis Invoxia GPS-applicatie op uw smartphone downloaden om de verbinding met de tracker tot stand te brengen en deze ten slotte aan de halsband van uw kleine katachtige te bevestigen.

De bediening gebeurt uitsluitend vanaf uw telefoon, via de aangesloten applicatie. Deze laatste heeft een ergonomische, duidelijke en vereenvoudigde interface waarmee u alle functies van de Invoxia Pet Tracker kunt gebruiken.

De functies en functionaliteit van de Invoxia tracker

Inoxia Pet Tracker appWat de functies betreft, merk op dat de Invoxia Pet Tracker GPS-tracker geschikt is voor honden en katten. Hij meet 42 x 24 x 17 mm en weegt 15 g. Het is gecertificeerd waterdicht en waterbestendig tot 1 m. Op het gebied van connectiviteit werkt GPS met behulp van het low-power LoRa-netwerk. Als u het traditionele mobiele netwerk niet gebruikt, is er geen simkaart of mobiel abonnement vereist.

De Invoxia Pet Tracker is uitgerust met een oplaadbare lithium-ion batterij met een autonomie variërend tussen 1 week en 3 maanden, afhankelijk van de gebruikswijze of activiteit.

De meeste functies die de tracker biedt, zijn gericht op geolocatie en het volgen van de activiteiten van uw kat. Ze komen neer op 5 hoofdopties:

 • GPS-locatie op een kaart zonder afstandslimiet
 • Het virtuele hek, dat is een soort waarschuwings- of bewakingszone
 • Volgen van verplaatsingenents volgens het tijdsinterval dat u hebt gedefinieerd
 • Locatie geschiedenis
 • Het activiteitenlogboek van uw huisdier (wandelen, hardlopen, spelletjes, rust, …).
Lees ook:   Mutuelle Siamois – Vind de juiste ziektekostenverzekering voor deze raskat

De hoogtepunten van dit GPS-volgsysteem voor katten

De belangrijkste kracht van de Invoxia Pet Tracker ligt in:

 • Lange levensduur van de batterij: het apparaat kan enkele weken of zelfs 3 maanden actief blijven. Bovendien wordt u op de hoogte gebracht wanneer deze onder de 20% daalt en duurt het volledige opladen slechts 1 uur.
 • Geen verplichting: abonnement op het LoRa-netwerk is inbegrepen voor 3 jaar. Maar aan het einde van deze periode is het jaarabonnement vastgesteld op 9,99 € of 0,83 € / maand, een grotendeels betaalbare prijs.

Conclusie onze mening over de GPS tracker voor katten Invoxia Pet Tracker

5.5
Totaalscore

Het is een mini ergonomische tracker, met eenvoudige bediening en eenvoudige bediening, het heeft de functies die worden verwacht door een GPS-tracker van dit type. Dit is een product dat we aanbevelen.

VOOR

 • Redelijke grootte voor de kat
 • Werkt naar behoren

TEGEN

 • Configuratie die intuïtiever zou moeten zijn

Opmerking van de gebruiker: 3.23 (48 stemmen)

Kortom, het is een ergonomische miniplotter, met eenvoudige bediening en eenvoudige bediening. Het apparaat bevat de belangrijkste kenmerken die worden verwacht van een GPS-halsband voor huisdieren. Maar we worden meer verleid door de lange autonomie van het apparaat, in tegenstelling tot de meeste plotters met een geschatte duur tussen 1 en 4 dagen.

>> zien op Amazon <<

Naast autonomie biedt deze plotter van Invoxia locatie zonder afstandslimiet met een goede nauwkeurigheid. Het kan echter minder zijn in bergachtige of ruige gebieden. Maar over het algemeen heeft het accessoire een goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoet het aan uw verwachtingen.

Lees ook:   Katten en hun intense afkeer van water verklaard

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.