Wat zijn deze Cat producten waard? Beoordelingen &Informatie

Sure Petcare staat bekend om zijn beroemde kattenluiken en microchipdispensers en zijn recente Connected-modellen, en staat vermeld in de ranglijst van de beste kattenaccessoires en wil uiteindelijk een wereldleider worden in de huisdiertechnologie-industrie. Maar wat zijn de producten van dit merk echt waard?

Van Britse oorsprong is het merk Sure Petcare gespecialiseerd in de productie van producten voor huisdieren. Haar missie is om slimme accessoires te ontwikkelen om de manier waarop we voor onze kleine katachtigen zorgen te verbeteren, met een focus op veiligheid, welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder alle informatie en onze mening over de producten van het merk Sure Petcare.

Inhoudsopgave

De vlaggenschipproducten van het merk

Laten we beginnen met een presentatie met een kort overzicht van de vlaggenschip kattenproducten die door het merk worden aangeboden Tuurlijk Petcare, velen van hen zijn bestsellers op in hun in-store categorie.

Lees ook:   Kat spint bij pijn? Belangrijke informatie!

SureFlap kattenluiken

SureFlap kattenluiken zijn ontworpen om uw kat grote vrijheid te geven, waardoor hij het huis kan betreden en verlaten zoals hij wil, zonder uw tussenkomst. Deze apparaten worden pas geopend nadat de aanwezigheid van de RFID-chip van uw kat is gedetecteerd en voorkomen dat binnendringende dieren uw huis binnenkomen. Oorspronkelijk bestaande uit 3 modellen, waaronder de elektronische snijder, dualscansnijder en de grote elektronische snijder, is het SureFlap-assortiment kattenkleppen verrijkt met de recente modellen Flap en Large Cat Connect.

De gemeenschappelijke punten van Sureflap kattenluiken

SureFlap Catters heeft bepaalde punten gemeen, maar ook specifieke aspecten die hen bijzonder maken en innovatie weerspiegelen in de ontwikkeling van het assortiment. In termen van overeenkomsten, bijvoorbeeld:

 • De 5 elektronische kattenluiken zijn compatibel met gewone chips en RFID-medaillons.
 • Ze kunnen worden geïnstalleerd op deuren, ramen en muren (materialen: hout, beton, glas, staal).
 • Ze hebben een geïntegreerd tochtwerend systeem.
 • Ze worden aangedreven door batterijen.

De verschillen tussen de modellen kattenluik

Sommige functies zijn echter specifiek voor bepaalde modellen:

 • Elektronische vergrendeling en ontgrendeling op afstand, exclusief gereserveerd voor Connect-modellen.
 • Selectieve uitvoer (DualScan- en Connect-modellen).
 • De invoer-/uitvoermeldingen, het LCD-scherm en de timer van uw katten zijn niet op alle modellen uitgerust.
 • Evenzo variëren de afmetingen van de kattenluiken afhankelijk van de gekozen modellen.

SureFeed aangesloten brokdispensers

SureFeed connected brobble dispensers zijn accessoires waarmee u uw kat op de slimste en veiligste manier kunt voeren. Dankzij hen kun je de eetgewoonten van je kleine katachtige volgen om hem te helpen een gezondere levensstijl aan te nemen. Geïntroduceerd met het recente Connect-assortiment, werken sure petcare merk verbonden voedseldispensers met een RFID-chip en zijn verbonden met uw smartphone of computer via een Hub en de Sure Petcare-app.

Kenmerken van deze SureFeed voerdispensers

Compatibel met zowel droog als natvoer, hebben deze hightech dispensers een aantal functies en voordelen die u niet zult vinden in conventionele dispensers:

 • Toegang via RFID-chip of -tag geeft uw kat die de chip draagt alleen toegang tot het voedsel. De dispenser sluit automatisch wanneer uw kat weggaat.
 • De hermetische sluiting van de dispenser maakt het mogelijk om het voer tegen vliegen te bewaren en langer te bewaren.
 • U kunt de dosering van voedsel nauwkeurig instellen, de geconsumeerde hoeveelheden voedsel en de frequentie van het voeren van uw kat controleren. Als gevolg hiervan kunt u de kleinste verandering in de eetgewoonten van uw kat herkennen, en dat allemaal vanuit uw mobiele applicatie.
 • Merk ten slotte op dat SureFeed aangesloten brokdispensers praktische accessoires zijn voor grote gezinnen, die tot 32 huisdieren aankunnen.
Lees ook:   xxxl kattenbak

Welke kattenproducten produceert Sure Petcare?

De kattenproducten van het merk Sure Petcare zijn in wezen hightech accessoiresArtis in 3 hoofdreeksen waaraan een 4 kan worden toegevoegdÞ Categorie gereserveerd voor gerelateerde accessoires of reserveonderdelen.

 • Het assortiment SureFlap elektronische kattenluiken, dat 5 modellen omvat: een elektronisch chip kattenluik, een groot chip kattenluik, de DualScan chip cat en de 2 Connect chip kattenluiken.
 • Het assortiment SureFeed voedseldispensers en hermetische kommen, bestaande uit 2 modellen dispensers: de SureFeed microchipdispenser en de Connect voedseldispenser. Elk van deze voedseldispensers wordt geleverd met een enkele kom en een dubbele kom, evenals een mat.
 • De SureSense-familie van chiplezers voor huisdieren, waaronder de SureSense Microchip Reader en het Temperature Reader-model, evenals Radio Frequency Identification Medallions.
 • Gerelateerde accessoires voor de verschillende productgamma’s, waaronder: Wall Cat installatiekits, chop mount adapters, chop tunnel extensions, hubs voor connect accessoires, …

Sure Petcare bestsellers momenteel

Herkomst en informatie over het merk Sure Petcare

Logo Sure PetcareHet merk Sure Petcare werd in 2007 opgericht door Cambridge-fysicus Dr. Nick Hill. Oorspronkelijk bekend als SureFlap, was het in 2017 dat het de nieuwe naam Sure Petcare aannam. Het bedrijf is ontstaan met de wens van de oprichter om te voorkomen dat indringers zijn huis binnendringen via het luik om zijn kat Pinball te terroriseren. Dit is hoe hij zich in 2008 voorstelde, de SureFlap microchipklep, met behulp van de kattenchip als een gepersonaliseerde deursleutel die voorkomt dat andere dieren binnenkomen.

Door voortdurend te innoveren, heeft Sure Petcare zijn assortiment slimme producten uitgebreid met een hondentak en andere slimme accessoires zoals voedseldispensers, luchtdichte kommen en de nieuwste verbonden modellen die op afstand kunnen worden behandeld via een mobiele app.

Lees ook:   active outdoor

Het succes van het bedrijf wordt toegeschreven aan zijn niet-aflatende inzet, zijn relatie met zijn klanten en de creatie van kwaliteitsaccessoires die voldoen aan de problemen van al zijn gebruikers.

De positionering van het merk in de dierenwinkelmarkt

Sure Petcare is al meer dan 10 jaar op de markt en geniet een goede reputatie bij consumenten. De productassortimenten zijn in trek in Engeland en Frankrijk en worden gedistribueerd in iets meer dan 35 landen over de hele wereld. De reputatie van het merk is gebaseerd op de knowhow van zijn teams die erin slagen accessoires van onberispelijke kwaliteit te creëren en gedekt door een kwaliteitsgarantie in geval van storing.

Toegewijd aan innovatie en constante ontwikkeling, is het merk van plan om op korte termijn een portfolio van verbonden producten op te zetten die zijn ontworpen om concrete hulp te bieden aan verschillende eigenaren van gezelschapsdieren. Dit zal hen in staat stellen om de veiligheids-, gezondheids- en welzijnsbehoeften van hun viervoetige metgezellen beter te begrijpen en te beheren.

Op de lange termijn streeft Sure Petcare simpelweg naar wereldwijd leiderschap door gebruik te maken van de kansen die de huisdiertechnologie-industrie biedt.

Wat betreft de service na verkoop, houd er rekening mee dat alle nieuwe Sure Petcare-producten een garantie van 3 jaar hebben vanaf de datum van aankoop, afhankelijk van een aankoopbewijs. Om de garantie te activeren, is het noodzakelijk dat u uw product registreert door het online garantieformulier in te vullen, met uitzondering van producten in het aangesloten assortiment, omdat deze vooraf zijn geregistreerd door het bedrijf.

Om de contacten met de klantenservice te vergemakkelijken, heeft het merk een speciaal online contactformulier ontwikkeld waarmee u uw zorgen over Sure Petcare-producten kunt bespreken. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de dienst na verkoop van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.30 en 17.30 uur.

Waar kan ik producten kopen voor mijn Sure Petcare kat?

Het merk Sure Petcare brengt zijn verschillende producten rechtstreeks online op de markt via zijn website, waar u de modellen kunt bestellen die u interesseren. Maar ze zijn ook verkrijgbaar bij distributeurs, dierenwinkels, speciaalzaken en zelfs veterinaire diensten. Ten slotte kunt u ze ook kopen op andere online winkels dan die van het merk.

Onze mening over Sure Petcare

Uiteindelijk onderscheidt de hightech oriëntatie van het merk Sure Petcare het van andere merken klassieke kattenaccessoires. Sure Petcare-producten omarmen de tijd van de tijd en maken ons dagelijks leven net zo veel gemakkelijker als onze katten. Het bedrijf is erin geslaagd om het potentieel van technologie ten dienste te stellen van de behoeften en het welzijn van onze kleine katten.

Accessoires van dit niveau hebben noodzakelijkerwijs iets hogere kosten dan standaardmodellen die gebruikelijk zijn op de markt, maar hun prijs weerspiegelt duidelijk hun waarde.

Van alle activa die de producten van het merk Sure Petcare kenmerken, merken we vooral punten op en waarderen deze zoals:

 • De kwaliteit van de accessoires die wordt weerspiegeld in de gebruikte materialen, evenals hun duurzaamheid en de garantie die ze dekt.
 • De effectiviteit van accessoires die hun rol spelen en voldoen aan gedefinieerde behoeften. Hun slimme functies maken gewone accessoires tot nu toe bijna verouderd.
 • De innovatie die tot uiting komt in de constante verbetering van de producten van het merk en de plannen om het assortiment uit te breiden.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.