▷ Beoordelingen SureFlap Electronic Smart Cat

Het is een feit, kattenluiken zoals de SureFlap geven meer autonomie en vrijheid aan je kat, en geven je natuurlijk rust thuis.

Om u te helpen bij uw zoektocht, hebben we besloten om u een volledige beoordeling voor u te geven Een van de beste kattenluiken die er op dit moment bestaan, de SureFlap chip kattenluik. Hieronder vindt u alle details van de test en laten we u zien of deze apparatuur echt aan zijn reputatie en onze verwachtingen voldoet.

Waar we naar keken tijdens de SureFlap microchip kattenluiktest

Tijdens de test van de SurFlap elektronische flap hebben we ons vooral gericht op 2 punten: het dagelijks gebruik van apparatuur door kitty, en gebruiksgemak voor u.

Dagelijks gebruik door de kat

Met zijn robuuste structuur met perfecte afwerkingen en met zijn 4 toegangswegen biedt dit kattenluik totale vrijheid aan uw kat. Inderdaad Het enige wat uw kat hoeft te doen is het apparaat benaderen om zijn onderhuidse identificatiechip te detecteren en het toegangsblad te ontgrendelen.

Bovendien, hoewel sterk, is de flap van dit kattenluik licht en tilt het moeiteloos op, wat het nog gemakkelijker maakt voor je kleine katachtige.

Gebruiksgemak voor de master

Na alle batterij tests die op dit apparaat zijn uitgevoerd, lijkt het erop dat van alle kattenluiken die er kunnen zijn, de SureFlap-kattenluik met microchip een van de dingen is die uw leven het meest zullen vereenvoudigen. Inderdaad, naast het feit dat het je bevrijdt van het karwei om de deur elke keer voor je kat te openen, beveiligt het je huis en als klap op de vuurpijl is het gemakkelijk te gebruiken.

Lees ook:   sanicat classic

Inderdaad Eén knop is genoeg om je kleine beest te registreren : Het enige wat u hoeft te doen is uw kat met een onderhuidse identificatiechip dichter bij het kattenluik te brengen en op de opnameknop te drukken, en voila!

SureFlap Elektronische Smart Cat voor Kat, Wit

SureFlap Elektronische Smart Cat voor Kat, Wit

 • Voorkomt dat ongewenste dieren uw huis binnenkomen.
 • Compatibel met alle gangbare elektronische chips en RFID-medaillons
 • Werkt met vier AA-batterijen met een levensduur van één jaar
 • Kan op een muur, raam of deur worden geïnstalleerd – accessoires zijn beschikbaar
 • Slaat tot 32 dierlijke identiteiten op in het geheugen

De kenmerken van het SureFlap kattenluik

Sureflap kat met kat van Sure PetcareHoe ziet dit kattenluik eruit dat zo geliefd is bij veel katteneigenaren? Laten we eens nader bekijken wat u kunt ontdekken door de doos te openen.

Grootte

Met een opening van 14,2 cm lang en 12 cm hoog is het SureFlap kattenluik ontworpen om katten met een gewicht tot ongeveer 7 kg door te laten. Merk ook op dat de vereiste afmetingen van het gat van de locatie van installatie van het kattenluik 16,5 x 17,1 cm zijn.

Energiemodus

Het SureFlap kattenluik werkt met 4 AA batterijen, en heeft een autonomie van ongeveer 1 jaar. Hiermee kunt u dit apparaat vrijwel overal in uw huis installeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zich in de buurt van een stopcontact bevindt. Houd er bovendien rekening mee dat dit kattenluik een indicatielampje heeft dat aangeeft dat de batterijen leeg zijn en dat het tijd is om ze te vervangen.

Functies

Deze apparatuur is Uitgerust met een chiplezer die compatibel is met alle onderhuidse identificatiechips die door een dierenarts zijn gedeponeerd, evenals de meeste RFID-medaillons. In staat om in totaal 32 dieren te registreren en met 4 toegangswegen, garandeert dit kattenluik u een selectieve binnenkomst van dieren in uw huis, waardoor u wordt beschermd tegen de invasie van potentiële binnendringende dieren. Merk ook op dat het SureFlap kattenluik een handmatig vergrendelingssysteem heeft.

Lees ook:   Kat's liefde voor wangenkrabben onthuld: 8 intrigerende redenen

Instructies voor het gebruik van de SureFlap microchip kattenluik

De instructies voor het gebruik van het product zijn heel eenvoudig te lezen, daarom is dit product zo gemakkelijk te hanteren. Hier vindt u de montagehandleiding en gebruikershandleiding van de elektronische Sureflap flap.

SureFlap grote kat chip kat

Natuurlijk heeft Petcare aan alle katten gedacht door deze kattenluik te ontwikkelen, als je een groot kattenras hebt of een kat een beetje gecoat (meer dan 7kg) zul je moeten kiezen voor de grote chipkat SureFlap. De link staat hieronder.

SureFlap chipklep, wit (4 C batterijen vereist)

SureFlap chipklep, wit (4 C batterijen vereist)

 • Voorkom dat binnendringende dieren uw huis binnenkomen
 • Compatibel met alle microchips wereldwijd en RFID-halsbandtags
 • Stel de deur in om automatisch te vergrendelen/ontgrendelen op opgegeven tijden
 • Vereist vier C-batterijen die tot een jaar meegaan
 • Ontworpen voor grote katten en kleine honden

De sterke punten van dit kattenluik

Alle gebruikers en eigenaren van katten zijn het er unaniem over eens: de SureFlap kraagloze microchip kattenluik is zeer eenvoudig te gebruiken, zeer praktisch en biedt grote vrijheid aan zowel de kat als de meester.

Connect Sureflap consumentenrecensies

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Zwaar, robuust, met een netjes ontwerp en perfecte afwerkingen, de SureFlap-chipklep kan zeer eenvoudig worden geïnstalleerd op vrijwel elk type ondersteuning (deur, raam, muur), vooral dankzij het patroon waarmee het is voorzien.

Aan de gebruikszijde is het apparaat niet alleen compatibel met alle onderhuidse chips en de meeste RFID-medaillons, maar ook met alle onderhuidse chips, maar ook met de meeste RFID-medaillons Huisdierregistratie is heel eenvoudig (Druk gewoon op een knop wanneer het dier zich dicht bij het apparaat bevindt en de laatste onthoudt het).

Lees ook:   Waarom dragen katten trots hun prooi naar huis?

Bovendien tilt het blad moeiteloos op, tot vreugde van de kat, en bovendien opent en sluit het geruisloos, waardoor u een perfecte afdichting krijgt, waardoor het mogelijk is om het warmteverlies in de winter aanzienlijk te beperken.

Conclusie onze mening over het microchip kattenluik van SureFlap

9.5
Totaalscore

Met een origineel ontwerp en met zijn vele functies is het zeer praktisch en zeer gemakkelijk te gebruiken, zowel voor de meester als voor de kat. Met de bescheiden afmetingen van het toegangsblad is het echter niet geschikt voor zeer grote katten, met een gewicht van meer dan 7 kg hiervoor zal het nodig zijn om te kiezen voor het model voor grote kat.

VOOR

 • Eenvoudig te installeren
 • Compatibel met de identificatiechip van uw kat
 • Verkrijgbaar in twee kleuren

TEGEN

 • Niets te melden in het bijzonder

Opmerking van de gebruiker: 5 (2 stemmen)

Gezien alle kwaliteiten van dit product dat al lang door ons is getest, en natuurlijk ook rekening houdend met de online meningen van verschillende gebruikers, we kunnen alleen maar bevestigen dat surflap’s microchip kattenluik zeker aan onze verwachtingen voldoet.

>> bekijk de Sureflap Cat op Amazon<<

Met een origineel ontwerp en met zijn vele functies is het zeer praktisch en zeer gemakkelijk te gebruiken, zowel voor de meester als voor de kat. Met de bescheiden afmetingen van het toegangsblad is het echter niet geschikt voor zeer grote katten, met een gewicht van meer dan 7 kg hiervoor zal het nodig zijn om te kiezen voor het model voor grote kat.

SureFlap Catters van Sure PetCare een rijk assortiment

SureFlap kattenluiken zijn een reeks producten die perfect zijn aangepast aan katten met toegang tot het buitenleven. Sure PetCare biedt modellen die geschikt zijn voor alle toepassingen die u nodig heeft, maar ook voor alle soorten katten.

Misschien past een van de andere SureFlap kattenluiken beter bij je behoeften of ben je gewoon nieuwsgierig naar de andere kenmerken van de kattenluiken. Aarzel in dit geval niet om onze analyses en onze mening over de 3 kattenluiken van het SureFlap-assortiment zonder halsband te raadplegen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, ik begeleid met plezier, geïnteresseerdGrity en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.