▷ Hoe de dierenarts van de kat te betalen in geval van een ongeval als u niet over de middelen beschikt?

De meeste katten hebben misschien een robuuste gezondheid, maar helaas zijn ze nooit veilig voor een ongeluk. Statistisch gezien zijn ongevallen de meest voorkomende zijn verkeersongevallen of vallen, brandwonden en vergiftigingen. Elk van deze gevallen vereist snel reageren en de dierenarts bellen, ongeacht de kosten.

Helaas De kosten kunnen snel oplopen afhankelijk van de ernst en de verschillende te verlenen zorg. Wat te doen als u het zich niet kunt veroorloven om de rekening te betalen Meteen van de dierenarts?

Hoe financier je de zorg van de dierenarts als je geen geld beschikbaar hebt?

Eerst kunt u naar een veterinaire apotheek voor de armste mensen gaan om de rekening van de dierenarts te betalen, in Frankrijk zijn er twee dispensariumnetwerken, de dispensaria Fondation Assistance aux Animaux en de dispensaria se la SPA. Aandacht in alle gevallen zijn dispensaria geen diensten, gemaakt om de dierenarts niet te betalen of om geld te besparen, ondersteunende documenten kunnen ook worden gevraagd.

Als u geen spaargeld heeft en uw kat dringend een behandeling nodig heeft, kunt u zich wenden tot een persoonlijke lening. Als u het correct kiest dankzij een effectieve comparator, komt u weg met zeer weinig kosten, vooral op een lening van minder dan € 1.000. Geld kan binnen enkele dagen snel beschikbaar zijn, maar je moet het net zo snel doen om je aan te melden.

Overweeg ook de dierenarts op de hoogte te houden van uw situatie Hij zal u zeker betalingsfaciliteiten kunnen aanbieden zoals een betaling in meerdere termijnen of het uitstellen van de factuurdatum.

Lees ook:   ipaktine

Er mag ook niet worden vergeten dat er onderlinge overeenkomsten zijn voor huisdieren, en dus katten. Het is vooral in gevallen zoals een ernstig ongeval dat noodinterventie vereist, of zelfs een operatie, dat deze onderlinge maatschappijen zeer winstgevende investeringen blijken te zijn. Ze maken het mogelijk om veterinaire kosten te vergoeden, zelfs als ze hoog zijn.

Hoeveel kan een ongeval kosten bij katten

De kosten van een ongeval voor uw kat variëren afhankelijk van de ernst van het ongeval. Niettemin zijn de tarieven van de dierenarts bekend, hoewel deze kunnen variëren, en kunnen we enkele prognoses maken van de kosten van een ongeval.

Ten eerste kost een spoedconsult gemiddeld 50 tot 100 €. Aan deze kosten is het in geval van trauma noodzakelijk om 40 € radiografie en 45 € anesthesie toe te voegen. Als uw kat de nacht in de dierenkliniek moet doorbrengen, wordt dit ook in rekening gebracht in 50 en 100 € per dag.

Tegen brandwonden, crème en verband kost u ongeveer 30 €. In geval van vergiftiging is een maagspoeling noodzakelijk en kan deze tussen de 40 en 70 € kosten, afhankelijk van de dierenarts en de ernst van de situatie. Dit alles zonder rekening te houden met de mogelijke gevolgen op lange termijn die duur kunnen zijn.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je kat de weg van een wild dier is overgestoken en dat hij de confrontatie niet uit de weg gaat na zijn verwondingen die je zou kunnen hebben voor:

  • Spoedoverleg (prioritaire passage of buiten de openingsuren): 75 €
  • Chirurgie, anesthesie, controleradiografie en ziekenhuisopname 2 dagen voor monitoring: € 500 tot € 1.500
Lees ook:   3 8

De rekening kan dus gemakkelijk oplopen tot meer dan 1500 € afhankelijk van de ernst van de verwondingen. Een aanzienlijk bedrag voor velen van ons.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.