Wat zijn deze Kattenvoeren waard? Beoordelingen &Informatie

Ondanks de overvloed aan kattenvoermerken, slaagt True Instinct erin om een plaats voor zichzelf te maken in de markt en zich zelfs te onderscheiden van de massa.

Het is dus geen wonder dat veel huiseigenaren zich afvragen waarover True Instinct producten voor het voeren van hun kleine katten. Ontdek hieronder alle diversiteit van de voedingsproducten van True Instinct, onze mening over het merk en alle geldige redenen waarom u het zou moeten kiezen om aan de voedingsbehoeften van uw huisdier te voldoen.

Welk kattenvoer maakt True Instinct?

True Instinct biedt 2 voedingsmodi (droogvoer en natvoer), elk verkrijgbaar in 3 productlijnen, die variëren afhankelijk van de leeftijd van de kat en het type hoofdvoer dat wordt gebruikt.

Je zult merken dat True Instinct ook hondenvoer aanbiedt. Om borstels niet te mengen, moet u er rekening mee houden dat producten met de aanduiding Maxi, Medium, Mini of Junior alleen voor honden zijn.

Lees ook:   Ragdoll Mutual – Vind de ziektekostenverzekering die is aangepast aan deze raskat

True Instinct brokjes

True Instinct – Droog kattenvoer

In droogvoer biedt True Instinct brokjes aan in de Original en High Meat ranges. Alle assortimenten kroketten zijn gemaakt van kip of van zalm en tonijn. Afhankelijk van het assortiment heb je brokzakjes voor kitten, volwassen kat of gesteriliseerde volwassen kat. Afhankelijk van het assortiment zijn brokzakken verkrijgbaar in formaten van 0,3 kg, 1 kg, 1,25 kg of 7 kg.

Het True Instinct Chat Original-assortiment

Dit True Instinct Cat Original-assortiment wordt bereid met langzame stoom, met behulp van een complete en uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en volle granen: rijst, gerst en haver.

Zo vindt u op de markt zakken met gestempelde brokjes

  • “Originele kitten-kip” in formaten van 0,3 kg en 1,25 kg,
  • “Original Adult Cat-Chicken” in formaten van 0,3 kg, 1,25 kg en 7 kg,
  • “Original Adult Sterilized Cat-Salmon” in formaten van 0,3 kg, 1,25 kg en 7 kg.

Het True Instinct Chat High Meat assortiment

Opgedragen aan volwassen katten, is het True Instinct Chat High Meat-assortiment, zoals de naam al doet vermoeden, zeer geconcentreerd in eiwitten omdat deze brokjes geen granen bevatten. Ze zijn voornamelijk samengesteld uit vlees en natuurlijke ingrediënten en gekookt met langzame stoom.

Voor dit assortiment vindt u op de markt alleen voedingsmiddelen met de vermelding “High Meat Adult Cat-Chicken” en “High Meat Cat Adult-Salmon”, en de diversiteit hangt af van het formaat.

True Instinct – Nat kattenvoer

Voor de natte voeding van je 4-legged vriend biedt True Instinct No Grain en High Meat paté. De producten in de natvoerassortimenten zijn graanvrij, aanbevolen voor volwassen katten en verkrijgbaar in een enkel formaat van 70 g.

De True Instinct Cat No grain assortiment

No Grain is een lijn van goed verteerbare natte voedingsmiddelen van het merk True Instinct.  No grain pâtées worden langzaam gestoomd en gemaakt met rundvlees, vis, kip en zalm als hoofdingrediënt.

De producten die op de markt te koop zijn, zijn: No Grain Chat Adult-Bœuf, No Grain Chat Adult-Poisson, No Grain Chat Adult-Poulet en No Grain Chat Adult-Salmon, allemaal in 70g formaat.

De True Instinct Cat High Meat Serie

Dit assortiment natte voedingsmiddelen biedt de beste producten die vandaag de dag op de markt te vinden zijn.  High Meat patés zijn zeer rijk aan eiwitten en ideaal voor zeer actieve katachtigen. Ze zijn gemaakt van rundvlees zonder been, kalkoen, kip en zalm.

De beschikbare patés zijn de High Meat Cat Adult-Beef, High Meat Cat Adult-Turkey, High Meat Cat Adult-Chicken en High Meat Cat Adult-Salmon, in een enkel formaat van 70g.

Herkomst en informatie over het merk True Instinct

Logo Ware InstinctTrue Instinct is een natuurvoedingsmerk, dochteronderneming van de Amerikaanse fabrikant Nature’s Variety, een groot bedrijf dat actief is in de voedingsindustrie voor huisdieren. Het bedrijf is gevestigd in St. Louis, Missouri en Lincoln, Nebraska. Het heeft andere nationale vestigingen in New York en Chicago.

Het merk heeft een grote zorg voor de gezondheid en het welzijn vans dieren. Ze is solidair en speelt een belangrijke rol in het veranderen van hun leven en werkt samen met de Best Friends Animal Society, de enige Amerikaanse vereniging die pleit voor het afschaffen van het doden van dieren in asielen.

Lees ook:   Kat eet goed, maar waar blijft hij dan?

De positionering van het merk in de kattenvoermarkt

True Instinct heeft zich al bewezen op het internationale toneel. Met zijn vele agentschappen verspreid over de hele wereld, Het wordt door veel consumenten gewaardeerd, voornamelijk voor zijn high-end producten gemaakt met non-GMO Europese ingrediënten.

Zoals elk serieus merk biedt True Instinct zijn klanten een efficiënte after-sales service. U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met de klantenservice via e-mail op info@trueinstinct.com of telefonisch op 0805 371 269.

Waar kan ik producten kopen voor mijn True Instinct kat?

True Instinct kattenvoer is verkrijgbaar op online winkelsites, maar niet bij uw dierenarts. Het is niet mogelijk om direct op de eigen website van het merk te kopen (www.trueinstinct.com), maar u kunt alle producten raadplegen, uw keuze maken en u wordt doorgestuurd naar een van de bovengenoemde online winkelsites.

True Instinct producten te koop van het moment

Onze mening over True Instinct

True Instinct is een van de meest betrouwbare merken die er zijn op het gebied van dierenvoeding, andere merken kattenvoer komen er niet in de buurt. Het is erg populair en heeft veel kattenbezitters veroverd, voor wie het moeilijk is geworden om beter voor te stellen dan True Instinct.

Het merk wordt gedreven door een liefde voor honden en katten en spaart geen moeite om voedsel van hoge kwaliteit en het meest natuurlijke mogelijk te produceren, zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke dieet van carnivoren die zich voedden met vlees dat werd opgejaagd dankzij hun roofzuchtige instinct.

Het is om al deze redenen dat we True Instinct voedingsproducten ten zeerste aanbevelen aan alle katteneigenaren en vooral de brokjes of patés van het Hight Meat assortiment.

Geef je je kat True Instinct voer? Geef ook je mening over dit merk.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.