▷ Hoe kalmeer je een loopse kat?

De warmte bij de kat is Een natuurlijke stap maar die haar kan storen en haar naar ongewoon gedrag vertonen.

Als katteneigenaar moet je in staat zijn om haar hete periodes te detecteren en haar er doorheen te helpen. Dus hoe haar te kalmeren tijdens haar hitte? Laten we samen kijken De tips om in te voeren zodat het moment van warmte zo goed mogelijk verloopt.

Isoleer het in huis om contact met mannen te voorkomen

Dit is noodzakelijk, als u niet wilt dat kittens hier en daar om de 2 maanden in uw huis dartelen, omdat katten zeer vruchtbare dieren zijn. De hitte is alleen bedoeld om de kat in de armen van een mannetje in de buurt te duwen.. Daarom Er is geen sprake van om haar uit te laten, of zelfs om een mannetje uit de omgeving binnen te laten.

Blokkeer de uitgangen van de hoeken waar uw huisdier vroeger rustig zat en wees stevig met haar op de uitgangen, zelfs als ze te honingzoet met u wordt.

Geef het meer aandacht!

Een andere truc om de voortplantingsijver van je kat te kalmeren, is door leid je aandacht af op mannen door het allemaal van jou te geven. Neem regelmatig de tijd met haar om haar te laten zien dat je begrijpt wat ze doormaakt.

Lees ook:   Rhododendron en katten: belangrijke informatie over toxiciteit!

Neem haar in je armen, verwen haar, streel haar en borstel haar haar om haar te ontlasten. Als je een kat hebt die van water houdt, overweeg dan om haar zelfs met een vochtige handschoen te wassen, omdat vochtigheid het vermogen heeft om de kattenwarmte te kalmeren.

Loopse kat die vraagt

Speel met je kat of koop haar speeltjes om haar af te leiden

Om de seksuele driften van je haarbal te kalmeren, zoals veel eigenaren, kun je verhoog je gamesessies ermee, als je er niet mee kunt spelen, kies dan voor games om te gebruiken als je er niet bent. De verbruikte energie en afleiding van games kan help hen deze fase door te komen.

Koop haar nieuwe speelgoed: een krabpaal, een bal, een knuffelmuis, enz…, om haar een beetje te vermoeien. Om hem aan te moedigen om te spelen, kun je kattenkruid zoals kattenkruid toevoegen dat de kat verschillende effecten zal veroorzaken die katten leuk vinden.

Steriliseer je kat omwille van haar!

Het echte probleem met De hitte bij de kat is dat ze zeer vaak verschijnen en zo lang duren (ongeveer 7 tot 10 dagen om de 2 weken). Dus als u op dit moment niet genoeg tijd heeft om aan uw huisdier te besteden, zoals veel dierenartsen aanbevelen en wij ook aanbevelen, kunt u Kies voor de sterilisatie van uw kat, zonder angst voor zijn gezondheid.

Gedaan vanaf de leeftijd van 6 maanden, bestaat sterilisatie uit het verwijderen van de eierstokken bij de kat, die dan geen hormonen meer produceert. Na sterilisatie zal het rustiger zijn, natuurlijk en je kunt het vinden zoals je het hebt achtergelaten toen je het verliet.

Lees ook:   ▷ Wanneer moet ik een kattenverzekering afsluiten?

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.